با استفاده از متد workbook-open می توانیم مقدار یوزر نیم رو از کاربر بگیریم و یکسری دستورات رو بر حسب اون اجرا کنیم.
گرفتن username در هنگام ورود به اکسل
Collapse
X
-
با اجازه از اساتید بزرگوار من کمی این فایل رو بهینه کردم. پسورد payam هست.فایل های پیوست شده -
این هم یکی دیگه. پسورد عبارت داخل سلول a1 است.فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام اساتید بزرگوار
حالا یه مسئله:
من میخوام یک سری کد بدم در ستون aکه هر کاربری دارای یک کد مخصوص به خودش می باشد
اگه بخوام برنامه با کد منحصر به فرد هر کاربر باز بشه چه کنم؟
یعنی هرکسی کد وخودش را بزنه تا باز بشه درغیر اینصورت پیام بده که کد شما این نیست.
مسئله دیگر:
اگه بخوام طوری تنظیم بشه که وقتی من میخوام برنامه را باز کنم ، برنامه به طور اتوماتیک آی پی سیستم من را که در شبکه هست را بخونه و فقط با ورود ای پی سیستمم وارد بشه چه کنم ؟ درصورتیکه در هیچ شیت یا سلولی هم ای پی ها را درج نکرده باشم.کامنت
-
با درود
سوال مطرح شده قبلا به دفعات مورد برسی قرار گرفته لطفا برسی کنید حتما به جواب میرسید. اما به طور کلی با یه حلقه for و یه دستور offset داخل حلقه به جواب میرسیددر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
با درود
قسمت اول رو من توی فایل پیوست شده گذاشتم. بخش دوم رو بقیه اساتید پاسخ بدهند ممنون میشم.فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
شما ميتونيد براي گرفتن Ip سيستم از كد زير استفاده كنيد و با برقراري شرط (مساوي قرار دادن با IP سيستم خودتون) دستورات مورد نظرتون رو اجرا كنيد
کد:Function GetIP() Dim ws: Set ws = CreateObject("WScript.Shell") Dim fso: Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Dim TmpFile: TmpFile = fso.GetSpecialFolder(2) & "/ip.txt" Dim ThisLine, IP If ws.Environment("SYSTEM")("OS") = "" Then ws.Run "winipcfg /batch " & TmpFile, 0, True Else ws.Run "%comspec% /c ipconfig > " & TmpFile, 0, True End If With fso.GetFile(TmpFile).OpenAsTextStream Do While Not .AtEndOfStream ThisLine = .ReadLine If InStr(ThisLine, "Address") <> 0 Then IP = Mid(ThisLine, InStr(ThisLine, ":") + 2) End If Loop .Close End With If IP <> "" Then If Asc(Right(IP, 1)) = 13 Then IP = Left(IP, Len(IP) - 1) End If GetIP = IP fso.GetFile(TmpFile).Delete Set fso = Nothing Set ws = Nothing End Function
کامنت
-
با سلام
شما ميتونيد براي گرفتن Ip سيستم از كد زير استفاده كنيد و با برقراري شرط (مساوي قرار دادن با IP سيستم خودتون) دستورات مورد نظرتون رو اجرا كنيد
کد:Function GetIP() Dim ws: Set ws = CreateObject("WScript.Shell") Dim fso: Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Dim TmpFile: TmpFile = fso.GetSpecialFolder(2) & "/ip.txt" Dim ThisLine, IP If ws.Environment("SYSTEM")("OS") = "" Then ws.Run "winipcfg /batch " & TmpFile, 0, True Else ws.Run "%comspec% /c ipconfig > " & TmpFile, 0, True End If With fso.GetFile(TmpFile).OpenAsTextStream Do While Not .AtEndOfStream ThisLine = .ReadLine If InStr(ThisLine, "Address") <> 0 Then IP = Mid(ThisLine, InStr(ThisLine, ":") + 2) End If Loop .Close End With If IP <> "" Then If Asc(Right(IP, 1)) = 13 Then IP = Left(IP, Len(IP) - 1) End If GetIP = IP fso.GetFile(TmpFile).Delete Set fso = Nothing Set ws = Nothing End Function
ای پی در کچا ظاهر میشود؟؟؟ کد کار نکردکامنت
کامنت