اصلاح حرف ي فارسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

با يکي از اساتيد دانشگاه راجع به اين مشکل صحبت کردم يک توضيحي داد و يک کم هم خودم بررسي کردم، با اجازتون يک کم علمي تر تا آنجا که درک بنده رسيد توضيح دهم:
    کاراکتر هايي هستند که در هر دو سيستم ascii و unicode تعريف شده اند. ولي کاراکترهايي هستند که فقط به صورت unicode تعريف شده اند. ظاهرا" vba از سيستم کد دهي unicode پشتيباني نمي کند، به همين خاطر کاراکترهايي که فقط به صورت unicode تعريف شده اند را اگر وارد محيط vba نماييم براي آن ناشناخته مي باشند. بنابراين کاراکتر هايي که من از آنها به عنوان غير استاندارد نام برده بودم در اصل همان کاراکترهايي هستند که صرفا" کد بندي unicode دارند.
    همانطوري که برادر گرامي ام جناب قاسميان هم به نوعي اشاره فرموده بودند، قسمت find and replace اکسل ظاهرا" جستجو را با قواعدي انجام مي دهد که قادر به تشخيص کدهاي unicode مي باشد و مشکلي ندارد.
    ضمنا" بحث هايي هم در مورد قلم ها (font) ها و تنظيمات کامپيوتر است که از حوصله اين بحث (ببخشيد: از حوصله من) خارج است.
    به هر حال خوشحال مي شوم دوستان اگر مرجعي جهت مطالعه و بررسي سراغ داشته باشند و يا توضيحي داشته باشند بيان نمايند.
    Last edited by Ali Parsaei; 2014/04/27, 17:06.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..