فرمان چاپ یک شیت به تعداد افراد لیست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
    • 130

فرمان چاپ یک شیت به تعداد افراد لیست

سلام یک متن دارم که میخواهم به ترتیب لیست جاهای خالی مثلا نام -سن-تحصیلات....پر شود مثلا هنگام پرینت گرفتن به تعداد افراد لیست وبا اطلاعات تک تکشان فقط با کلید چاپ .پرینت بگیرد
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

توضیح مختصرش اینه برای کسانی که آشنایی با vba ندارند

ابتدا یک ماکرو از پرینت گرفتن سیو کنید تا کد ها ضبط بشن ، تعداد سلول های غیر تهی در محدوده ای که تعداد افراد رو دارید بشمارید و در یک متغیر ذخیره کنید سپس کدی که برای پرینت دارید در یک حلقه قرار بدید تا به تعداد افرادی که شمردید ذخیره کنید

البته راههای مختلفی هست مثلا اگر شماره ردیف بذارید می تونید از آخرین شماره ردیف سیو شده برای تعیین تعداد تکرار حلقه استفاده کنید

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
      • 130

میشه از طریق vba توضیح بدید.ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4376
        • 70.00

با فرض اینکه شماره دریف افراد در ستون A قرار داشته باشه کد زیر رو بنویسید
        کد PHP:

Sub printsheet
        ()
        Dim n As Integer
        Range("A1").End(xlDown).Value
        ActiveWindow
        .SelectedSheets.PrintOut Copies:=nCollate:=True_
                IgnorePrintAreas
        :=False
        End Sub 

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
          • 130

وقتی لیست متغیر باشد وتعدادش معلوم نباشد چگونه تعریف کنیم ممکن است از یک نفر تا چند نفرداشته باشیم.ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4376
            • 70.00

نوشته اصلی توسط leilaasgharpour@ymail.com
            وقتی لیست متغیر باشد وتعدادش معلوم نباشد چگونه تعریف کنیم ممکن است از یک نفر تا چند نفرداشته باشیم.ممنون
            در یک شیت یا چند شیت؟

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
              • 130

در همان یک شیت. در یک شیت جدولی داریم که اطلاعات یک لیست متغیر (تعداد افراد معلوم نیست .مثلا گروههای مختلف وقتی یک گروه را انتخاب میکنیم لیست اتوماتیک از افراد ان گروه کامل میسود حالا میخواهم اطلاعات تک تک افراد را در جدول مخصوص اتوماتیم قرار دهیم و پرینت کنیم باید درآن جا بگیرد وپرینت شوددرvba چگونه با توجه به تعداد افراد لیست که متغییرند این کار را انجام بدهم

کامنت

• 2013/12/23
                • 130

دستوری که شما دادید لیست را پرینت میکند اما من میخواهم فرم طراحی شده را با اطلاعات لیست ، پرینت کنم

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                  • 2011/10/19
                  • 4376
                  • 70.00

دستوری که شما دادید لیست را پرینت میکند اما من میخواهم فرم طراحی شده را با اطلاعات لیست ، پرینت کنم
                  یک فایل نمونه بذارید ببینم منظورتون چیه

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
                    • 130

گواهی.xlsxگواهی.xlsx سلام گروه های مختلف دارای تعداد مختلف افراد هستند اما فرم گواهی مشترک است میخواهیم کلیدی را برای چاپ گواهی هر گروه در نظر بگیرم که وقتی این botton را انتخاب میکنیم به تعداد افراد لیست وبا مشخصات تک تک آنها فرم گواهی را پرینت بدهد البته با برنامه نویسی نه ماکرو

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                      • 2011/10/19
                      • 4376
                      • 70.00

[ATTACH]2376[/ATTACH][ATTACH]2376[/ATTACH] سلام گروه های مختلف دارای تعداد مختلف افراد هستند اما فرم گواهی مشترک است میخواهیم کلیدی را برای چاپ گواهی هر گروه در نظر بگیرم که وقتی این botton را انتخاب میکنیم به تعداد افراد لیست وبا مشخصات تک تک آنها فرم گواهی را پرینت بدهد البته با برنامه نویسی نه ماکرو

متوجه منظور شما شدم

پیشنهاد دیگه ای برای شما دارم ، فرم مورد نظر رو در Word طراحی کنید و مشخصات رو در اکسل وارد کنید ، به راحتی با استفاده از امکانات Mail merge به هدفی که دارید خواهید رسید برای اشنایی با این امکان به لینک زیر مراجعه کنید.

استفاده از word و excel برای ایجاد تعداد زیادی فرم

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
                        • 130

از لطف شما سپاسگذارم مطلب جالبی بود استفاده نمودم. اما مراحل قبل وبعد از صدور گواهی قبلا در اکسل نوشته شده وبعد از صدور گواهی امتیازات افراد ساعات باقیمانده و...وجوددارد اگر راهی در vba به نظرتان میرسد بجای ورد لطفا راهنمایی بفرمائیدممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                          • 2011/10/19
                          • 4376
                          • 70.00

از لطف شما سپاسگذارم مطلب جالبی بود استفاده نمودم. اما مراحل قبل وبعد از صدور گواهی قبلا در اکسل نوشته شده وبعد از صدور گواهی امتیازات افراد ساعات باقیمانده و...وجوددارد اگر راهی در vba به نظرتان میرسد بجای ورد لطفا راهنمایی بفرمائیدممنون
                          ببینید هیچ فرقی نمیکنه که مراحل کجاست ، شما میخواید یک گواهی نامه صادر کنید مبتنی بر مشخصات یک فرد ، معمولا شامل مشخصات فردی ، نمره ، نام دوره ، سازمان هست ، بنده خودم یکی از وظایف کاریم همین مبحث آموزش در سازمان متبوعم هست ، اصلا برام منطقی نیست که فرم گواهی نامه رو در اکسل طراحی کنم بنده فرم رو در ورد طراحی کردم همه مراحل قبل رو در اکسل و در نهایت یک شیت کلی دارم که اطلاعات ذکر شده در اون هست و به همون روش به راحتی گواهی نامه صادر می کنم اینکه برای کاری که ابزارش کاملا محیاست بشینیم کد بنویسیم چندان منطقی به نظر نمیرسه

در هر حال برای کد نویسی در اکسل نیاز به فرم اصلی هست تا جانمایی سلول ها مشخص باشه و به ترتیب مشخصات در محل خودش جایگذاری بشه

sigpic

کامنت

• 2013/12/23
                            • 130

فرم خاصی ندارم سلولها را فرضی در نظر بگیرید ضمنا من آموزش را مثال زدم این سوال برام بسیار پیش آمده ودر حال یادگیری اکسل ام ،قبلا از راهنمایی و سخاوت شما سپاسگذارم

کامنت

چند لحظه..