به چه میزان از نحوه پاسخگویی در انجمن رضایت دارید؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

به چه میزان از نحوه پاسخگویی در انجمن رضایت دارید؟

درود

یکی از کلید واژه های مهندسی صنایع کایزن یا بهبود مستمر هست

خب لازم به ذکره که اکثریت مدیران و مدیر کل سایت فارغ التحصیل این رشته هستند،بنابراین رویکرد ما در انجمن هم رویکردی است با مبنای بهبود مستمر

با این مقدمه میرم سر اصل مطلب ، از عوامل اصلی رضایت مندی از یک سایت و فروم با موضوعات علمی و آموزشی نحوه پاسخگویی به سوالات کاربران هست ، فاکتورهای مؤثر در رابطه با این موضوع ، سرعت در پاسخگویی به سوالات ، کیفیت پاسخ ها ، ارتباط پاسخ با نوع سوال ، کاربردی بودن پاسخ ها و سایر موارد هست.

از دوستان خواهش میکنم با شرکت در نظر سنجی میزان رضایت مندیشون رو اعلام کنند همچنین نظرات ، انتقادها و پیشنهادات خودشون رو مطرح کنند.
    48
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

درود

طی چند روز اخیر در یکی از فروم ها سوالی طرح کردم که به نظر خودم با توجه به توانمندی ها و مهارت کاربران اون فروم یک سوال پیش پا افتاده محسوب میشه در این چند روز حتی یک پاسخ هم به این سوال داده نشده ، با فروم خودمون که مقایسه می کنم میبینم تقریبا 90% سوالات پاسخ داده میشه و مدت زمان پاسخ گویی به یک روز هم نمیکشه (فارغ از درست یا غلط بودن جواب) امیدوارم در آینده هم این روند ادامه داشته باشه و کاربران محترم در حداقل زمان بهترین پاسخ هارو دریافت کنند و به این نحو باقیات الصالحاتی باشه برای دست اندرکاران انجمن.
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

ســــــــــــــپاس !!!

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      درود

طی چند روز اخیر در یکی از فروم ها سوالی طرح کردم که به نظر خودم با توجه به توانمندی ها و مهارت کاربران اون فروم یک سوال پیش پا افتاده محسوب میشه در این چند روز حتی یک پاسخ هم به این سوال داده نشده ، با فروم خودمون که مقایسه می کنم میبینم تقریبا 90% سوالات پاسخ داده میشه و مدت زمان پاسخ گویی به یک روز هم نمیکشه (فارغ از درست یا غلط بودن جواب) امیدوارم در آینده هم این روند ادامه داشته باشه و کاربران محترم در حداقل زمان بهترین پاسخ هارو دریافت کنند و به این نحو باقیات الصالحاتی باشه برای دست اندرکاران انجمن.
      با سلام ، جناب " مهدی وطن پرست عزیز " ...... ،این امر میسر نشده مگر با خواست مدیریت کل سایت ، حضور چشمگیر مدیران ارشد و ارجمند سایت ، مدیران محترم سایت ، کاندیداهای محترم مدیریت ، کاربران حرفه ای سایت ، کاربران فعال سایت و نیز همه کسانی که به هر نحو خود را ملزم به پاسخگویی هرچه سریعتر ، هرچه دقیق تر و هرچه بهتر به کاربران سایت می دانند . لازم است از تمامی این عزیزان ، که تمام تلاش خود را در جهت ارتقاء و پیشرفت این انجمن وزین ( و حقیقتاً آنلاین کشور ) می نمایند ، صمیمانه تشکر و قدردانی شود .
      با سپاس از همه عزیزان

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• sogmad

• 2014/07/30
        • 120
        • 36.00

معرکه اید

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان.
          این تالار واقعا حرفی برای گفتن نمیذاره.
          جالبه اندک دوستانی نظر "
          خوب" به پائین برای تالار دادن.بر اساس چه معیاری من نمیدونم
          .

[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
          بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

درود

یک نکته ای رو چند وقتیه دارم میبینم و میخواستم تذکر بدم ، برخی کاربران میان سوالی رو میپرسن و در جواب دوستان میگن جستجو کنید نمونه های زیادی پیدا میکنید ، دوستان یه لطفی بکنن یا اصلا جواب ندن در این موارد یا اگه فک میکنن نمونه های مشابهی تو سایت دیدن حداقل یکی دو تا لینک هم اضافه کنن به جوابشون ، صرف اینکه "جستجو کنید و پیدا کنید" مناسب نیست
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
              • 399

درود

یک نکته ای رو چند وقتیه دارم میبینم و میخواستم تذکر بدم ، برخی کاربران میان سوالی رو میپرسن و در جواب دوستان میگن جستجو کنید نمونه های زیادی پیدا میکنید ، دوستان یه لطفی بکنن یا اصلا جواب ندن در این موارد یا اگه فک میکنن نمونه های مشابهی تو سایت دیدن حداقل یکی دو تا لینک هم اضافه کنن به جوابشون ، صرف اینکه "جستجو کنید و پیدا کنید" مناسب نیست
              با تشکر از تذکرتون

