واردکردن اطلاعات یه فایل اکسل به طوراتوماتیک در فایل اکسل دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alitaheri

• 2014/01/07
    • 36

واردکردن اطلاعات یه فایل اکسل به طوراتوماتیک در فایل اکسل دیگر

دوستان سلام
    اگه کسی بتونه را جه به این موضوع به من کمک کنه خیلی خیلی ازش ممنون میشم.
    من ادرس یک سایتی به این ادرس http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0 برام بسیار مهمه وهمیشه اطلاعاتش درحال تغییر وتعداد سطرهاش کم وزیاد میشه .من این ادرس سایت را در سلولی دریک فایل اکسل کپی میکنم و بعداز دوبارکلیلک کردن برروی ان یک فایل اکسل دریک فایل جدا گانه برام باز میشه. من میخوام این فایل اکسل به جای اینکه در یک فایل جدا باز بشه دریک شیتی از یک فایل اکسل دلخواه باز بشه .
    منت به سرما بذارید وکمک کنید
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط alitaheri
    دوستان سلام
    من ادرس یک سایتی به این ادرس http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0 برام بسیار مهمه وهمیشه اطلاعاتش درحال تغییر وتعداد سطرهاش کم وزیاد میشه .من این ادرس سایت را در سلولی دریک فایل اکسل کپی میکنم و بعداز دوبارکلیلک کردن برروی ان یک فایل اکسل دریک فایل جدا گانه برام باز میشه. من میخوام این فایل اکسل به جای اینکه در یک فایل جدا باز بشه دریک شیتی از یک فایل اکسل دلخواه باز بشه .
    با سلام ، دوست عزیز پاسخ دادن به سوالات دیگر کاربران هیچ منتی نیست و اینجا هرکس در حد توان و دانش خود پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود . اما جواب شما ؛ می تونید از لینک دادن به آدرس وب سایت مربوطه استفاده نمایید که در این زمینه هم در سایت مطرح شده ، جهت پاسخ فوری ، در اکسل مسیر زیر را دنبال کنید :

Data > Get External Data > From Web
    با سپاس
    ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• alitaheri

• 2014/01/07
      • 36

دوست عزیز این سوال من را خوب جواب ندادین بازم میگم اگه میتوانیدمنت به سرما بذارید ودرست راهنمایی کنید با روشی که شما فرمودین فایل اکسل دریک فایل جدا بازمیشود من میخوام این فایل اکسل به عنوان یک شیت در فایل مورد نظرم باز بشه.
      اگه این روش را برم
      • el را باز کنید.
      • در بخش Data گزینهFrom Other Source و سپس From XML Data Import را انتخاب کنید
      • در بالای صفحه دیده بان بازار یک خروجی Excel قرار دارد، لینک آن را در صفحه باز شده در Excel وارد کنید. (لینک http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...s.aspx?deven=0)
      • در صغحه های بعدی با مقدار پیش فرض Excel موافقت کنید.
      • اطلاعات در Excel نمایش داده می شود.
      • دریک شیت درهمین فایل مورد نظرم باز میشه ولی فرمتش با فایل اکسلی که به طور جدا باز میشه فرق داره .من میخوام همون فرمت باشه ولی درشیت فایل موردنظر خودم نه یک فایل جدا
      • بازم ممنون میشم راهنمایی کنید

خواهشایک بار امتحان کنید
      Last edited by alitaheri; 2014/01/08, 18:55.

کامنت

• look87

• 2014/05/15
        • 14

دوست عزیز این سوال من را خوب جواب ندادین بازم میگم اگه میتوانیدمنت به سرما بذارید ودرست راهنمایی کنید با روشی که شما فرمودین فایل اکسل دریک فایل جدا بازمیشود من میخوام این فایل اکسل به عنوان یک شیت در فایل مورد نظرم باز بشه.
        اگه این روش را برم
        • el را باز کنید.
        • در بخش Data گزینهFrom Other Source و سپس From XML Data Import را انتخاب کنید
        • در بالای صفحه دیده بان بازار یک خروجی Excel قرار دارد، لینک آن را در صفحه باز شده در Excel وارد کنید. (لینک http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...s.aspx?deven=0)
        • در صغحه های بعدی با مقدار پیش فرض Excel موافقت کنید.
        • اطلاعات در Excel نمایش داده می شود.
        • دریک شیت درهمین فایل مورد نظرم باز میشه ولی فرمتش با فایل اکسلی که به طور جدا باز میشه فرق داره .من میخوام همون فرمت باشه ولی درشیت فایل موردنظر خودم نه یک فایل جدا
        • بازم ممنون میشم راهنمایی کنید

