اضافه كردن رديف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rosesefid

• 2011/07/24
    • 153

اضافه كردن رديف

دوستان يه سوال فوري دارم من يه فايل دارم 7900 رديف داره ميخوام بين هر 2 رديف يه رديف خالي ايجاد كنم البته در كمترين زمان لازم چي كار كنم؟ اگر بخوام دونه دونه با كنترل رديفهارو انتخاب كنم insert كنم خيليييي طول ميكشه
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

سلام
    بنظرم بهتره از vba کمک بگیرید.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• Nima

• 2011/07/22
      • 385

نوشته اصلی توسط Alireza2011
      سلام
      بنظرم بهتره از vba کمک بگیرید.

از ماکرو زیر استفاده کنید:

کد:
      Sub test()
      Dim j As Long, r As Range
          j = 2
          Set r = Range("A1")
          Do
              Range(r.Offset(2, 0), r.Offset(2, 0)).EntireRow.Insert
              Set r = Cells(r.Row + 3, 1)
              If r.Offset(1, 0) = "" Then Exit Do
          Loop
      End Sub
      [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
      No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
      [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
        • 153

من تا حالا ماكرو كار نكردم ميشه بگين بايد چي كار كنم؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط rosesefid
          من تا حالا ماكرو كار نكردم ميشه بگين بايد چي كار كنم؟

در محيط اكسل كليدهاي تركيبي Alt+f11 رو بزنيد. وارد محيطي ميشيد كه اسمش ويژوال بيسيك هست.
          حالا از منوهاي بالا گزينه insert رو بزنيد و module رو انتخاب كنيد. سمت راست صفحه، قسمت سفيد رنگ بزرگي ايجاد ميشه. كدهاتون رو داخل اون قسمت بنويسيد

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
            • 450

با سلام و روز خوش به تمامی دوستان
            امیر جان این ماژول رو نوشتیم بعد باید چی کار کنیم. من سیوش کردم و از وی بی ای اومدم بیرون. حالا باید چی کار کرد. با تشکر

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
              • 2034
              • 85.00

سلام
              با این سوال شما یک کاربرد از paste special کشف کردم و بسیار خرسندم
              یک راه قبلا وجود داشت برای اضافه کردن ردیف. ولی یک درمیون.به این شکل که کنار داده ها ستون اضافه می کردیم (من برای ستون شامل 10 عدد مثال می زنم که واضح باشه)
              یک ستون اضافه می کنیم.از اولین ردیف یک سری عددی اضافه می کنیم.اینجا میشه 1 تا 10 (چون 10 ردیف داده داریم).بعد همون ها رو کپی می کنیم انتهای همون ستون.یعنی یک سری ده تایی دیگه اضافه می شه. با این تفاوت که دیگه جلوی سری دوم داده نداریم و خالی هست. حالا میایم اون ستون رو sort م یکنیم.می بینیم که اعداد مرتب شدند و ردیف های خالی یک در میون ظاهر شدند

حالا برای سوال شما باید اعداد رو به این شکل وارد کنیم و بعدش فقط یک سری به زیر داده ها اضافه کنیم. درسته؟ پس :
              1
              1
              2
              2
              3
              3
              4
              4
              .
              .
              . تا اخر (تا جایی که داده هست)
              و
              1
              2
              3
              4
              .
              .
              .
              پایین داده ها و sort
              حالا نکته ای که مطرح هست وارد کردن داده هاست به ترتیب های مختلف.
              برای حالت اول که بسیار ساده هست. با دبل کلیک و یا استفاده از series می تونید داد ها رو به ترتیب ایجاد کنید.
              اما اینجا برای وارد کردن عدد به این سبک به شیوه زیر عمل کنید:
              اول یکی درمیون عددد 1 و 2 وارد کنید بعد طبق شکل محدوده ابی رو انتخاب کنید و درگ کنید. تا اینجا اعداد یکی در میون داریم.حالا برای اینکه بینشون هم عدد بیاریم این کار جالب رو انجام میدیم. اعداد رو توی یک ستون دیگه کپی کنید .بعد بیاید روی a2 کلیک کنید. کلیک راست===>paste special و گزینه skip blank رو تیک بزنید و Ok.
              حالا اعداد رو به شکلی که می خوایم داریم.
              Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	41.8 کیلو بایت
ID:	122231
              ادامش هم یک سری دیگه عدد می زنیم. چون یک ردیف می خوایم اضافه کنیم سری معمولی می زنیم.اگر دو تا بخوایم باید همون داده ها رو ادامه بدیم.
              در نهایت به این شکل می رسیم.

