تنظیم کردن sheet برای کاغذ A5

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ایلیا

• 2012/05/19
    • 10

تنظیم کردن sheet برای کاغذ A5

با سلام خدمت دوستان بنده ین مشکلی برام پیش اومده و اون اینه که تو قسمت Page Layout و منوی Size که اندازه کاغذ را تنظیم می کنه میرم تو این منو اندازه A5 نیست ، البته لازم به ذکر هست که بعضی مواقع هست و بعضی مواقع نیست بیشتر مواقع نیست، گفتم شاید از ویندوزم باشه یا خود برنامه Office که هر دوی اونا را دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان برقراره، باید یادآور بشم که ویندوزم 7 و 64 بیتی است. اگه امکان داره یه راهنمایی بکنید که این مشکل را چطوری رفع کنم با تشکر
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1521
    • 71.67

ببينيد پرينتري که از آن استفاده مي کنيد cd دارد (يعني احتياج به نصب دارد) ؟
    کلا" با يک کامپيوتر و يک پرينتر کار مي کنيد؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mr.mahlouji

• 2010/04/12
      • 105

سلام همانطور که دوست خوبمون آقای پارسا فرمودند این کار رو انجام بده ولــــــــــــی این موضوع ربطی به آفیس نداره فـــقــــــــط بر میگرده به نوع پرینتر و درایورهای آن.
      [b]كسيكه با [color=#FF0000]زشتي[/color] پيروز شود ، شكست خورده است .[/b]

کامنت

• hosseinamerey

• 2012/09/13
        • 193

دوست عزیز شما میتونید اندازه کاغذ a5 تو تنظیمات پرینتر انجام بدی
        برای اینکار روی پرینتر راست کلیک کن و تو قسمت خصوصیات میتونی اندازه کاغذ تنظیم کنی ا

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط ایلیا
          با سلام خدمت دوستان بنده ین مشکلی برام پیش اومده و اون اینه که تو قسمت Page Layout و منوی Size که اندازه کاغذ را تنظیم می کنه میرم تو این منو اندازه A5 نیست ، البته لازم به ذکر هست که بعضی مواقع هست و بعضی مواقع نیست بیشتر مواقع نیست، گفتم شاید از ویندوزم باشه یا خود برنامه Office که هر دوی اونا را دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان برقراره، باید یادآور بشم که ویندوزم 7 و 64 بیتی است. اگه امکان داره یه راهنمایی بکنید که این مشکل را چطوری رفع کنم با تشکر
          با سلام ،
          زمانی که شما
          Office رو نصب کردید ، بطور پیش فرض پرینتر بر روی Send To One Note تنظیم شده و می بایست پرینتر بر روی Microsoft XPS DocumentWriter تنظیم بشه . برای این منظور پس از ورود به Control Panel مراحل زیر رو دنبال کنید :

1
          Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	105.2 کیلو بایت
ID:	122137

2
          Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	131.1 کیلو بایت
ID:	122138

خواهید دید که علاوه بر اندازه A5 ، اندازه های متعدد دیگری نیز در Size پرینت ، برای شما مشخص خواهد شد . امیدوارم مفید بوده باشد .
          با سپاس
          ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
          Last edited by حسام بحرانی; 2014/08/11, 12:25.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• ah.samsami
            • 2014/08/10
            • 1

[quote=حسام بحرانی;16843]
            سلام؛ بابت راهنمایی تون خیلی خیلی ممنون. مشکلم حل شد. واقعا دستتون درد نکنه.

کامنت

• mahdis
              • 2014/10/08
              • 1

,واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بود تشکر تشکر

کامنت

چند لحظه..