یوزر و پسورد موقع ورود به اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

RE: یوزر و پسورد موقع ورود به اکسل

با درود فراوان
    نام کاربریها و کلمه های عبوری که باری این فایل تنظیم شده در زیز نوشته ام

کلمه عبور ---نام کاربری

a1 --- -------- 1
    a2------------ 2
    a3 --------------3
    a4 --------------- 4
    a5 ---------------5
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• mo-aslani

• 2011/01/27
      • 32

استاد بزرگوار جناب شمس العلما
      با درود و شادباش خدمت شما و دیگر دوستان
      استاد در فایل نمونه ارسالی شما در صورتی که بخواهیم بعد از لاگین کردن به جای اینکه کاربر به صفحه اکسل وارد بشه به یک یوزرفرمی که قبلا تهیه کرده ایم منتقل بشه چکار باید بکنیم؟
      ممنون میشم اگه مجددا من رو هم راهنمایی کنین
      با تشکر فراوان

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
        • 940

نوشته اصلی توسط mo-aslani
        استاد بزرگوار جناب شمس العلما
        با درود و شادباش خدمت شما و دیگر دوستان
        استاد در فایل نمونه ارسالی شما در صورتی که بخواهیم بعد از لاگین کردن به جای اینکه کاربر به صفحه اکسل وارد بشه به یک یوزرفرمی که قبلا تهیه کرده ایم منتقل بشه چکار باید بکنیم؟
        ممنون میشم اگه مجددا من رو هم راهنمایی کنین
        با تشکر فراوان

نمونه فایل :کلمه های عبور هم همان کلمه های قبلی است

[attachment=184]
        فایل های پیوست شده
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------
        shamsololama@yahoo.com
        09177733411

کامنت

• mo-aslani

• 2011/01/27
          • 32

استاد واقعا که گل هستی
          در ضمن در نمونه ارسالی ،یوزرفرم 2 تا زمانی که دکمه خــروج رو نزنم همچنان باقی میمونه و حذف نمیشه برای این مورد چکار باید کرد؟
          یک دنیا تــــــــشـــــــــــــــــکــــــــــــــــــــر

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

با درود فراوان
            خوب تا نبندیش که بسته نمی شه یا اینکه شما میخواهید بعد از باز شدن فرم 2 بعد از مدتی خودش بسته بشه؟
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

• mo-aslani

• 2011/01/27
              • 32

استاد با درود مجدد
              من منظورم این هست که وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم بایستی صفحه اکسل نمایش داده بشه و یوزرفرم بسته بشه در حالی که الان اینطور نیست و وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم صفحه اکسل باز میشه ولی همچنان صفحه یوزرفرم باقی میمونه و بایستی با کلید close(همون دکمه ضربدر بالای تمام فرم ها) یوزرفرم رو ببندیم
              امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کرده باشم
              بازهم ممنون از راهنمایی های مفید شما استاد بزرگوار

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
                • 362

استاد با درود مجدد
                من منظورم این هست که وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم بایستی صفحه اکسل نمایش داده بشه و یوزرفرم بسته بشه در حالی که الان اینطور نیست و وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم صفحه اکسل باز میشه ولی همچنان صفحه یوزرفرم باقی میمونه و بایستی با کلید close(همون دکمه ضربدر بالای تمام فرم ها) یوزرفرم رو ببندیم
                دوست عزیز برای این کار در آخر کد کامند باتون کلمه (end) اضافه کن.
                [B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

نوشته اصلی توسط MEYTI
                  استاد با درود مجدد
                  دوست عزیز برای این کار در آ--- کد کامند باتون کلمه (end) اضافه کن.
                  با درود فراوان
                  بله همانطور که دوست عزیرم اشاره کردند می توانی در پایان کد کامند باتون یا end اضافه کنی و یا اینکه unload me
                  که هر دو باعث بسته شدم فرم می شوند و تفاوت آن دو این است که end تمام فرمهای باز را می بندد ولی unload me فقط همان فرم که کد در آن قرار دارد می بندد و اگر فرمی دیگری باز باشد باز می ماند
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

