سلام و ممنون از پاسخ شما.اينا خيلي برام مهمه تونستيد كمكم كنيد
سوال اول كه البته توي اكسل زير دانلود كنيد و ببينيد اينه كه من يك جدول دارم به عنوان ديتابيس و مشكلم با اين جدول اينه كه بعضي از پروژه ها تو سال هاي خاصي پولي نگرفتن و چون جدول يكم دراز هستش و پرينت از اون مشكله و در ضمن سال هايي كه پول نگرفتن هم براي من مهم نيست و تعدادشم زياده در نتيجه ميخوام ستون هايي كه صفر هست حذف بشن و تو گزارش نياد.براي همين ميخوام گزارشي بگيرم از پروژه x كه تو اون فقط سال هايي كه پول گرفته باشه.لطفا فايل اكسلم نگاه كنيد ببينيد متوجه ميشيد.با تشكر
سلام و ممنون از پاسخ شما.اينا خيلي برام مهمه تونستيد كمكم كنيد
سوال اول كه البته توي اكسلم اپلود كرد اينه كه من يك جدول دارم به عنوان ديتابيس و مشكلم با اين جدول اينه كه بعضي از پروژه ها تو سال هاي خاصي پولي نگرفتن و چون جدول يكم دراز هستش و پرينت از اون مشكله و در ضمن سال هايي كه پول نگرفتن هم براي من مهم نيست و تعدادشم زياده در نتيجه ميخوام ستون هايي كه صفر هست حذف بشن و تو گزارش نياد.براي همين ميخوام گزارشي بگيرم از پروژه x كه تو اون فقط سال هايي كه پول گرفته باشه.لطفا فايل اكسلم نگاه كنيد ببينيد متوجه ميشيد.با تشكر http://uplod.ir/m25baj2y8nrx/iranian_2.xlsx.htm
اگر مواردی که نیاز ندارید فیلتر کنید در پرینت نمایش داده نمیشه
اگر تغيير سطر و ستونها مشکل شما رو حل مي کند مي توانيد جدول را کپي کرده و در صفحه جديد وقتي مي خواهيد paste کنيد از طريق paste especial و حالت transpose اين کار را انجام دهيد.
سلام امیر جان ممنون از وقتی که گذاشتی.در خیلی از مواقع جواب میده فرمولی که گذاشتی ولی برای مثال من اومدم پروژه 17 رو تو سالهای 85 و 88و 91 صفر گذاشتم تو قسمت reportسال 85 حذف شد که خیلی هم خوب ولی تو سالهای 88 و 91 عدد صفر رو به همراه سالش نمایش میده (فرمولی که گذاشتین اکثر وقتها جواب میده )فکر کنم با کمی تغییر بتونیم به جواب خوبی برسیم.واقعا ممنون
سلام امیر جان ممنون از وقتی که گذاشتی.در خیلی از مواقع جواب میده فرمولی که گذاشتی ولی برای مثال من اومدم پروژه 17 رو تو سالهای 85 و 88و 91 صفر گذاشتم تو قسمت reportسال 85 حذف شد که خیلی هم خوب ولی تو سالهای 88 و 91 عدد صفر رو به همراه سالش نمایش میده (فرمولی که گذاشتین اکثر وقتها جواب میده )فکر کنم با کمی تغییر بتونیم به جواب خوبی برسیم.واقعا ممنون
خواهش می کنم...!
خوب من فکر کردم مطابق فایل نمونه تو هر پروژه همیشه فقط یک سال میتونه صفر باشه..!
پس اگر اینطوری نیست باید بیشتر روش کار بشه .. در هر صورت ببخشید که ناقصه..
در ادامه سعی مو می کنم ...
پی نوشت : راستی بفرمایید که نهایتا تو هر پروژه چند سال می تونه صفر باشه؟ سه؟ چهار؟ یا همه منهای یک؟ ( یا حتی همه؟!!)
