سلام آقا/خانم خوش پیام
خواهش میکنم خوشحالم که به کارتون اومد
در مورد سوال اول بگم که زیادم راحت نبود
ولی مسئله جالبی بود و باعث شد چیزهای جدیدی هم یاد بگیرم از این بابت تشکر
برای اینکه بتونید یک مسله رو حل کنید باید با ابزارهای اکسل بخصوص کاربردشون آشنا باشی با یه مثال عرض کنم بعضی از افراد هستند که لغات انگلیسی خیلی زیادی رو حفظ کردن یا بقول خودشون بلدن (آشنا با ابزار) ولی زمان صحبت کردن و استفاده عملی از آن لغات (کاربرد ابزار کی و کجا) به شدت کم میارن و مثل اینکه اصلا لغات رو بلد نیستند.. در اکسل هم صرفا آشنایی با ابزارها کافی نیست باید فهمید و درک کرد که چه ابزاری در کجا و در چه مسائلی و در کنار کدام ابزارهای دیگر میتوان کاربرد دارد..یعنی با دیدن یک مسئله یا بخشی از آن بدونی از چه ابزاری استفاده کنی و این حاصل نمیشه مگر با تمرین فراوان و سرو کله زدن با مسائل متفاوت تا به خوبی کاربرد ابزارها درک شود....
خواهش میکنم خوشحالم که به کارتون اومد
در مورد سوال اول بگم که زیادم راحت نبود
ولی مسئله جالبی بود و باعث شد چیزهای جدیدی هم یاد بگیرم از این بابت تشکربرای اینکه بتونید یک مسله رو حل کنید باید با ابزارهای اکسل بخصوص کاربردشون آشنا باشی با یه مثال عرض کنم بعضی از افراد هستند که لغات انگلیسی خیلی زیادی رو حفظ کردن یا بقول خودشون بلدن (آشنا با ابزار) ولی زمان صحبت کردن و استفاده عملی از آن لغات (کاربرد ابزار کی و کجا) به شدت کم میارن و مثل اینکه اصلا لغات رو بلد نیستند.. در اکسل هم صرفا آشنایی با ابزارها کافی نیست باید فهمید و درک کرد که چه ابزاری در کجا و در چه مسائلی و در کنار کدام ابزارهای دیگر میتوان کاربرد دارد..یعنی با دیدن یک مسئله یا بخشی از آن بدونی از چه ابزاری استفاده کنی و این حاصل نمیشه مگر با تمرین فراوان و سرو کله زدن با مسائل متفاوت تا به خوبی کاربرد ابزارها درک شود....