غیر فعال بودن past link به هنگام کپی کردن اطلاعات از یک فایل به فایل دیگر یااز یک شیت به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alitaheri

• 2014/01/07
    • 36

غیر فعال بودن past link به هنگام کپی کردن اطلاعات از یک فایل به فایل دیگر یااز یک شیت به شیت دیگر

چرابعضی اوقات به هنگام کپی کردن اظلاعات ازیک فایل به فایل دیگر یا از یک شیت به شیت دیگر واستفاده از گزینه paste special در هنگام چسباندن اطلاعات گزینه past link در پنجره paste special غیر فعاله چط.ر میشه فعالش کرد .البته همبشه این طورنیست
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

فقط past link غير فعال مي شود يا چيزهاي ديگر هم غير فعال مي شود؟ يا کلا" paste کردن غير فعال مي شود؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط alitaheri
      چرابعضی اوقات به هنگام کپی کردن اظلاعات ازیک فایل به فایل دیگر یا از یک شیت به شیت دیگر واستفاده از گزینه paste special در هنگام چسباندن اطلاعات گزینه past link در پنجره paste special غیر فعاله چط.ر میشه فعالش کرد .البته همبشه این طورنیست
      سلام دوست عزيز
      علاوه بر سوال جناب پارسا اين رو هم بفرماييد كه نوع داده هاتون چي هست؟
      در صورت امكان فايلتون رو هم اينجا بذارين تا بهتر بشه بررسي كرد

کامنت

• Danielvar
        • 2024/02/11
        • 1

سؤال غیرمعمول و محرکی: "چگونه می توانم با استفاده از اکسل و مدیریت پروژه، یک برنامه کاری برای یک سفارش غذا در یک رستوران طراحی کنم؟.

من در حال راه اندازی یک رستوران هستم و می خواهم یک برنامه کاری برای سفارش غذا و مدیریت پروژه طراحی کنم. آیا می توانید راهنمایی کنید که چگونه از اکسل و ابزارهای دیگر برای طراحی یک برنامه کاری کامل استفاده کنم؟ همچنین، آیا راهکارهایی برای مانیتورینگ و پیگیری پیشرفت پروژه وجود دارد؟ ممنون می شوم اگر به من کمک کنید تا بتوانم این برنامه کاری را به درستی طراحی کنم.

کامنت

چند لحظه..