• mo-aslani

• 2011/01/27
                    • 32

واقعا ممنونم دوستان
                    یک دنیا تشکر

کامنت

• MRDJAVANMARDI
                      • 2011/01/19
                      • 3

سلام لطفا بفرمایید چطور میشه یه cell رو تو اکسل پروتکت کرد البته با شرط مثلا درج 1 در سلول مشخص
                      لطفا اگه میشه فایلشو با ماکرو نمونه به ایمیل من هم بفرستید
                      mrdjavanmardi@gmail.com
                      mrdjavanmardi@yahoo .com

کامنت

• MEYTI

• 2010/11/11
                        • 362

با سلام احترام
                        خدمت شما دوست عزیز قفل شرطی اگر نتوانشتسد دانلود کنید نمونه هم ایمیل کردم.

[B][COLOR=#000080]مهدی کریمی[/COLOR][/B]

کامنت

• mokaram
                          مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                          • 1805
                          • 74.00

میشه یه نمونه فایل بذاریدکه مثلا کاربر اول فقط view داشته باشه کاربر د.م دسترسی بیشتر و کاربر سوم دسترسی کامل داشته باشه ممنون
                          [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                          [/CENTER]

کامنت

• m_d6712

• 2010/05/22
                            • 174

دوستی سوال فرمودند:
                            نوشته اصلی توسط marjan.sarvar
                            نوشته اصلی توسط m_d6712
                            نوشته اصلی توسط marjan.sarvar
                            سلام خسته نباشيد، من مي خوام از طريق كدنويسي vb يك سري فايل رو از مسير مشخص از روي يك سرور اصلي بردارم و روي سيستم خودم كپي كنم كدش رو مي نويسم ولي چون سرور اصلي username و password داره فايلم روي سيستمم كپي نمي شه آيا راه حلي داره كه user و pass سرور رو Set كنم
                            در صورتی که بیشتر توضیح بدهید ممکن هست بتونم کمک کنم.

نحوه اتصال شما به سرور از طریق چیست؟ FTP یا File Share و یا هر چیز دیگر؟
                            روی سیستم سرور چه سیستم عاملی نصب هست؟
                            این یوزر و پسوردی که مد نظر شماست از چه نوع هست. دامین و یا لوکال برای خود سرور؟
                            و آیا در سرور امکان دسترسی مستقیم به فایل تحت شبکه فرآهم شده؟
                            فایل چه فرمتی داره؟

با تشکر داوری
                            ممنون از جوابتون.
                            فايل هاي ارسال شده اكسل هست كه از طريق ftp روي سرور اصلي گذاشته مي شه.
                            سيستم عاملش windowsServer هست
                            سرور در domain نيست
                            ولي در صورتي كه ارسال كننده ها يا گيرنده هاي فايل بخواهند به آن دسترسي داشته باشند بايد user و pass وارد كنند.
                            باز هم از توجه شما متشكرم
                            این مشکل مربوط به خود اکسل نیست مساله شبکه هست. اگر مطمئن هستید که اتصال ftp هست روش زیر جواب میدهد:

ابتدا FTPC.dll را به مجموعه reference ها اضافه می کنید. ابتدا FTPC.dll را دانلود کنید. از برای این کار در محیط ویژوال بیسیک اکسل Tools و متعاقبا references را انتخاب کنید. Browse را بزیند و در محلی که FTPC.dll ذخیره شده است بروید و آن را Add کنید.

سپس از کد زیر را برای اتصال استفاده می کنید:

'To use the object, declare it then create a new instance of it
                            Dim WithEvents objFTPC As FTPClient
                            Set objFTPC = New FTPClient
                            'To connect, supply it with required parameters
                            objFTPC.Username = "Anonymous"
                            objFTPC.Password = "Guest"
                            objFTPC.PassiveMode = True
                            objFTPC.RemoteHost = "ftp.ftphost.com"
                            objFTPC.RemotePort = 21
                            objFTPC.Connect
                            'To upload data,
                            objFTPC.OpenDataConnection
                            'Wait for Data socket to be connected
                            Do Until objFTPC.DataState = DS_CONNECTED
                            DoEvents
                            Loop
                            'Upload data
                            objFTPC.UploadFile "readme.txt"
                            'Then upload ur data whenever NeedData event is fired
                            Private Sub objFTPC_NeedData()
                            objFTPC.SendData "My data"
                            End Sub

