ايجاد رديف جديد بصورت خودكار در ثبت اطلاعات با فرمت و فرمولهايي كه در رديف هاي قبل وجود دارد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arsalan135

• 2013/11/10
    • 52
    • 58.00

ايجاد رديف جديد بصورت خودكار در ثبت اطلاعات با فرمت و فرمولهايي كه در رديف هاي قبل وجود دارد

با سلام خدمت دوستان
    جدولي داريم كه هر رديف آن بصورت يك ركورد مي باشد و شامل يكسري ستون كه بايستي كاربر ، اطلاعات ( نام و نام خانوادگي ، ميزان كاركرد و ..) را بصورت دستي وارد كند و در ستونهاي ديگر محاسبات مربوطه انجام مي شود. با توجه به اينكه ركوردها در حال افزايش است،آيا امكان دارد:
    1- در زمان ثبت يك ركورد جديد ( رديف جديد) فرمت و فرمولهاي رديف قبل در رديف جديد paste شود .
    2- فرمولهايي كه مجموع يا ساير محاسبات را روي يك ستون خاص انجام مي دهد با اضافه شدن يك رديف جديد فرمول هم همزمان تغيير كند و رديف جديد را هم در محسابات لحاظ كند
    تشكر از دوستان
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

سلام
    یکی از ساده ترین راهها استفاده از ابزار Table است .
    تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است

کامنت

• arsalan135

• 2013/11/10
      • 52
      • 58.00

امكان داره در مورد اين ابزار راهنمايي بفرمائيد

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1519
        • 71.67

در مورد سوال دوم ميتوانيد از مقوله Dynamic Name Range هم بهره ببريد، به آدرس:
        http://forum.exceliran.com/showthread.php?t=3306 توجه کنيد، مخصوصا" دوستمان آقا nima يک فايل در آنجا ضميمه کرده اند که فکر کنم مفيد باشد.
        sigpic

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4376
          • 70.00

در ارتباط با سوال اول رکوردها یه چه طریق وارد می شوند؟
          در ارتباط با سوال دوم هم دوستان درست فرمون باید از Table استفاده کنید

sigpic

کامنت

• arsalan135

• 2013/11/10
            • 52
            • 58.00

ركوردها بصورت دستي و در همان جدول وارد مي شوند.البته ابزار table رو امتحان كردم. مشكلي كه من دارم اينست كه هر رديف شامل سه رديف است كه ستون اول و دوم آن Merg شده است. و در ابزار table* امكان merg كردن چند سلول نيست

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4376
              • 70.00

نوشته اصلی توسط arsalan135
              ركوردها بصورت دستي و در همان جدول وارد مي شوند.البته ابزار table رو امتحان كردم. مشكلي كه من دارم اينست كه هر رديف شامل سه رديف است كه ستون اول و دوم آن Merg شده است. و در ابزار table* امكان merg كردن چند سلول نيست
              مرج کردن سلول ها کار درستی نیست به یاد داشته باشید تنها زمانی از مرج استفاده کنید که میخواید مثلا یک جدول طراحی کنیدو پرینت بگیرید و از کاغذ استفاده کنید در غیر اینصورت هیچوقت سلول هارو مرج نکنید ، الان هم حالت مرج رو از بین ببرید ، ردیف های خالی رو حذف کنید و بعد از Table استفاده کنید

sigpic

کامنت

چند لحظه..