محاسبه تعداد روز بین دو تاریخ

Collapse
این تاپیک به عنوان تاپیکِ «پاسخ‌داده‌شده» علامت‌گذاری شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 323

محاسبه تعداد روز بین دو تاریخ

با سلام خدمت همگی یک سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید
    سوال ، اگر تاریخ را بصورت ۰۳۰۷۰۱ بنویسیم و تاریخ بعدی را مثلا ۰۳۰۸۱۵ بنویسیم چطور میشه تعداد روز بین این دو تاریخ محاسبه بشه
  • پاسخ انتخاب شده توسط Amir Ghasemiyan در 2 هفته پیش.
    Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4522
    • 100.00

نوشته اصلی توسط fokker
    سلام خیلی لطف کردید با توجه به اینکه ستون a باید باشد تا تابع شمارش رو بین محدوده های مشخص شده یک خورده کار سخت شد چون توالی تاریخ رو به صورت پیوسته در فایلم ندارم و ردیف یک تاریخ ابتدا و انتها جدا گانه دارد

خواهش میکنم
    بله همونطور که عرض کردم این راه اصلی و صحیح نیست. از روی ناچاری باید اینطوری عمل کنید.
    یک فایل تو سیستمم پیدا کردم که برای PowerBI استفاده میکردم. تاریخ بین ۱۳۹۰ تا ۱۴۱۰ رو داره. براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره
    فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4522
      • 100.00

سلام دوست عزیز
      با این ساختاری که شما تاریختون رو ثبت میکنید نمیشه فاصله دو تاریخ رو محاسبه کرد
      تنها کاری که میشه کرد اینه که شما در یک ستون تاریخ ها رو به ترتیب بنویسید. مثلا اینطوری:
      ۰۳۰۱۰۱
      ۰۳۰۱۰۲
      .
      .
      .
      ۰۳۱۲۲۹

بعد با استفاده از تابع match میتونید این فاصله رو محاسبه کنید

در کل بهتره که تاریخ ها رو بصورت تاریخ واقعی درج کنید که بتونید خیلی راحت اختلاف دو تاریخ رو محاسبه کنید

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
        • 323

خیلی ممنونم استاد عزیز، ای کاش یک نمونه با استفاده از همین تایعی که گفتید برام بزارید چون در خصوص تابع نوشتن اطلاعات خاصی ندارم ممنونم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4522
          • 100.00

فایل نمونه خدمت شما
          فایل های پیوست شده

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
            • 323

سلام خیلی لطف کردید با توجه به اینکه ستون a باید باشد تا تابع شمارش رو بین محدوده های مشخص شده یک خورده کار سخت شد چون توالی تاریخ رو به صورت پیوسته در فایلم ندارم و ردیف یک تاریخ ابتدا و انتها جدا گانه دارد

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4522
              • 100.00

نوشته اصلی توسط fokker

خواهش میکنم
              بله همونطور که عرض کردم این راه اصلی و صحیح نیست. از روی ناچاری باید اینطوری عمل کنید.
              یک فایل تو سیستمم پیدا کردم که برای PowerBI استفاده میکردم. تاریخ بین ۱۳۹۰ تا ۱۴۱۰ رو داره. براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره
              فایل های پیوست شده

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                • 323

خیلی لطف کردید ممنونم🙏

کامنت

چند لحظه..