مقایسه اعداد دو ستون با همدیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

مقایسه اعداد دو ستون با همدیگر

با سلام و شب خوش
    فرض کنید که دو تا ستون داریم که هر کدام دارای کلی اعداد مختلف باشند. حالا می خواهیم محتویات این ستون دو تا ستون رو باهم مقایسه کنیم. یعنی بدونیم که برای مثال عدد 123 آیا در ستون دوم هست یا نه. و این وسط چه اعدادی هستند که هم در ستون 1 هستند دس ستون 2 نیستند و یا برعکس. راستی ممکنه اعداد تکراری در یک ستون هم باشه. برای مثال 123 در ستون یک سه بار باشه. پس باید عدد 123 در ستون 2 هم 3 بار وجود داشته باشه.
    با تشکر. امیدوارم منظور سوالمو خوب رسانده باشم.
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام دوست عزیز. ببینین راه های مختلفی وجود داره و بستگی به این داره که چی مد نظر شما هست.
    من یه فایل براتون آماده کردم که توش از تابع count if استفاده کردم:
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

سلام و شب خوش
      کمیل جان تشکر از ارسالت. مفید بود و فکر کنم کار راه انداز باشه ولی بذار هدفمو روشن بگم.
      من یه ستون دارم که از بانک گرفتم که گردش حساب ما در بانک هستش. یه ستون هم دارم گردش حساب بانک هستش که از سیستم گرفتم. حالا می خوام:
      1. ببینم که تعداد دفعات گردش این ها با هم برابر هستش یا نه.
      2. (مهم) آیا مقادیر گردش این دو تا ستون با هم برابر هستند. منظورم جمع یا تعداد دفعات مربوطه نیستش. منظورم اینه به ازای مقادیر داخل سلول های یم ستون همان مقادر در سلول های ستون نیز وجود داشته باشد. در صورتیکه مقادیر باز موند اونها رو نشون بده.
      با تشکر

کامنت

• komeilex
        مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
        • 233
        • 61.00

شب شما هم خوش دوست عزیز.
        راستش فک کنم فهمیدم منظورتون چی هستش برا همین یه فایل راهنما براتون آماده کردم. اگر بازهم مورد نظرتون نبود پیشنهاد میکنم یه فایل نمونه خودتون قرار بدین تا راحتتر مفهوم رو منتقل کنین:
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• petromobile
          • 2014/02/12
          • 3

دوست عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
          من دو فایل اکسل که از دوجای متفاوت خروجی گرفتم دارم . بر فرض فایل 1 و 2 که ضمیمه کردم . فایل 1 فایل مرجع من هستش که میخوام اطلاعات ازش خونده بشه و اطلاعات ستون نماد در این فایل منحصر به فرد است به عبارتی در ستون "نماد" هر سلول با سلول بعد فرق میکنه. حالا قصد دارم در فایل 2 هر سلول مربوط به ستون "نماد" با کل سلولهای موجود در ستون "نماد" فایل 1 مقایسه بشه و اگر با هم برابر بودند قیمت مربوط به نماد مشابه را جلوی آن ثبت کند. البته من فایل اکسل هایی رو که آماده کردم جهت نمونه است و ممکنه تعدا د ردیفهای فایل مرجع من تا 10000 تا و تعداد ردیفهای فایل مورد نظر من تا 200 تا بشه و من بخوام با فرمولی که شما ارائه میدهید اونو برای هر ستونی بسط بدم
          ممنون میشم

شرمنده هر کاری کردم نتونستم توی سایت آپلود کنم

کامنت

• Alireza
            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
            • 648
            • 80.00

نوشته اصلی توسط petromobile
            دوست عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
            من دو فایل اکسل که از دوجای متفاوت خروجی گرفتم دارم . بر فرض فایل 1 و 2 که ضمیمه کردم . فایل 1 فایل مرجع من هستش که میخوام اطلاعات ازش خونده بشه و اطلاعات ستون نماد در این فایل منحصر به فرد است به عبارتی در ستون "نماد" هر سلول با سلول بعد فرق میکنه. حالا قصد دارم در فایل 2 هر سلول مربوط به ستون "نماد" با کل سلولهای موجود در ستون "نماد" فایل 1 مقایسه بشه و اگر با هم برابر بودند قیمت مربوط به نماد مشابه را جلوی آن ثبت کند. البته من فایل اکسل هایی رو که آماده کردم جهت نمونه است و ممکنه تعدا د ردیفهای فایل مرجع من تا 10000 تا و تعداد ردیفهای فایل مورد نظر من تا 200 تا بشه و من بخوام با فرمولی که شما ارائه میدهید اونو برای هر ستونی بسط بدم
            ممنون میشم

شرمنده هر کاری کردم نتونستم توی سایت آپلود کنم
            سلام
            متاسفانه فایلتون دانلود نشد
            ولی بنظرم شما باید از Vlookup استفاده کنید
            [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
            [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• petromobile
              • 2014/02/12
              • 3

نوشته اصلی توسط Alireza
              سلام
              متاسفانه فایلتون دانلود نشد
              ولی بنظرم شما باید از Vlookup استفاده کنید
              اگه میشه دوست عزیز در فایل دوم همین فرمول رو در جای ذکر شده برام بنویسید. من هر کاری کردم نشد
              یه جای دیگه فایلها رو آپ کردم

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

فایل پیوست
                فایل های پیوست شده
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت