3 سوال اكسلي كه خيلي برام مهمه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • AmirAkbar

• 2014/02/06
    • 118

سلام ..
    این فایلو ببین ..
    nahayi2

تو شیت3 هر پروژه ای که انتخاب کنی مقادیر ماههاشو میاره و صفرهارو هم رنگی نشون میده که سریع تشخیص داده بشن .. فقط میمونه که صفرها و سلول ماه بالاییشو باهم سلکت کنی و بعد Delete Cells... (از ریبون) و یا کلیک راست و delete رو بزنی و بعد Shift Cells Right تا صفرها و سلول ماه بالاییشون حذف بشن... که اگه فکر میکنی اینم باید خودکار باشه یا اساتید لطف کنند کدشو بنویسند یا باز ببینیم چیکارش میتونیم بکنیم..!!

دو دریف اول (پروژه 1 و ردیف ماههای بالاش ) رو برای پرینت هم میتونی بصورت الگو بکار ببری یعنی هر بار پروژه رو از لیستش عوض کنی و دیلیتی هارو دیلیت کنی و پرینتتو بگیری و دوباره همه مراحلو آندو کنی و برای پرینت پروژه بعدی باز استفاده کنی (که البته اونم برای کاغذ A4 بصورت landscape فکر کنم تا پروژه 3 یا 4 جا بشه) و هم میتونی بصورت کلی (که با کپی پیست راحت انجام میشه) و من تا حدود ردیف 500 کپی کردم..
    خوبه یا ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!1

کامنت

• face_2_faces

• 2012/06/05
      • 48

سلام اقا امير گل.فدات شم.اقا اين كاري كه كردي دقيقا همون كاري كه من الان دارم انجام ميدم با فرمول وي لوك اپ و ازش خسته شده بودم.بخدا شرمندتم روم نميشه ديگه بيش از اين مزاحمت شم.ميدونم چيزي كه ميخوام جزء روال نرمال اكسل نيست و بايد با كد نويسي انجام بشه و اونم يك بحث جداست.ميگم مشكلم تو اكسس هم حل نمي شه نه؟

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
        • 118

نوشته اصلی توسط face_2_faces
        سلام اقا امير گل.فدات شم.اقا اين كاري كه كردي دقيقا همون كاري كه من الان دارم انجام ميدم با فرمول وي لوك اپ و ازش خسته شده بودم.بخدا شرمندتم روم نميشه ديگه بيش از اين مزاحمت شم.ميدونم چيزي كه ميخوام جزء روال نرمال اكسل نيست و بايد با كد نويسي انجام بشه و اونم يك بحث جداست.ميگم مشكلم تو اكسس هم حل نمي شه نه؟
        سلام .. !
        این چه حرفیه دوست عزیز..! اگه کاری از دستمون برآد که خوشحال میشم.. تازه برای خودمم هم تمرینه هم یادگیری بیشتر..
        شما باید ببخشید که انقد توضیح دادی ولی هنوز ما کار مفیدی انجام ندادیم.. البته من بازم در تلاش هستم ولی فکر می کردم که این فایل آخری همون چیزیه که میخوای .. البته بعد از اینکه با کد سلولها دیلیت بشن که اونم انشالله انجام میشه..!
        در مورد اکسس هم که خوب خیلی از اکسل قویتره و اونجا مطمئنا امکانات بیشتری در اختیار هست.. اگه فرصت کنم حتما اونم امتحان میکنم..!
        امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه...

کامنت

چند لحظه..