بعضی از مواقع (البته خیلی کم) توی جستجویی که انجام میدم به لینکی میرسم که با کلیک کردن اون یه صفحه ای دیگه باز میشه و یوزر نام و پسورد میخواد.
              [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
                • 798

همه چیز خوب ، عالی و خیلی هم عالی
                [CENTER]
                [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
                  • 798

به خاطر کوکی و پاک شدن تاریخجه جستجوگر شما هست. زمانی که وارد میشین و روی دکمه ذخیره کلیک نکنید گاهی با بستن جستجوگر این مشکل پیش میاد
                  مگر اینه وارد بخش مدیریتی بشین که فقط برای مدیرا در دسترس هست
                  [CENTER]
                  [/CENTER]

کامنت

• nikkhah

• 2014/08/29
                    • 124

درود

سلام و خدا قوت
                    از اینکه به نکته خوبی اشاره شد ممنون
                    در پناه حق
                    [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#0000FF][SIZE=4]اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم ، همان عرقیست که برای [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4]پیروزی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4]نریخته ایم[/SIZE][/COLOR]
                    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                      • 2011/10/19
                      • 4377
                      • 70.00

دوستان اگر پستی گذاشته میشه برای لایک و سپاس نیست برای اینه که بهش توجه کنید یکبار دیگه یادآوری میکنم در پاسخ های خودتون به کاربرها به هیچ وجه از جملاتی مانند "جستجو کنید نمونه های زیادی هست" استفاده نکنید ، فقط لینک داده بشه و یا اینکه پاسختون شامل جواب کامل یا راهنمایی باشه
                      [CENTER]
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4560
                        • 100.00

نوشته اصلی توسط Amin_D
                        با تشکر از تذکرتون

بعضی از مواقع (البته خیلی کم) توی جستجویی که انجام میدم به لینکی میرسم که با کلیک کردن اون یه صفحه ای دیگه باز میشه و یوزر نام و پسورد میخواد.
                        اگر هنوز مشكلتون پابرجاست در قسمت مشكلات كاربري مطرح كنيد و بيشتر توضيح بدين ببينم مشكل چيه

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
                          • 798

مشکل اینجاست که بعضی از دوستان گرامی ی چند دقیقه وقت نمیزارن یه موضوع رو جستجو کنن تا مشکلشون حل بشه و دوستان دیگر میگن یکم جستجو کن به جواب میرسی
                          و جناب استاد عزیز مهدی میگن علاوه بر تاکید بر جستجو لینک هم بنوسید.

من نظرم اینه وقتی ی کاربر ثبت نام میکنه ی خط مشی براش بیاد و هم ی راهنما که قبلش ی جستجو کنی بد نیست (*_*)
                          [CENTER]
                          [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                            • 2011/10/19
                            • 4377
                            • 70.00

نوشته اصلی توسط absorkhi
                            مشکل اینجاست که بعضی از دوستان گرامی ی چند دقیقه وقت نمیزارن یه موضوع رو جستجو کنن تا مشکلشون حل بشه و دوستان دیگر میگن یکم جستجو کن به جواب میرسی
                            و جناب استاد عزیز مهدی میگن علاوه بر تاکید بر جستجو لینک هم بنوسید.

من نظرم اینه وقتی ی کاربر ثبت نام میکنه ی خط مشی براش بیاد و هم ی راهنما که قبلش ی جستجو کنی بد نیست (*_*)
                            همه این موارد درسته ولی مشی ما احترام به کاربر و حداکثر راهنماییه ، نکته دیگه هم اینکه کاربری تازه وارد با محیط و تالار ها آشنا نیست و کمی گیج کننده است محیط که به مرور خودش متوجه میشه چطور در سریعترین زمان به جوابش برسه
                            [CENTER]
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
                              • 347
                              • 45.00

سلام و خسته نباشید می گم خدمت همه ی اساتید گرامی . لذت میبرم از این همه توانایی و خلاقیت که تو فایلها یتان مشخصه .
                              معمولا از داخل شرکت در انجمن حصور پیدا میکنم و مشکلات یا مساییلی که در کار با آن مواجه میشوم رو به صورت سوال در انجمن قرار میدهم خیلی خیلی استفاده بردم از این انجمن و کلا همه کاربراش.
                              معمولا چهره خوبی نداره تو شرکت ها که یه نفر در حال کار با اینترنت دیده بشه ولی به لطف شما عزیزان سبب برکاتی برای شرکت شدم که دیگر از این دست تفکرات حداقل در دفتر این جانب کمتر اتفاق می افتد .
                              بازم تشکر و قدردانی صمیمانه من را بپذیرید.
                              :min10::min18::min13::min22:

کامنت

چند لحظه..