دوست گلم ببین هر سال 12 ماه داره و از سال 80 تا حالا مد نظر من هستش.پس سطر من فعلا 120 سطر که سال 93 به این سطر ها اضافه می شه.در خصوص پول هم اینا مطالبات پیمانکار هاست و پول هایی هستش که باید داده بشه و بالاخره یک روز صفر میشه
نتیجه گیری سطر ما تعدادش زیاد و نامعلومه و هر سال به سطر ما اضافه می شه و صفر شدن پروژه هم همه منهای یک صفر میتونن بشن که اخری که صفر بشه دیگه نیازی ندارم وپروژه حذف می شه
بازم یک دنیا ممنون
ولی برای مثال من اومدم پروژه 17 رو تو سالهای 85 و 88و 91 صفر گذاشتم تو قسمت reportسال 85 حذف شد که خیلی هم خوب ولی تو سالهای 88 و 91 عدد صفر رو به همراه سالش نمایش میده
نوشته اصلی توسط face_2_faces
دوست گلم ببین هر سال 12 ماه داره و از سال 80 تا حالا مد نظر من هستش.پس سطر من فعلا 120 سطر که سال 93 به این سطر ها اضافه می شه.در خصوص پول هم اینا مطالبات پیمانکار هاست و پول هایی هستش که باید داده بشه و بالاخره یک روز صفر میشه
نتیجه گیری سطر ما تعدادش زیاد و نامعلومه و هر سال به سطر ما اضافه می شه و صفر شدن پروژه هم همه منهای یک صفر میتونن بشن که اخری که صفر بشه دیگه نیازی ندارم وپروژه حذف می شه
بازم یک دنیا ممنون
------------------------------------------------------------------
البته من سوالم بخاطر اون قسمت سبز بود که باید میفهمیدم که با چندتا رکورد صفر مواجه هستم که دیگه حالت کلی (همه صفر) رو در نظر گرفتم !
و الان با این توضیحات شما گویا موارد جدیدی به قضیه اضافه شد..! بهرحال این فایل جدید رو ببینید.. موردی نداره میتونید همه سالها رو صفر کنید فقط دیگه ستون سالی که صفر شده حذف نشده و بجاش برنگ طوسی فیل میشه..
و اینکه گزارش تو همون شیت انجام شده.. اگه باید تو یه شیت جدا باشه بگید ...
سلام امير جان من مشكلم اينه كه تعداد سطرهام زياده مثلا 120 سطر ولي فقط 10 تاش ديتا خرده و بقيه صفر هستن و تو پرينت نميشه 120 سطر رو پرينت گرفت.من برام مهمه كه هر سلي كه صفر هستش حذف بشه(مهم).يه جورايي مثل فيلتر مي مونه ولي فرقش با فيلتر اينه كه فيلتر رديف عمودي رو فيلتر ميكنه ولي من رديف افقي رو ميخوام فيلتر بشه و چون فيلتر افقي نداريم مجبوريم بريم سراغ فرمول.بازم ممنون كه وقت ميزاري
سلام امير جان من مشكلم اينه كه تعداد سطرهام زياده مثلا 120 سطر ولي فقط 10 تاش ديتا خرده و بقيه صفر هستن و تو پرينت نميشه 120 سطر رو پرينت گرفت.من برام مهمه كه هر سلي كه صفر هستش حذف بشه(مهم).يه جورايي مثل فيلتر مي مونه ولي فرقش با فيلتر اينه كه فيلتر رديف عمودي رو فيلتر ميكنه ولي من رديف افقي رو ميخوام فيلتر بشه و چون فيلتر افقي نداريم مجبوريم بريم سراغ فرمول.بازم ممنون كه وقت ميزاري
سلام ...