خواهشایک بار امتحان کنید
        منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
        لطفا یه جوانمرد بیاد مشکل ما رو حل کنه

کامنت

• look87

• 2014/05/15
          • 14

کسی نیست راهنمایی کنه.
          یعنی هیچ راهی نداره؟

کامنت

• Javid Mokhtari
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
            • 1212
            • 73.00

دوستان سلام
            با سلام.
            خب چرا بعد از دریافت فایل اونو تو فایل موردنظرتون کپی نمیکنید....؟ چند هم ثانیه بیشتر وقت نمیگیره.
            [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
            بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
            [/FONT][/SIZE]
            [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
            [/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]
            [/FONT]

کامنت

• look87

• 2014/05/15
              • 14

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
              با سلام.
              خب چرا بعد از دریافت فایل اونو تو فایل موردنظرتون کپی نمیکنید....؟ چند هم ثانیه بیشتر وقت نمیگیره.
              مشک اینجاست که اطلاعات هر دقیقه عوض میشن.نمیشه هر دقیقه این کار رو تکرار کرد.
              ولی اگه بشه جایی لینک این فایل رو به اکسل داد عالی میشه.میدونم که میشه.چون بقیه این کار رو کردند.ولی نمی دونم از کجا باید این لینک رو به اکسل معرفی کرد تا دانلودش کنه

کامنت

• امين اسماعيلي
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                • 1198
                • 84.00

با درود به بقیه که اینکارو کردن
                خب اینجا اکسل ایران هستش و یه سری قول و قرار که هی ما میزنیم زیرش و نمیدونم کی توبیخمون بیاد حالا چون میگی خیلی کارت گیره اینم یه فایل برای کار شما به راهنمایی ها قبل از اجرا دکمه توجه کن - ماکرو رو فعال کن - ادرس رو تو سل هایی که مشخص شده و نام فایلت رو وارد کن - تستش کردم درست بوده - حالا کارای متنوعی میشه کرد یکی اینکه اگر همین نام رو که مثلا من Exceliran دادم شما یه تاریخ با تابع بدی مثلا و هر بار دکمه رو ران کنی میتونی در هر لحظه دانلود فایل رو جدا کانه داشته باشی و گرنه اطلاعات خمش رو همین باید اپدیت بشه
                فایل های پیوست شده
                در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• amin.t

• 2014/06/30
                  • 91

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
                  با درود به بقیه که اینکارو کردن
                  خب اینجا اکسل ایران هستش و یه سری قول و قرار که هی ما میزنیم زیرش و نمیدونم کی توبیخمون بیاد حالا چون میگی خیلی کارت گیره اینم یه فایل برای کار شما به راهنمایی ها قبل از اجرا دکمه توجه کن - ماکرو رو فعال کن - ادرس رو تو سل هایی که مشخص شده و نام فایلت رو وارد کن - تستش کردم درست بوده - حالا کارای متنوعی میشه کرد یکی اینکه اگر همین نام رو که مثلا من Exceliran دادم شما یه تاریخ با تابع بدی مثلا و هر بار دکمه رو ران کنی میتونی در هر لحظه دانلود فایل رو جدا کانه داشته باشی و گرنه اطلاعات خمش رو همین باید اپدیت بشه
                  سلام
                  واقعا زیبا کار شد
                  دوست عزیز من اکسل رو تا حدود زیادی بلدم ولی کار با برنامه نویسی اون زیاد بلد نیستم می خواستم بپرسم چطور می تونم مهارتمو در زمینه برنامه نویسی در اکسل افزایش بدم

