مقایسه پیشنهاد مالی شرکتها به کمک پیوت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alizali1
    • 2024/07/30
    • 2

مقایسه پیشنهاد مالی شرکتها به کمک پیوت

سلام
    فرض مساله:
    ما برای بیست ایتم از سه شرکت پیشنهاد داریم که ستون ها و سطر ها هر سه هدرهاشون با هم مشابه هستند.
    مثلا شامل نام کالا/ قیمت واحد/ قیمت کل /و مدت زمان تحویل هستند
    حالا می خواهیم یک پیوت تشکیل بدیم که برای هر آیتم اطلاعات سه شرکت رو با هم ببینیم و مقایسه کنیم

من از این روش استفاده کردم که اطلاعات ارسالی شرکت یک رو در ستونهای مثلا یک تا 4 شرکت دوم در در ستون 5 تا 8 و شرکت سوم رو 9 تا 12 وارد کردم
    پیوت رو که می سازیم چون الان سه ستون مثلا نام کالا داریم اینها را بصورت ساب هم نشون میده. من میخوام بصورت ساب نشون نده راه حلش چیست
    و ایا اصلا روش بالا روش درستی هست یا خیر
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4560
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    روشی که استفاده کردین تقریبا درسته. کافیه یک ستون دیگه به جدولتون اضافه کنید به نام «نام شرکت» و اطلاعات همه شرکت ها رو زیر هم بیارید و این ستون که عرض کردم رو متناسب با نام شرکت تکمیل کنید. حالا خیلی راحت میتونید پیوت بگیرید.

کامنت

• alizali1
      • 2024/07/30
      • 2

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      روشی که استفاده کردین تقریبا درسته. کافیه یک ستون دیگه به جدولتون اضافه کنید به نام «نام شرکت» و اطلاعات همه شرکت ها رو زیر هم بیارید و این ستون که عرض کردم رو متناسب با نام شرکت تکمیل کنید. حالا خیلی راحت میتونید پیوت بگیرید.
      نام شرکت رو اوردم. الان مشکل اینه که ردیف ها رو بصورت ساب هم میاره
      یعنی مثلا برای ایتم یک بجای آوردن سه پیشنهاد در یک سطح شرکت اول رو میاره بعد شرکت دوم ساب شرکت اول و شرکت سوم ساب شرکت دوم
      میخوام همه شرکتها در واقع ساب ایتم بشوند

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4560
        • 100.00

نوشته اصلی توسط alizali1

نام شرکت رو اوردم. الان مشکل اینه که ردیف ها رو بصورت ساب هم میاره
        یعنی مثلا برای ایتم یک بجای آوردن سه پیشنهاد در یک سطح شرکت اول رو میاره بعد شرکت دوم ساب شرکت اول و شرکت سوم ساب شرکت دوم
        میخوام همه شرکتها در واقع ساب ایتم بشوند
        متوجه منظورتون نمیشم. میشه لطفاً عکس یا فایل بذارید؟

کامنت

چند لحظه..