'To download data,
                            objFTPC.OpenDataConnection
                            'Wait for Data socket to be connected
                            Do Until objFTPC.DataState = DS_CONNECTED
                            DoEvents
                            Loop
                            'Download data
                            objFTPC.DownloadFile "readme.txt"
                            'Then download ur data whenever IncomingData event is fired
                            Private Sub objFTPC_IncomingData(BytesTotal As Long)
                            Dim sData As String
                            objFTPC.GetData sData
                            End Sub
                            'That cover the basics. For more advance functions, post it here

اگر مساله ورود از طریق ftp نیست و کامپیوتر ها به صورت peer to peer به هم وصل هستند. در صورتی که از تنظیمات شبکه خود مطمئن باشید (به این مفهوم که سطح دسترسی تعریف کرده باشید برای یک یوزر شبکه و فایروال هم تنظیماتش انجام شده باشد، من فکر می کنم مشکل شما با این پست حل می شود:
                            http://forum.exceliran.com/thread-224-post-554.html#pid554

موفق و پیروز باشید.
                            فایل های پیوست شده
                            -------
                            [url=http://md6712.com]http://md6712.com[/url]
                            جامعه ایده پردازان: http://idekadeh.com

کامنت

• m_d6712

• 2010/05/22
                              • 174

دوستی سوال فرمودند:

نوشته اصلی توسط hoomantt
                              در فایلی که شما زحمت کشیده بودید و برای ورود به فایل اکسل 2 جور پسورد را قرار داده بودین که با وارد کردن یکیش وارد میشدیم (یکی پسورد که در یکی از شیت ها باید با نام کاربری تعریف میکردیم و یکی با پسور ویندوز)
                              من در یک شرکت کار میکنم که سیستم wyse داریم و فایل شما به طور صحیح کار میکنه . البته با هر یوزر و پسوردی که در شبکه تعریف شده باشه برای کاربران فایل بلز میشه .حال سؤال من اینه که:
                              1-آیا راهی دارد به منظور protect کردن این فایل یک دستوری بهش اضافه کرد که این فایل فقط در این شرکت کار کند و با انتقال این فایل به کامپیوتر شخصی طرف و یا شبکه دیگر این فایل باز نشود ؟حدود 650 نفر کاربر داریم و پیوسته تعداد و اسامی نفرات در حال تغییر می باشند .
                              2- آیا با اضافه کردن دستوری میتوان با این فایل سیستم را هک کرد ؟ یعنی یوزر و پسورد کاربران رو در یک صفحه برامون بیاره ؟
                              یا اگر خودش نتونست این کار رو انجام بده با ارسال فایل به طرف و گرفتن همان فایل از او پسورد و یوزر نیمش رو هک کرد ؟

جواب سوال 1: بله این امر امکان پذیر است! اما ابتدا باید از ساختار و پیکر بندی در شرکت شما مطلع باشم! اگر سیستم DNS Server نصب دارید شما می توانید فقط با verfy کردن Domain Server خودتون این کار را انجام دهید.

جواب سوال 2: باز جواب این سوال به ساختار و پیکر بندی و سطح دسترسی کامپیوتری که فایل روش قرار داره بر میگرده! فرض کنیم که سیستم شبکه و امنیت اون درست و استاندارد طراحی شده. این فایل امن است. اما به طور کلی اگر کاربری که سطح دسترسی به مشخصات یوزر ها نداره فایل رو باز کنه، از اون جایی که کامپیوتر او هم امکان دیدن پسورد ها رو نداره، پس فایل هم امکان دسترسی به یوزر و پسورد هارو نداره، در نتیجه امکان هک هم وحود ندارد. قسمت برنامه نویسی فایل باید رمزنگاری بشه. با این وجود بسته به مهارت و روش، می توان گفت اگر هکر آدم قابلی باشه میتونه هر سیستم امنی رو هک کنه. ولی خب از این آدما کم هستند و اگر هم تصمیم به هک کردن سیستم شما بگیرند از فایل اکسل استفاده نمی کنند؛ مستقیم وارد سرور می شن.