کامنت

• امين اسماعيلي
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                    • 1198
                    • 84.00

با درود
                    لطف دارین از همه دوستان بابت کمرنگ شدن حضورم معذرت میخوام - سخت بهم نگیرین یکم گیرم این روزا - و اما یادگیری برنامه نویسی - ایشالا تو همین سایت دوره هایی گذاشته میشه که شرکت در انها خالی از لطف نیست و بعدش تمرین و تمرین و تمرین + مشکلات قبلی دوستانو برسی کردن
                    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• amin.t

• 2014/06/30
                      • 91

نوشته اصلی توسط امين اسماعيلي
                      با درود
                      لطف دارین از همه دوستان بابت کمرنگ شدن حضورم معذرت میخوام - سخت بهم نگیرین یکم گیرم این روزا - و اما یادگیری برنامه نویسی - ایشالا تو همین سایت دوره هایی گذاشته میشه که شرکت در انها خالی از لطف نیست و بعدش تمرین و تمرین و تمرین + مشکلات قبلی دوستانو برسی کردن
                      سلام آقای اسماعیلی
                      ممنون از راهنماییتون .بی صبرانه منتظر دوره های آموزشیتون می مانم.
                      دوست عزیز من با اجازتون از کد های شما در فایل جدیدم استفاده کردم و دوست دارم شما اونو یه نگاه کنید و اگر نکته خاصی بود بیان کنید.
                      تنها مشکلی که فکر می کنم وجود دارد زمان آپ دوم به بعده که فایل tsetmc در درایو c ایجاد شده و اکسل دوباره که میاد فایل رو ذخیره کنه ازمون سئوال میکنه ،بنظر شما راه حلی برای ذخیره اتوماتیک داده و رفع این مشکل وجود دارد.
                      دوباره ممنون .

Book1.xlsm - 99 KB

کامنت

• Ali Parsaei
                        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                        • 1522
                        • 71.67

نوشته اصلی توسط amin.t
                        سلام آقای اسماعیلی
                        ممنون از راهنماییتون .بی صبرانه منتظر دوره های آموزشیتون می مانم.
                        دوست عزیز من با اجازتون از کد های شما در فایل جدیدم استفاده کردم و دوست دارم شما اونو یه نگاه کنید و اگر نکته خاصی بود بیان کنید.
                        تنها مشکلی که فکر می کنم وجود دارد زمان آپ دوم به بعده که فایل tsetmc در درایو c ایجاد شده و اکسل دوباره که میاد فایل رو ذخیره کنه ازمون سئوال میکنه ،بنظر شما راه حلی برای ذخیره اتوماتیک داده و رفع این مشکل وجود دارد.
                        دوباره ممنون .

Book1.xlsm - 99 KB
                        سلام،
                        با اجازه آقاي اسماعيلي،
                        من يک مشکل شبيه مشکل شما داشتم،
                        لينک زير را نگاه کنيد، آقاي قاسميان يک کد براي غير فعال کردن آلرت ها گذاشته، فکر کنم مشکلتون را حل کند:
                        [حل شده] پيغام اخطار در خصوص وجود ماکرو موقع بستن فايلي که ماکرو ندارد!!
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• amin.t

• 2014/06/30
                          • 91

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                          سلام،
                          با اجازه آقاي اسماعيلي،
                          من يک مشکل شبيه مشکل شما داشتم،
                          لينک زير را نگاه کنيد، آقاي قاسميان يک کد براي غير فعال کردن آلرت ها گذاشته، فکر کنم مشکلتون را حل کند:
                          [حل شده] پيغام اخطار در خصوص وجود ماکرو موقع بستن فايلي که ماکرو ندارد!!
                          آقا علی سلام
                          ممنون از راهنماییتون
                          ولی مشکل من اینه که در حین اجرای ماکرو فایل اکسلی دومی که ایجاد شده رو زمان بستن باید سیو کنه و چون قبلا این فایل ایجاد شده ازمون می پرسه که فایلی به همین نام وجود دارده و آیا ما مطمئنیم که می خواهیم اونو سیو کنیم.
                          هر سری که رفرش می نم این اخطار میاد و تا اوکی نکنم ماکرو پیش نمی ره.
                          حالا می خوام کاری کنم که این تصویر نیاد یا اتوماتیک اوکی بشه .
                          Click image for larger version

