انتقال اطلاعات یک شیت به یک فایل اکسل دیگر ( بانک اطلاعاتی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elder

• 2014/01/23
    • 31

انتقال اطلاعات یک شیت به یک فایل اکسل دیگر ( بانک اطلاعاتی)

با سلام
    دوستان می خواهم کاربر با کلیک بروی دکمه ارسال اطلاعات کلیه اطلاعات ثبت شده در شیت مذکور به یک شیت در فایلی جداگانه ( بانک اطلاعاتی ) ارسال شود .

برای این کار لازم است در کدها دستور باز کردن فایل بانک اطلاعاتی و ورود اطلاعات و در نهایت ذخیره و بستن آن فایل انجام گیرد . ممنون میشم کمکی کنید .
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

دوستانی که در دوره ADO شرکت کردند لطفا پاسخ این دوستمون رو بدند یک محکی هم باشه از مطالبی که آموزش داده شده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• mokaram
      مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
      • 1805
      • 74.00

شما برای حل این مشکلتون به صورت اساسی ، باید به لینک زیر مراجعه کنید
      [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• elder

• 2014/01/23
        • 31

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
        دوستانی که در دوره ADO شرکت کردند لطفا پاسخ این دوستمون رو بدند یک محکی هم باشه از مطالبی که آموزش داده شده

نوشته اصلی توسط barrai
        شما برای حل این مشکلتون به صورت اساسی ، باید به لینک زیر مراجعه کنید
        http://www.exceliran.com/downloads/%...7%D8%B9%D8%A7/
        دوست عزیز بهتر بود بجای اینکه بنده رو بفرستی برای خرید با توجه به پست قبلی استاد اگر بلد بودی جواب می دادی . زکات علم انتشار اون است . هر چند باید برای بدست آوردنش هم هزینه کرد . اما اگر دوستان پاسخ رو می دونن بصورت رایگان ممنون میشم بفرمایند .

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

نوشته اصلی توسط elder
          دوست عزیز بهتر بود بجای اینکه بنده رو بفرستی برای خرید با توجه به پست قبلی استاد اگر بلد بودی جواب می دادی . زکات علم انتشار اون است . هر چند باید برای بدست آوردنش هم هزینه کرد . اما اگر دوستان پاسخ رو می دونن بصورت رایگان ممنون میشم بفرمایند .
          دوست عزیز اگه من شما را رهنمون کردم به اون سمت بابت اینه که شما خودتم یاد بگیری وگرنه باعث افتخاره برای من و امثال من تو این تالار که بتونیم به سوالات شما کاربران عزیز پاسخ بدیم و اصلاً رسالت انجمن هم همینه با این حال چشم سعی میکنم امروز نمونه فایلی را براتون آماده کنم
          ------------------------------------
          خدمت شما دوست عزیز فقط دو تا فایل اکسل باید پیش هم باشن
          فایل های پیوست شده
          Last edited by mokaram; 2014/01/27, 16:49.
          [/CENTER]

کامنت

• elder

• 2014/01/23
            • 31

نوشته اصلی توسط barrai
            دوست عزیز اگه من شما را رهنمون کردم به اون سمت بابت اینه که شما خودتم یاد بگیری وگرنه باعث افتخاره برای من و امثال من تو این تالار که بتونیم به سوالات شما کاربران عزیز پاسخ بدیم و اصلاً رسالت انجمن هم همینه با این حال چشم سعی میکنم امروز نمونه فایلی را براتون آماده کنم
            ------------------------------------
            خدمت شما دوست عزیز فقط دو تا فایل اکسل باید پیش هم باشن
            ممنونم دوست عزیز. از همه عزیزانی که دراین انجمن نشر اطلاعات می کنند و همراهی خوب و مطمئن برای کاربرانی مانند من هستند تشکر می کنم و آرزوی موفقیت روزافزون برای مجموعه تیم دارم .

کامنت

• elder

• 2014/01/23
              • 31

فقط یک سئوال دیگه:
              اگر بخوام به بانک اکسس وصل بشه چیکار باید کرد . کد زیر رو دستکاری کردم نشد

str = "provider=microsoft.ace.oledb.12.0;data source=""" & fpath & """;extended properties=""Access 12.0"";"
              cn.Open str
              With rs

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
                • 1805
                • 74.00

نوشته اصلی توسط elder
                فقط یک سئوال دیگه:
                اگر بخوام به بانک اکسس وصل بشه چیکار باید کرد . کد زیر رو دستکاری کردم نشد

str = "provider=microsoft.ace.oledb.12.0;data source=""" & fpath & """;extended properties=""Access 12.0"";"
                cn.Open str
                With rs
                خدمت شما
                فایل های پیوست شده
                [/CENTER]

کامنت

• mehdi9818
                  • 2018/05/21
                  • 1

پسورد

نوشته اصلی توسط mokaram
                  خدمت شما
                  سلام
                  اگه روی بانک اطلاعاتی اکسل پسورد بذارم چطور میتونم کد vba رو تغییر بدم که بتونه اطلاعات رو داخل بانک اکسل پسورد دار ثبت کنه
                  میخواهم چند کاربر بتونن اطلاعات رو ثبت کنن ولی نتونن بانک اطلاعاتی رو باز کنن و اطلاعات سایر کاربر ها رو بخونن

کامنت

چند لحظه..