سلام دوستان و استادان گرامی و عزیز من تازه عضو شدم تا حدودی از اکسل سر در میاره یه مغازه دارم میخوام یک فایل اکسل خوب واسه مغازه درست کنم تا جاهایی پیش رفتم اما چند تا مشکل دارم
1.ماکرویی داخل فایل است که از شیت 2 که الگو برای هر مشتری است کپی می کند و یک شیت جدید ایجاد میکند و پیست می کند و سلولهای a1تا h1 را کپی و در شیت یک در سطر 2 پیست لینک می کند
مشکل اینست که می خواهم در سطر بعدی پیست کند چون سطر بالایی مال مشتری قبلی است
2.در شیت یک من قسمتی مشخص کردم که می خواهم با وارد کردن قسمتی و یا نام کامل مشتری بقیه فیلتر بشوند و فقط همون مشتری بماند تا انتخابش کنم
3.در شیت 1 ستون h شرطی قرار دارد که لینک است از شیت هر مشتری می خواهم اگر کلمه مثلا "حساب مسدود " داخل سلول امد به رنگ قرمز دربیاید
4.میخوام ماکرویی بنویسم که از صفحه هر مشتری به اندازه یک صفحه a5 پرینت بگیرد
دوستان شرمنده بخدا سوالاتم زیاد شدند اما خواستم جمع بندی درستی باشد
اگر میشه روشها رو یادم بدید تا بعدا به مشکل نخورم
فایل رو پیست کردم تا ببینید داخلش مشکلات رو نوشتم مولا علی نگه دارتان
1.ماکرویی داخل فایل است که از شیت 2 که الگو برای هر مشتری است کپی می کند و یک شیت جدید ایجاد میکند و پیست می کند و سلولهای a1تا h1 را کپی و در شیت یک در سطر 2 پیست لینک می کند
مشکل اینست که می خواهم در سطر بعدی پیست کند چون سطر بالایی مال مشتری قبلی است
2.در شیت یک من قسمتی مشخص کردم که می خواهم با وارد کردن قسمتی و یا نام کامل مشتری بقیه فیلتر بشوند و فقط همون مشتری بماند تا انتخابش کنم
3.در شیت 1 ستون h شرطی قرار دارد که لینک است از شیت هر مشتری می خواهم اگر کلمه مثلا "حساب مسدود " داخل سلول امد به رنگ قرمز دربیاید
4.میخوام ماکرویی بنویسم که از صفحه هر مشتری به اندازه یک صفحه a5 پرینت بگیرد
دوستان شرمنده بخدا سوالاتم زیاد شدند اما خواستم جمع بندی درستی باشد
اگر میشه روشها رو یادم بدید تا بعدا به مشکل نخورم
فایل رو پیست کردم تا ببینید داخلش مشکلات رو نوشتم مولا علی نگه دارتان
کامنت