موفق و پیروز باشید.
                              -------
                              [url=http://md6712.com]http://md6712.com[/url]
                              جامعه ایده پردازان: http://idekadeh.com

کامنت

• hoomantt

• 2011/03/28
                                • 19

با عرض سلام مجدد
                                استاد شما برای سؤال اول جواب دادین که میشه این کار را انجام داد .( فقط فایل در شبکه این شرکت باز شود و برای باز شدن در جایی دیگر نیاز به پسورد باشد .)
                                اگه زحمتی نیست میشه بفرمائید دقیقاً چه اطلاعاتی را نیاز دارین از این شبکه که من فراهم کنم و تقدیم کنم و شما زحمت ساختش رو بکشین.
                                بسیار ممنون . . .[hr]
                                نوشته اصلی توسط m_d6712
                                دوستی سوال فرمودند:

نوشته اصلی توسط hoomantt
                                در فایلی که شما زحمت کشیده بودید و برای ورود به فایل اکسل 2 جور پسورد را قرار داده بودین که با وارد کردن یکیش وارد میشدیم (یکی پسورد که در یکی از شیت ها باید با نام کاربری تعریف میکردیم و یکی با پسور ویندوز)
                                من در یک شرکت کار میکنم که سیستم wyse داریم و فایل شما به طور صحیح کار میکنه . البته با هر یوزر و پسوردی که در شبکه تعریف شده باشه برای کاربران فایل بلز میشه .حال سؤال من اینه که:
                                1-آیا راهی دارد به منظور protect کردن این فایل یک دستوری بهش اضافه کرد که این فایل فقط در این شرکت کار کند و با انتقال این فایل به کامپیوتر شخصی طرف و یا شبکه دیگر این فایل باز نشود ؟حدود 650 نفر کاربر داریم و پیوسته تعداد و اسامی نفرات در حال تغییر می باشند .
                                2- آیا با اضافه کردن دستوری میتوان با این فایل سیستم را هک کرد ؟ یعنی یوزر و پسورد کاربران رو در یک صفحه برامون بیاره ؟
                                یا اگر خودش نتونست این کار رو انجام بده با ارسال فایل به طرف و گرفتن همان فایل از او پسورد و یوزر نیمش رو هک کرد ؟

جواب سوال 1: بله این امر امکان پذیر است! اما ابتدا باید از ساختار و پیکر بندی در شرکت شما مطلع باشم! اگر سیستم DNS Server نصب دارید شما می توانید فقط با verfy کردن Domain Server خودتون این کار را انجام دهید.

جواب سوال 2: باز جواب این سوال به ساختار و پیکر بندی و سطح دسترسی کامپیوتری که فایل روش قرار داره بر میگرده! فرض کنیم که سیستم شبکه و امنیت اون درست و استاندارد طراحی شده. این فایل امن است. اما به طور کلی اگر کاربری که سطح دسترسی به مشخصات یوزر ها نداره فایل رو باز کنه، از اون جایی که کامپیوتر او هم امکان دیدن پسورد ها رو نداره، پس فایل هم امکان دسترسی به یوزر و پسورد هارو نداره، در نتیجه امکان هک هم وحود ندارد. قسمت برنامه نویسی فایل باید رمزنگاری بشه. با این وجود بسته به مهارت و روش، می توان گفت اگر هکر آدم قابلی باشه میتونه هر سیستم امنی رو هک کنه. ولی خب از این آدما کم هستند و اگر هم تصمیم به هک کردن سیستم شما بگیرند از فایل اکسل استفاده نمی کنند؛ مستقیم وارد سرور می شن.

موفق و پیروز باشید.
                                [hr]
                                نوشته اصلی توسط m_d6712
                                دوستی سوال فرمودند:

نوشته اصلی توسط hoomantt

موفق و پیروز باشید.

کامنت

چند لحظه..