عملیات ریاضی درماکرونویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسینعلی

• 2014/01/27
    • 172

عملیات ریاضی درماکرونویسی

سلام دوستان
    من میخوام فرمی را که تهیه کردم عملیات ریاضی من جمله ضرب و تقسیم و توان و مع و تفریق را برای داده هایم در تکست باکسها انجام بدم و نتایج در لیبل بهم داده بشه ولی جواب نمی ده چکار کنم
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4503
    • 100.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
    سلام دوستان
    من میخوام فرمی را که تهیه کردم عملیات ریاضی من جمله ضرب و تقسیم و توان و مع و تفریق را برای داده هایم در تکست باکسها انجام بدم و نتایج در لیبل بهم داده بشه ولی جواب نمی ده چکار کنم
    سلام دوست عزيز
    كدي كه نوشتين رو اينجا قرار بدين تا بررسي بشه

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4376
      • 70.00

نمونه زیر به نحو ساده ای جمع 4 تکست باکس رو انجام میده اونت exit استفاده شده بنابراین باید از تکست باکس چهارم خارج بشید تا جواب در لیبل نمایش داده بشه
      فایل های پیوست شده
      Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2014/02/11, 00:07. دلیل: اصلاح فایل

sigpic

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
        • 172

اقا مهدی ببخشید من نتونستم با این عبارت کار کنم چون نمیدونم عبارت داخل پرانتز اخرش مفهومش چچیه؟
        (ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) در ثانی من اعداد بلند میخوام وارد کنم و این boolean هستش در صورتیکه اعداد من currency هستند با ید چکار کنم؟

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4376
          • 70.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
          اقا مهدی ببخشید من نتونستم با این عبارت کار کنم چون نمیدونم عبارت داخل پرانتز اخرش مفهومش چچیه؟
          (ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean) در ثانی من اعداد بلند میخوام وارد کنم و این boolean هستش در صورتیکه اعداد من currency هستند با ید چکار کنم؟
          exit همونطور که گفتم یک اونت هست ، که اجرای این اونت بستگی به برگرداندن دو مقدار true یا false هست ، این قطعه کد در واقع بعد از خروج از تکست باکس مقدار true رو بر میگردونه و کد اجرا میشه

sigpic

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
            • 172

خب درسته ولی چرا پس در عمل جمع که میخواد بزنه اعداد ار چون هزارتا هزارتا فرمت تکست باکس هستش نمیتونه جمع بزنه؟شما فایل دیشب من را اگه داشته باشید و این مطلب را روش تست کنید متوجه میشید
            لطفا کمکم کنید

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4376
              • 70.00

نوشته اصلی توسط حسینعلی
              خب درسته ولی چرا پس در عمل جمع که میخواد بزنه اعداد ار چون هزارتا هزارتا فرمت تکست باکس هستش نمیتونه جمع بزنه؟شما فایل دیشب من را اگه داشته باشید و این مطلب را روش تست کنید متوجه میشید
              لطفا کمکم کنید
              این قطعه کد هیچ ربطی نداره به محاسبه شما ، یک بخش ثابته و عملا تاثیری در خواسته شما نداره ، فرم شما قبلا هم گفتم خیلی پیچیدست و بنده وقت کافی ندارم بشینم تحلیل کنم چی به چی هست ، پیشنهاد می کنم طبق پیام خصوصی بنده عمل کنید و کمی صبر پیشه کنید برنامه نویسی صبر و حوصله می خواد

sigpic

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
                • 172

من نمیخوام وقت شما را بگیرم فقط همون فرم خودتون را هم که درست کنید برام م مجدد بفرستید کافیه
                فقط اول فرم تکست باکس فرم اعداد را سه تا سه تا جدا کنه و بعد اعمال جبری انجام بده
                متشکرم

کامنت

چند لحظه..