مشکل : تغییر ناخواسته ابعاد کامنت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hs208

• 2013/12/13
    • 74

مشکل : تغییر ناخواسته ابعاد کامنت

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    من روی تعداد زیادی از سلولهای یک فایل اکسل که حدود 700 ردیف داره کامنت گذاشتم و لی مشکل اینجاست که وقتی یک ردیف رو کات میکنم و بین دو سطر دیگر در همان فایل کپی میکنم عرض و طول تعدادی از کامنت ها ناخواسته تغییر میکنه و برام دردسر ایجاد کرده بعضی کامنتها عرضشون صفر میشه و فقط یک خط نشون میده
    کسی دلیل و راه حلش رو میدونه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
  • mahsa shayesteh

• 2011/12/07
    • 272

فک کنم زمانی که فیلتر میکنید این اتفاق میفته بعد به حالت قبلش بایستی برگرده
    [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      به نکته خوبي اشاره کرديد، من هم با اين مشکل روبرو هستم و علي رغم اينکه کامنتها به طور پيش فرض به صورتي تنظيم هستند که حرکت و سايز آنها به حرکت و سايز سلولها وابسته نباشد، ولي باز هم اندازه آنها تغيير مي کند و معمولا" هم موقع اضافه و کم کردن سطر و ستونها يا تغيير عرض آنها يا همانطور که خانم شايسته گفته اند موقع فيلترينگ اين اتفاق مي افتد و تا جايي که من مي دانم درماني ندارد! (البته من اکسل 2010 دارم).
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• hs208

• 2013/12/13
        • 74

با تشکر از سرکار خانم شایسته و دوست عزیز و فعال سایت جناب آقای پارسا
        باید عرض کنم که شاید طبق گفته خانم شایسته هنگام فیلترینگ نیز این اتفاق بیفتد ولی برای من در حالت عادی این موضوع رخ میدهد و با بررسی دقیق متوجه شدم که دقیقا وقتی که سطری رو کات و پیست میکنم این اتفاق میفته
        باز هم منتظر راهنمایی دوستانی که راه حل رو میدونن هستم با تشکر

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط hs208
          با تشکر از سرکار خانم شایسته و دوست عزیز و فعال سایت جناب آقای پارسا
          باید عرض کنم که شاید طبق گفته خانم شایسته هنگام فیلترینگ نیز این اتفاق بیفتد ولی برای من در حالت عادی این موضوع رخ میدهد و با بررسی دقیق متوجه شدم که دقیقا وقتی که سطری رو کات و پیست میکنم این اتفاق میفته
          باز هم منتظر راهنمایی دوستانی که راه حل رو میدونن هستم با تشکر
          با سلام ، دوست عزیز ، بهترین پیشنهاد من به شما ، ارسال یک فایل فرضی است تا یررسی بهتری صورت بگیره .
          با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

درود

این مشکل هنگام سورت کردن معمولا پیش میاد و با استفاده از تنظیمات properties کامنت قابل حل هست
            فایل های پیوست شده
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

نوشته اصلی توسط ~m*e*h*d*i~
              درود

این مشکل هنگام سورت کردن معمولا پیش میاد و با استفاده از تنظیمات properties کامنت قابل حل هست
              همانطور که در بالا هم متذکر شدم تنظيمات پيش قسمت properties کامنت ها روي dont move or size with cells است و با وجود اين مشکل مورد نظر وجود دارد. پس اشکال از تنظيمات نيست. البته من دقيقا" توجه نکرده بودم که کي اين مشکل بوجود مي آيد. حالا که موضوع مطرح شد امتحان کردم ديدم با اضافه و کم کردن و تغيير عرض سطر و ستونها اين مشکل بوجود مي آيد.
              فکر کنم شايد (البته شايد) با بعضي کارها که موجب تغيير در جايگاه سطر و ستونها شود (از قبيل سورت و فيلتر) هم بعضا" اين مشکل پيش بيايد.
              اگر کسي راه حلي بلد باشد خوشحال مي شويم مطرح بفرمايد.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• bnyamin

• 2013/05/29
                • 111

سلام
                آقایان مدیر ! اگه این موضوع جواب داره لطفا پاسخ گو باشید

کامنت

چند لحظه..