چگونگی ادغام دو فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parniannegar

• 2014/01/23
    • 6

چگونگی ادغام دو فایل

با سلام
    یه سوال دارم. یک فایل اکسل رو میخوام در یکی دیگه دغام کنم و اولی رو پاک کنم. تو فایل دو تا شیت هست که با فرمول به هم ربط دارند. وقتی شیت ها رو کپی میکنم تو فایل دوم ، تو خونه ها فرمولها عوض میشن و همه آدرس فایل اول رو دارن. یعنی در فایل مقصد خونه ها هنوز از فایل اول اطلاعات رو میخون و آدرس فایل اول توشون اومده. این طوری اگه فایل اول رو پاک کنم اطلاعات از بین میره. میشه راهنمایی کنید چطور شیت ها رو ببرم تو فایل جدید بدونه اینکه فرمول توی سلولها عوض بشه؟
    با سپاس
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

میتونید از طریق راست کلیک روی تب شیتهای فایل منبع اونهارو در فایل مقصد کپی کنید و از طریق ctrl +H نام فایل منبع رو در فرمول ها با "" جایگیزین کنید

sigpic

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1519
      • 71.67

سلام،
      من يک بار صورت مسئله را دقيقتر مرور مي کنم: در فايل اول دو تا شيت داريد که با فرمول به هم ربط دارند (و به فايل دوم هم هيچ ربطي ندارند)
      اگر همين طور است اشکال در اينجا است که شيت ها را تک تک به فايل دوم انتقال مي دهيد، بايد هر دو شيت را بوسيله دگمه ctrl انتخاب و با هم انتقال دهيد به فايل دوم.
      اگر صورت مسئله را من بد فهميدم بيشتر توضيح دهيد تا راه حل جديد بدهم.
      sigpic

کامنت

• parniannegar

• 2014/01/23
        • 6

ممنون از راهنمایی شما. این روش رو حتما انتحان میکنم. امیدوارم دیگه آدرس فایل اول تو فرمولها نیاد و از فایل مقصد شیت مربوطه رو بخونه.

کامنت

• parniannegar

• 2014/01/23
          • 6

ممنون از پاسخ شما، این راه رو هم امتحان میکنم. منظورتون اینه که اسم فایل منبع رو از تو تموم سلولها پاک کنم ؟

کامنت

• parniannegar

• 2014/01/23
            • 6

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
            میتونید از طریق راست کلیک روی تب شیتهای فایل منبع اونهارو در فایل مقصد کپی کنید و از طریق ctrl +H نام فایل منبع رو در فرمول ها با "" جایگیزین کنید
            ممنون از پاسخ شما، این راه رو هم امتحان میکنم. منظورتون اینه که اسم فایل منبع رو از تو تموم سلولها پاک کنم ؟

کامنت

• parniannegar

• 2014/01/23
              • 6

نوشته اصلی توسط علي پارسا
              سلام،
              من يک بار صورت مسئله را دقيقتر مرور مي کنم: در فايل اول دو تا شيت داريد که با فرمول به هم ربط دارند (و به فايل دوم هم هيچ ربطي ندارند)
              اگر همين طور است اشکال در اينجا است که شيت ها را تک تک به فايل دوم انتقال مي دهيد، بايد هر دو شيت را بوسيله دگمه ctrl انتخاب و با هم انتقال دهيد به فايل دوم.
              اگر صورت مسئله را من بد فهميدم بيشتر توضيح دهيد تا راه حل جديد بدهم.

آخرین بازدید5 دقیقه پیش [ ۲۳:۱۲]
              تاریخ عضویت ۱۳۹۲-۱۱-۰۳
              سن -1978
              نوشته ها 2
              امتیاز 26
              سطح 1

سپاس ها 0
              سپاس شده 1 در 1 پست
              ممنون از راهنمایی شما. این روش رو حتما انتحان میکنم. امیدوارم دیگه آدرس فایل اول تو فرمولها نیاد و از فایل مقصد شیت مربوطه رو بخونه.

کامنت

• parniannegar

• 2014/01/23
                • 6

با سلام
                یک سوال در مورد دستور Vlookup دارم. میخوام وقتی این دستور سلول مورد را پیدا کرد ، عبارت رو منتقل نکنه بلکه تمام سلولهای مشابه رو پیدا کنه و عبارت مورد نظر رو جمع بزنه.
                مثلا من از یک جنس خاص چند تا مورد تو لیست دارم. با Vlookup میخوام اسم اون جنس پیدا بشه و در هر جا که تو ستون تکرار شده مقادیرش رو با هم جمع بزنه و حاصل جمع رو منتقل بکنه. البته این کار رو با روشهای شلوغتر انجام دادم ولی خواستم بدونم برای این کار دستور خاصی وجود داره یا نه؟
                با سپاس

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                  • 2011/10/19
                  • 4376
                  • 70.00

نوشته اصلی توسط parniannegar
                  بله البته اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم

sigpic

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                    • 2011/10/19
                    • 4376
                    • 70.00

نوشته اصلی توسط parniannegar
                    با سلام
                    یک سوال در مورد دستور Vlookup دارم. میخوام وقتی این دستور سلول مورد را پیدا کرد ، عبارت رو منتقل نکنه بلکه تمام سلولهای مشابه رو پیدا کنه و عبارت مورد نظر رو جمع بزنه.
                    مثلا من از یک جنس خاص چند تا مورد تو لیست دارم. با Vlookup میخوام اسم اون جنس پیدا بشه و در هر جا که تو ستون تکرار شده مقادیرش رو با هم جمع بزنه و حاصل جمع رو منتقل بکنه. البته این کار رو با روشهای شلوغتر انجام دادم ولی خواستم بدونم برای این کار دستور خاصی وجود داره یا نه؟
                    با سپاس
                    برای این کار بایستی از sumif استفاده کنید نه vlookup

sigpic

کامنت

چند لحظه..