Name:	Untitled picture.png
Views:	1
Size:	11.9 کیلو بایت
ID:	123183

کامنت

• Ali Parsaei
                            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                            • 1522
                            • 71.67

نوشته اصلی توسط amin.t
                            آقا علی سلام
                            ممنون از راهنماییتون
                            ولی مشکل من اینه که در حین اجرای ماکرو فایل اکسلی دومی که ایجاد شده رو زمان بستن باید سیو کنه و چون قبلا این فایل ایجاد شده ازمون می پرسه که فایلی به همین نام وجود دارده و آیا ما مطمئنیم که می خواهیم اونو سیو کنیم.
                            هر سری که رفرش می نم این اخطار میاد و تا اوکی نکنم ماکرو پیش نمی ره.
                            حالا می خوام کاری کنم که این تصویر نیاد یا اتوماتیک اوکی بشه .
                            [ATTACH=CONFIG]3870[/ATTACH]
                            مشکلتون با همون رفع مي شود، ببينيد من توضيح مي دهم چکار کنيد:
                            روي دگمه استارت راست کليک کنيد، ASSING MACRO را بزنيد و بعد EDIT را بزنيد، بعد در پنجره اي که باز مي شود کد زير را جايگزين کد ماکرو START کنيد، يعني اولين خط که نوشته ()SUB START تا اولين جايي که نوشته END SUB و پايينش خط تيره کشيده را انتخاب کرده و کد زير را جايگزين آن کنيد، در اصل فقط دو خط به کد قبلي اضافه شده که اولي آلرت ها را غير فعال و بعدي آنها را فعال مي کند، اون دو خط را هم اگر خواستيد مي توانيد با مقايسه کد زير و کد قبلي به صورت دستي هم تايپ کنيد:
                            کد PHP:
                            Sub Start()
                            '
                            '

Start Macro'

Application.DisplayAlerts = False
                                Workbooks.Add
                                ChDir "C:\"    
                                ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\tsetmc.xlsx", FileFormat:= _        
                                xlOpenXMLWorkbook, CreateBackup:=False
                                Application.DisplayAlerts = True
                                ActiveWindow.Close
                                Application.Run "DownloadFile"
                                Application.Run "Insert"
                            End Sub 
                            Last edited by Ali Parsaei; 2014/06/30, 15:01.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• amin.t

• 2014/06/30
                              • 91

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                              مشکلتون با همون رفع مي شود، ببينيد من توضيح مي دهم چکار کنيد:
                              روي دگمه استارت راست کليک کنيد، ASSING MACRO را بزنيد و بعد EDIT را بزنيد، بعد در پنجره اي که باز مي شود کد زير را جايگزين کد ماکرو START کنيد، يعني اولين خط که نوشته ()SUB START تا اولين جايي که نوشته END SUB و پايينش خط تيره کشيده را انتخاب کرده و کد زير را جايگزين آن کنيد، در اصل فقط دو خط به کد قبلي اضافه شده که اولي آلرت ها را غير فعال و بعدي آنها را فعال مي کند، اون دو خط را هم اگر خواستيد مي توانيد با مقايسه کد زير و کد قبلي به صورت دستي هم تايپ کنيد:
                              کد PHP:
                              Sub Start()
                              '
                              '

Start Macro'

Application.DisplayAlerts = False
                                  Workbooks.Add
                                  ChDir "C:\"    
                                  ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\tsetmc.xlsx", FileFormat:= _        
                                  xlOpenXMLWorkbook, CreateBackup:=False
                                  Application.DisplayAlerts = True
                                  ActiveWindow.Close
                                  Application.Run "DownloadFile"
                                  Application.Run "Insert"
                              End Sub 
                              سلام
                              بله حالا درست شد
                              دست شما و آقای اسماعیلی درد نکنه.
                              واقعا اکسل دنیای شیرینی داره.

کامنت

چند لحظه..