بولد کردن برخی کلمات در استفاده از تابع concatenate

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad-ali

• 2022/03/23
    • 15

پرسش بولد کردن برخی کلمات در استفاده از تابع concatenate

درود
    من یک سری دیتا رو از مابقی صفحه ها با تابع concatenate فراخوانی می کنم تا یک جمله پویا بسازم
    نیاز دارم که بعضی از کلمه ها بولد باشن تا بتونم اون نامه رو مثل ورد، زیبا و خوانا پرینت بگیرم
    خروجی این تابع، کلمات رو بدون فرمت خاصی پیوند می ده. آیا راهی برای بولد کردن برخی کلمات به هم پیوسته هست
    با تشکر از دوستان گرامی

Click image for larger version

Name:	1404-02-16 21_58_36-s5.xlsx - Excel.jpg
Views:	9
Size:	39.0 کیلو بایت
ID:	335031

فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    پیشنهاد میکنم حرفه ای عمل کنید و از ترکیب ورد و اکسل با قابلیت mailings استفاده کنید

کامنت

• mohammad-ali

• 2022/03/23
      • 15

درود
      این رو انجام دادم و برای خیلی از کارها عالی هست
      ولی برای من مشکلات زیادی داره، به عنوان مثال وقتی یه کپی از اون پوشه بگیرم، اون فایل ورد هنوز اون فایل اکسل اولیه رو به عنوان سورس می شناسه و باید این مسیر جدید به اون داده بشه (آیا راهی هست که آدرس سورس در ورد رو بصورت فایل اکسل کناری خودش داد ؟ تا بعد از کپی نیاز به آدرس دهی مجدد در ورد نباشه)
      یا وقتی یک سطر توی اکسل اضافه کنم باید توی ورد این صدا زده بشه و اون قالب ویرایش بشه
      از اونجایی که تعداد فایل ها زیاد هست آیا راه یا ترفندی هست که توی خود اکسل بولد شدن برخی کلمات رو انجام داد ؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

در خصوص تغییر سورس بعید میدونم بشه سورس رو داینامیک کرد. سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم
        در خصوص مورد دوم اصلا نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. خود ورد رکوردهای جدید رو شناسایی میکنه
        در خصوص مورد سوم هم باید عرض کنم تا جایی که من میدونم نمیشه همچین کاری کرد (اگه عبارت اکسل شما داینامیک نبود میشد اما چون متغیر داره نمیشه)

کامنت

چند لحظه..