جستجوی شماره های تکراری در دو فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط amina
    حدود 6000 شماره داخل یه فایل دارم و یه فایل دیگه که چندتا شماره با اسم داره. می خوام بدونم از این 6000 تا چندتاشون تو فایل دومی هست.
    اگه بخوام با ctrl+f سرچ کنم باید تک تک شماره هارو سرچ کنم که خیلی طول میکشه. راهی هست کل 6000 تارو یکجا سرچ کنم ببینم چندتاشون داخل فایل دومی هست ؟؟؟؟؟؟؟
    اگر شماره ها زیر هم هستن کافیه یک vlookup بگیرید تا تکراری های مشخص بشه

Leave a comment:

• amina
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan

سلام دوست عزيز
    متوجه منظورتون نميشم. خب بايد سرچ كنيد ديگه. سرچ هم همون ctrl+f كه خودتون فرمودين هست.
    ميتونين find all رو بزنين كه همه شماره ها رو براتون بياره.
    حدود 6000 شماره داخل یه فایل دارم و یه فایل دیگه که چندتا شماره با اسم داره. می خوام بدونم از این 6000 تا چندتاشون تو فایل دومی هست.
    اگه بخوام با ctrl+f سرچ کنم باید تک تک شماره هارو سرچ کنم که خیلی طول میکشه. راهی هست کل 6000 تارو یکجا سرچ کنم ببینم چندتاشون داخل فایل دومی هست ؟؟؟؟؟؟؟

Leave a comment:

• Amir Ghasemiyan
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط amina
    سلام
    چند تا شماره موبایل دارم می خواستم بدونم چجوری می شه این چندتا شماره رو داخل excel سرچ کرد.
    تعداد شماره ها زیاده و نمیشه با ctrl+f تک تکشونو گشت خیلی طول میکشه . تو اینترنت گشتم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوست عزيز
    متوجه منظورتون نميشم. خب بايد سرچ كنيد ديگه. سرچ هم همون ctrl+f كه خودتون فرمودين هست.
    ميتونين find all رو بزنين كه همه شماره ها رو براتون بياره.

Leave a comment:

• amina
    یک موضوع ایجاد کرد جستجوی شماره های تکراری در دو فایل

جستجوی شماره های تکراری در دو فایل

سلام
    چند تا شماره موبایل دارم می خواستم بدونم چجوری می شه این چندتا شماره رو داخل excel سرچ کرد.
    تعداد شماره ها زیاده و نمیشه با ctrl+f تک تکشونو گشت خیلی طول میکشه . تو اینترنت گشتم چیزی ندیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Last edited by حسام بحرانی; 2014/01/31, 10:54. دلیل: تغییر عنوان
چند لحظه..