سورت کردن مقادیر در ردیف ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • afshin3a

• 2014/01/14
    • 55

سورت کردن مقادیر در ردیف ها

سلام بر اساتید گرامی
    من یه فایل پیوست کردم که می خوام بدونم ما فرمول یا تابعی داریم که بشه به صورت افقی تعدادی از مقادیر را سورت کرد و در مکان مشخصی جایگذاری نمود؟
    فایل های پیوست شده
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام دوست عزیز.
    شما می تونی از همون دستور sort استفاده کنی و فقط نوعش رو بکن right to left
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• afshin3a

• 2014/01/14
      • 55

نوشته اصلی توسط komeilex
      سلام دوست عزیز.
      شما می تونی از همون دستور sort استفاده کنی و فقط نوعش رو بکن right to left
      سلام دوست گرامی
      ولی من نمی خوام مقادیرم سر جای خودشون سورت بشن! لطفا فایل پیوست را ببینید! می خواهم در سلولهای دیگری سورت بشن.

کامنت

• afshin3a

• 2014/01/14
        • 55

کسی نیست ما را یاری نماید؟

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

اگر مقادير value# (يا خطاهاي ديگر) نداشتيد مي توانستيد از تابع small يا large استفاده کنيد.
          ولي حالا....
          من در فايلتان يک فرمول نويسي کرده ام که البته در آن از خانه هاي کمکي براي جواب استفاده کرده ام،
          شايد زياد جالب و جامع نباشد و دوستان احتمالا" راه حل بهتري هم دارند، ولي چون فعلا" کسي پاسختان را نداده من همين را علي الحساب مي فرستم!
          فایل های پیوست شده
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• komeilex
            مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
            • 233
            • 61.00

سلام آقا افشین وشرمنده به خاطر اینکه دیگه پیگیر پستتون نبودم آخه مشغلمون زیاده! دیگه سربازیو هزار درد...
            ممنون از علی آقا. راستش تقریبا علی آقا منظور رو رسوندن. به قول ایشون اگر تو رنجتون مقدار خطا نداشتین می تونستین مستقیم از تابع small استفاده کنین. پس من پیشنهاد میکنم شما تو داده های اولیتون مقدار خطا رو از بین ببرین و این کارم خیلی راحت و با تابع iferror میتونین انجام بدین.
            یه اشکال کوچولو که جواب علی آقا داشت این بود که جوابشون پویا نبود و مقدار k رو برای تابع small به صورت دستی برای تک تک جوابا تنظیم کرده بودن که برای رفع این مشکلم شما میتونی از فرمول نویسی آرایه ایی استفاده کنی.
            در زمینه فرمول نویسی آرایه ایی و تابع iferror تو سایت مطالبی هست. اگر پیدا نکردین در خدمتم.
            فایل های پیوست شده
            [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• afshin3a

• 2014/01/14
              • 55

بسیار سپاسگزارم!
              خوشحالم که سایت خوبی پیدا کردم!

کامنت

چند لحظه..