البته فکر کنم درنهایت مشکل شما با کدنویسی حل میشه که متاسفانه من زیاد تجربه شو ندارم ..! ولی باز از سر کنجکاوی میپرسم:
با توجه به فایل ضمیمه، آیا دیتابیس شما بشکل شیت 1 هست؟ .. یعنی هر شماره پروژه یک ماه برای یک شرکت مجزاست؟ و میخواید بشکل شیت 2 دربیاد؟
اگر اینطوره که پرینت گزارش شما قسمت قسمت میشه و یکی دو سلول تاثیری تو فضای پرینت نمیگذاره و دیگه بحث مشکل جا منتفیه..!
اگرهم نه و میخواید بهمون صورت شیت یک پرینت بگیرید که کلا چه عمودی چه افقی اجازه فیلتر ندارید چون روی سلهای مجاور تاثیر میذاره....!!!
سلام این فایل پیوسط رو دانلود بفرمایید در شیت x جدول دیتا و در شیت y گزارش مورد نیاز اورده شده.البته دیتا فقط 2 سال در نظر گرفته شده و در گزارش هم که در شیت y هست فقط 8 پروژه اورده شده است. nahayi
اون سوالو که پیگیری ان شا الله به جوابم میرسونید.اون بحث قبلی ما در مورد پولی بود که ما باید به پیمانکارها میدادیم و نداده بودیم اما یکسری پول هم هست که به ما داده میشه که باید اونارو به پیمانکارها پرداخت کنیم اون اطلاعات هم جدول خواص خودشو داره که اونم کلی سطر و ستون داره.همکار من ادم مسنی بوده و بازنشست شده و تازه کارشو دادن به من.اطلاعاتش همه رو کاغذه و من میخوام اطلاعاتو اکسلیش کنم (حتما جدول اخر مطلبو همراه با خوندن باز کنید که متوجه بشین من چی میگم) ما 1 طرح داریم که حتما 1 شماره طرح مخصوص به خودش داره و هر طرح میتونه از چندین پروژه تشکیل بشه(تعدادش اصلا مشخص نیست و حدود بین 1 تا 10 پروژه ) ما برای هر پروژه (اعتبار-تخصیص-هزینه کرد)داریم برای هر سالش مثلا برای سال 85 داریم اعتبار 85 تخصیص 85 و هزینه شده 85 .تعدادی از طرح های ما هر سال امکان داره تموم بشه و تعدادی دیگه از طرح ها امکان داره تازه شروع بشه و هر سال یکی به سال های ما اضافه میشه مثلا الان تا 92 داریم سال دیگه میشه تا 93 و همینجور تا من بازنشسته بشم.الان میخوام 1 جدول برا اینم تهیه کنم میخوام با نظر شما باشه که بهترین جدول ممکن باشه برای دیتا زدن.یک مشکل بزرگی که اینجا هست اینه که طرح ها یک روزی تموم میشن و مودنشون تو شیت دیتاها کارو برای من سخت میکنه از طرفی هم اطلاعاتشو میخوام.امروز با یکی از دوستانم که صحبت میکردم میگفت که میشه 2 تا شیت برای داده هات تعریف کنی که یکی پروژه های اتمام یافته و یکی هم پروزه های در حال اجرا که وقتی پروژه در حال اجرا تمام شد تو سل جلوش میتونی بنویسی اتمام پروژه و تمام اطلاعاتش منتقل بشه به شیت اتمام یافته ها (نمی دونم می شه یا نه«که اگه بشه چی می شه).و دومین چیزی که گفت این بود که میشه بالای اکسل حالت کامبو باکس درست کرد که مثل فیلتر بمونه و با انتخاب 1 گزینه دلخواه تمام پروژه ها نیاد و فقط در حال اجراها یا هر چیز دیگه ای بیاد و دیتا بخوره .اخرش هم بگم که هر پروژه از چندین محل می تونه پول بگیره مثل ملی یا استانی یا رهبر و ....... خلاصه یه فکری هم رو این موضوع بکنید ممنون میشم کلی مطلب نوشتم حوصلم نمیشه بازخونی کنم ایرادی بود ببخشید. new
کامنت