کند شدن اکسل در هنگام کپی کردن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • tahamtan

• 2012/08/04
    • 62

کند شدن اکسل در هنگام کپی کردن

سلام دوستان. چند روزه که اکسل من موقع کپی کردن اطلاعات یک سلول وقفه پیدا کرده. کسی با این مسئله تا بحال روبرو شده؟
    آیا به این اشکال مربوطه؟ من نمیدونم علت این کندی سرعت و هم چنین این اشکال که در پیوست عکس ش گذاشتم چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

هشدار حریم شخصی Privacy warning

نوشته اصلی توسط tahamtan
    سلام دوستان. چند روزه که اکسل من موقع کپی کردن اطلاعات یک سلول وقفه پیدا کرده. کسی با این مسئله تا بحال روبرو شده؟ آیا به این اشکال مربوطه؟ من نمیدونم علت این کندی سرعت و هم چنین این اشکال که در پیوست عکس ش گذاشتم چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    با سلام ، دوست عزیز احتمالاً تنظیمات Trust Center شما دچار تغییر شده . برای رفع این اخطار ؛
    اگر از اکسل 2007 استفاده می کنید از مسیر زیر ، تیک Remove personal information from file properties on save رو بردارید ؛
    Menu ButtonExcel OptionTrust CenterTrust Center settingPrivacy OptionsRemove personal information from file properties on save
    و اگر از اکسل 2010 استفاده می کنید به روش زیر اون تیک رو حذف کنید ؛
    Click image for larger version

Name:	Privacy Warning.jpg
Views:	1
Size:	218.8 کیلو بایت
ID:	122251
    و اگر مشکلتون حل نشد باید تنظیمات Trust Center شما رو ببینیم تا بهتر بشه اون اخطار رو بررسی کرد .
    با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
    Last edited by حسام بحرانی; 2014/01/27, 03:43.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• tahamtan

• 2012/08/04
      • 62

متاسفانه حل نشد. اکسل میبندم . باز میکنم تیک سر جاشه. کجای تنظیمات نیازه ببینید من عکس بگیرم آپلودکنم

کامنت

• tahamtan

• 2012/08/04
        • 62

مشکل من حل شد. ایراد از اکسل نبود. مشکل از هایبرنیت کردن لپ تاپ م بود.

کامنت

چند لحظه..