معرفی لینک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
    • 130

معرفی لینک

سلام میخواهم در فرم جستجو را براساس دو مقدار .یا بر اساس دو شرط انجام دهم لطفا اگه موضوع تکراریه لینک مورد نظر را در اختیارم بگذارید چند تایی پیدا کردم اما یا مناسب نبود یا باز نمیشد ممنون
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط leilaasgharpour@ymail.com
    سلام میخواهم در فرم جستجو را براساس دو مقدار .یا بر اساس دو شرط انجام دهم لطفا اگه موضوع تکراریه لینک مورد نظر را در اختیارم بگذارید چند تایی پیدا کردم اما یا مناسب نبود یا باز نمیشد ممنون
    ساده ترین راه اینه که دو فیلدی که میخواید جستجو کنید با & به هم متصل کنید و جستجو رو بر اساس اون انجام بدید ، در واقع از ستون کمکی استفاده کنید

راه حل های دیگه ای هم هست که معمولا فرمول های ترکیبی و آرایه ای مورد استفاده قرار می گیرند
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
      • 130

ممنون ولی من میخواهم از طریق vba یاد بگیریم اگه میشه جامع تر توضیح بدین چندتا کد برام بنویسین یا اینکه ادرس بدین بهم .ممنون

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط leilaasgharpour@ymail.com
        ممنون ولی من میخواهم از طریق vba یاد بگیریم اگه میشه جامع تر توضیح بدین چندتا کد برام بنویسین یا اینکه ادرس بدین بهم .ممنون
        با کد روش های مختلفی و متعددی میشه ارائه کرد نمونه فایل قرار بدید تا راهکارها طبق فایل ارائه بشه
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

با درود
          همونطور که جناب وطن پرست گفتن راه ها مختلفه . یکیش حلقه for تو در تو است . یعنی دو تا for که البته بسته به تعداد داده ها و یه سری اصول زمان انجامش ممکنه طولانی باشه( که میشه از find) هم کمک گرفت. ستون کمکی هم کارمون رو راحت تر میکنه و با یه for زودتر به جواب میرسیم
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
            • 141
            • 55.00

با سلام
            بنده يه فايل تو تاپيك زير گذاشتم كه بعنوان نمونه احتمالا به دردتون ميخوره
            مطالب و موضوعات مطرح شده درباره امكانات ويژوال بيسيك در اكسل را در اين قسمت مطرح ميگردد.

کامنت

چند لحظه..