استفاده از تابع sumif در چند شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shabakeha

• 2011/10/07
    • 216

استفاده از تابع sumif در چند شیت

با سلام. اگر بخواهیم از تابع sum if استفاده کنیم و محدوده جستجومون در چند شیت باشه باید چطور تابع را بنویسیم؟ با تشکر.
    خرید و دانلود پروژه ها - پایان نامه ها - مقالات - کتب و نرم افزارهای مهندسی برق در فروشگاه مهندسین برق.

www.*******.ir
    www.********.ir
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1519
    • 71.67

بايد مثال بزنيد، اينطوري تنها چيزي که مي توان گفت اين است که: در فرمول هر ارجاعي که به شيت ديگر شود بايد قبل از محدوده ارجاعي در فرمول نام شيت مقصد به اضافه علامت تعجب درج گردد، مثل: Sheet2!A2:A5
    sigpic

کامنت

• جمیل
      • 2015/02/16
      • 1

سلام دقیقا" من هم همین مشکل را دارم
      یک محدوده مشخص در بیست شیت بجای جمع با شرط خاص جمع شود

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام

تابع sumif رنج سه بعدی قبول نمیکنه به این منظور باید از ترکیب توابع برای رسیدن به هدف مورد نظر استفاده کنیم.با قرار دادن نام شیت ها در یک لیست و استفاده از توابع indirect -sumproduct به نتیجه میرسیم.
        فایل نمونه رو ملاحظه کنید برای سه شیت نوشته شده میتونید برای تعداد دلخواه بسط بدید.

کد PHP:
        =SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT("'"&$E$6:$E$8&"'!a2:a18");$A2;INDIRECT("'"&$E$6:$E$8&"'!b2:b18"))) 
        فایل های پیوست شده
        ای برادر تو همه اندیشه ای

کامنت

• Allen07
          • 2018/11/29
          • 1

با سلام
          من چندين work book دارم كه هركدوم شامل تعدادي اسم تكراري ولي با مبالغ مختلف در سلول كنارش هست. وقتي ميخام از همين فرمول جمع مبالغ هر فرد رو از تمام شيت عا در شيت جديد بيارم ميگه فرمول اشتباه هست.
          اگر ممكنه فرمول و راهشو با جرييات توضيح بدين ممنون ميشم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4522
            • 100.00

نوشته اصلی توسط Allen07
            با سلام
            من چندين work book دارم كه هركدوم شامل تعدادي اسم تكراري ولي با مبالغ مختلف در سلول كنارش هست. وقتي ميخام از همين فرمول جمع مبالغ هر فرد رو از تمام شيت عا در شيت جديد بيارم ميگه فرمول اشتباه هست.
            اگر ممكنه فرمول و راهشو با جرييات توضيح بدين ممنون ميشم.
            سلام دوست عزيز
            با چند ورك بوك نميشه اينكار رو كرد. همه بايد داخل يك فايل باشند

کامنت

چند لحظه..