Name:	2.jpg
Size:	30.4 کیلو بایت
ID:	122232
              فقط sort مونده.

این یک روش بسیار ساده و کلی هست.برای انواع و اقسام حالت ها کاربرد داره.همچنین برای اضافه کردن ستون ها.......
              امیدوارم کامل و واضح توضیح داده باشم
              سوالی بود د رخدمتم
              [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
              [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
              :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
              [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
              [/CENTER]

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                • 153

مرسي ولي واقعيتش خيلي سر درنياوردم!!!! :D البته توضيحات شما كامل بودها شايد من .....!!!
                خب من الان چطوري سورت كنم كه بين هر رديف يه رديف خالي بوجود بياد؟!!!! فايل من 2335 رديف داره 23 ستون!!!!
                Last edited by rosesefid; 2014/01/29, 12:31.

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                  • 842
                  • 100

اعداد رو همونجور که خانم خاکزاد گفت وارد کنید بعد همون ستون رو سورت کنید،از تب data برید ، A TO Z رو بزنید
                  اتفاقی که میوفته اعداد مشابه ای که تولید کردید پشت سر هم قرار میگیره و چون مثلا 1 دومی ردیفی خالی بود پس بین 1 و 2 یک ردیف خالی بوجود میاد
                  Last edited by Behnam; 2014/01/29, 12:50.
                  [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                    • 153

من همين كارو كردم به شكل دوم هم رسيدم ولي خب مثلا جلوي 2 اول و دوم داده دارم سورت هم كه ميكنم همه اعداد ترتيبشون درسته ديگه چيزي تغيير نميكنه

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                      • 153

اينم يه قسمت از فايل من
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                        • 153

واااااااااااااااااي خودم كشف كردم!!! هورااااااااااااااااااااااااا خيلي هم راحت اصلا نياز به اين چيزا نبود
                        كافيه شماره ردف رو يه بار ديگه زير همون وارد كنيم بعد سورت كنيم!!

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                          • 842
                          • 100

ببینید دوست عزیز،مگه شما 7900 ردیف داده ندارید؟خب یه ستون اضافه کنید اول دیتاتون،تو اون ستون شماره بزنید،از 1 تا 7900،حالا این شماره ها رو کپی کنید و به انتهای همین اعداد اضافه کنید،سری دوم اعداد دیگه جلوشون خالیه،وقتی حالا سورت کنید یک در میان بین ردیف هاتون خالی میوفته،از آخر هم میتونید باز اون ستون رو پاک کنید،همین
                          اگه نتونستید قسمت کوچکی از فایلتون رو آپلود کنید براتون انجام بدم
                          [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                            • 153

متوجه شدم مرسي آخه توضيحات خانم خاكزاد يه كوچولو پيچيده بود الان خودم تونستم انجام بدم

کامنت

• Pbapba

• 2015/04/11
                              • 46
                              • 24.00

سلام من یک چنین مشکلی دام ولی با خوندن این مطالب بازهم نتونستم حلش کنم ممنون میشم دوستان و استاتید محترم راهنمایی بکنند
                              من ستون دارم که در اون اعداد برای دسته ای مختلف به ترتیب نمایش داده میشه مثلا
                              1
                              2
                              3
                              1
                              2
                              3
                              4
                              1
                              2
                              1
                              2
                              3
                              4
                              5
                              1
                              ....
                              هدف این هست که بتونم جدول شرطی برا اینها درست کنم و مشکل اینجاست که باید بعد از اتمام هرکدوم و قبل از شروع 1 بعدی یک ردیف خالی بشه برای نماش جمع قبلی ها
                              من اومدم و یک ستون کمکی اضافه کردم که اخرین عدد هر دسته را نشون بده الان باید چکار کنم که این دو ستون با هم یکی بشه تا بتونم عددی که در ستون نهایی هست و درستون اول نیست را خالی کنم .ببینید من باید در ستون بعدی دو تا ستون زرد را ترکیب و پشت سر هم داشته باشم

Name:	Untitled.png
Size:	10.5 کیلو بایت
ID:	134638

کامنت

چند لحظه..