سلام یک متن دارم که میخواهم به ترتیب لیست جاهای خالی مثلا نام -سن-تحصیلات....پر شود مثلا هنگام پرینت گرفتن به تعداد افراد لیست وبا اطلاعات تک تکشان فقط با کلید چاپ .پرینت بگیرد
فرمان چاپ یک شیت به تعداد افراد لیست
Collapse
X
-
توضیح مختصرش اینه برای کسانی که آشنایی با vba ندارند
ابتدا یک ماکرو از پرینت گرفتن سیو کنید تا کد ها ضبط بشن ، تعداد سلول های غیر تهی در محدوده ای که تعداد افراد رو دارید بشمارید و در یک متغیر ذخیره کنید سپس کدی که برای پرینت دارید در یک حلقه قرار بدید تا به تعداد افرادی که شمردید ذخیره کنید
البته راههای مختلفی هست مثلا اگر شماره ردیف بذارید می تونید از آخرین شماره ردیف سیو شده برای تعیین تعداد تکرار حلقه استفاده کنید
sigpic
-
-
با فرض اینکه شماره دریف افراد در ستون A قرار داشته باشه کد زیر رو بنویسیدکد PHP:
Sub printsheet()
Dim n As Integer
n = Range("A1").End(xlDown).Value
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=n, Collate:=True, _
IgnorePrintAreas:=False
End Sub
sigpic
کامنت
-
وقتی لیست متغیر باشد وتعدادش معلوم نباشد چگونه تعریف کنیم ممکن است از یک نفر تا چند نفرداشته باشیم.ممنونکامنت
-
کامنت
-
در همان یک شیت. در یک شیت جدولی داریم که اطلاعات یک لیست متغیر (تعداد افراد معلوم نیست .مثلا گروههای مختلف وقتی یک گروه را انتخاب میکنیم لیست اتوماتیک از افراد ان گروه کامل میسود حالا میخواهم اطلاعات تک تک افراد را در جدول مخصوص اتوماتیم قرار دهیم و پرینت کنیم باید درآن جا بگیرد وپرینت شوددرvba چگونه با توجه به تعداد افراد لیست که متغییرند این کار را انجام بدهمکامنت
-
دستوری که شما دادید لیست را پرینت میکند اما من میخواهم فرم طراحی شده را با اطلاعات لیست ، پرینت کنمکامنت
-
کامنت
-
گواهی.xlsxگواهی.xlsx سلام گروه های مختلف دارای تعداد مختلف افراد هستند اما فرم گواهی مشترک است میخواهیم کلیدی را برای چاپ گواهی هر گروه در نظر بگیرم که وقتی این botton را انتخاب میکنیم به تعداد افراد لیست وبا مشخصات تک تک آنها فرم گواهی را پرینت بدهد البته با برنامه نویسی نه ماکروکامنت
-
[ATTACH]2376[/ATTACH][ATTACH]2376[/ATTACH] سلام گروه های مختلف دارای تعداد مختلف افراد هستند اما فرم گواهی مشترک است میخواهیم کلیدی را برای چاپ گواهی هر گروه در نظر بگیرم که وقتی این botton را انتخاب میکنیم به تعداد افراد لیست وبا مشخصات تک تک آنها فرم گواهی را پرینت بدهد البته با برنامه نویسی نه ماکرو
متوجه منظور شما شدم
پیشنهاد دیگه ای برای شما دارم ، فرم مورد نظر رو در Word طراحی کنید و مشخصات رو در اکسل وارد کنید ، به راحتی با استفاده از امکانات Mail merge به هدفی که دارید خواهید رسید برای اشنایی با این امکان به لینک زیر مراجعه کنید.
استفاده از word و excel برای ایجاد تعداد زیادی فرم
sigpic
کامنت
-
از لطف شما سپاسگذارم مطلب جالبی بود استفاده نمودم. اما مراحل قبل وبعد از صدور گواهی قبلا در اکسل نوشته شده وبعد از صدور گواهی امتیازات افراد ساعات باقیمانده و...وجوددارد اگر راهی در vba به نظرتان میرسد بجای ورد لطفا راهنمایی بفرمائیدممنونکامنت
-
در هر حال برای کد نویسی در اکسل نیاز به فرم اصلی هست تا جانمایی سلول ها مشخص باشه و به ترتیب مشخصات در محل خودش جایگذاری بشه
sigpic
کامنت
-
فرم خاصی ندارم سلولها را فرضی در نظر بگیرید ضمنا من آموزش را مثال زدم این سوال برام بسیار پیش آمده ودر حال یادگیری اکسل ام ،قبلا از راهنمایی و سخاوت شما سپاسگذارمکامنت
کامنت