خراب شدن تابع vba استفاده شده در اکسل با انتقال به سیستم دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msmaiili

• 2014/02/08
    • 36
    • 44.00

خراب شدن تابع vba استفاده شده در اکسل با انتقال به سیستم دیگر

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم انجمن

یه add-in vba دارم که به سیستمم اضافه کردم و همین add-in رو به یه سیستم دیگه هم اضاف کردم
    رو یه سیستم تابع رو فراخوانی میکنم وقتی فایل رو از سیستم دیگه باز میکنم تابع رو نمیشناسه و به جاش آدرس فایل add-in تو سیستم قبلی رو میده
    رو اون سیستم اصلاحش می کنم دوباره رو این یکی سیستم همین مشکل پیش میاد

چاره کار چیه؟

فایل add-in هم قفله نمیتونم بازش کنم و فرمولشو تو فایل ذخیره کنم

اگه راه کاری باشه که بشه همراه فایل ذخیره بشه بدون اضافه کردن add-in به سیستم جدید خیلی خوبه
    اگه هم نمیشه حداقل با تغییر سیستم در حالتی که add-in به هر دو سیستم اضافه شده تابع دچار اشکال نشه

ممنونم
    [CENTER][CENTER][CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff][SIZE=4]انسان هم ميتواند [/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4]دايره [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]باشد و هم [/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]خط راست[/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]. [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER][FONT=tahoma] [/FONT][CENTER][COLOR=#b22222][FONT=tahoma][SIZE=4]انتخاب با خودمان هست : [/SIZE][/FONT][/COLOR]

[/CENTER][FONT=tahoma] [/FONT][CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]تا ابد دور خودمان بچرخيم [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]يا [/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=4]تا بينهايت ادامه بدهیم[/SIZE][/COLOR][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

[/CENTER]
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    نیاز به باز کردن فایل addin نیست . فقط کافی دوباره اونو اگر هست پاک کنین و دوباره اظافه کنین insert-addin تو همون فایل اکسل
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• msmaiili

• 2014/02/08
      • 36
      • 44.00

با تشکر از شما آقای اسماعیلی

یعنی هر بار مشکل پیش اومد باید حذف و اضافه منم؟
      این که مشکله
      [CENTER][CENTER][CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff][SIZE=4]انسان هم ميتواند [/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4]دايره [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]باشد و هم [/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]خط راست[/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]. [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER][FONT=tahoma] [/FONT][CENTER][COLOR=#b22222][FONT=tahoma][SIZE=4]انتخاب با خودمان هست : [/SIZE][/FONT][/COLOR]

[/CENTER][FONT=tahoma] [/FONT][CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][SIZE=4][/SIZE][SIZE=4]تا ابد دور خودمان بچرخيم [/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4]يا [/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=4]تا بينهايت ادامه بدهیم[/SIZE][/COLOR][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

[/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
        • 141
        • 55.00

نوشته اصلی توسط msmaiili
        با تشکر از شما آقای اسماعیلی

یعنی هر بار مشکل پیش اومد باید حذف و اضافه منم؟
        این که مشکله
        اگه امكان داره فايل Addin رو بزاريد تا اگه شد تابع مورد نظر رو كدشو براتون بذارم يا توضيحي راجع به عملكردش بدين
        Last edited by alieddy0; 2014/02/23, 10:29.

کامنت

• msmaiili

• 2014/02/08
          • 36
          • 44.00

تابع d2a برای نوشتن اعداد به حروف هست
          فایل add-in خدمتتون ارسال می کنم
          البته به صورت فایل اکسل پیوست نشد زیپش کردم
          فایل های پیوست شده

[/CENTER]
          [/CENTER]

[/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
            • 141
            • 55.00

دوست عزيز شما فايل Module پيوستي رو در محيط ويژوال فايلتون Import كنيد مشكل حل ميشه
            فایل های پیوست شده
            Last edited by alieddy0; 2014/02/25, 13:37.

کامنت

• msmaiili

• 2014/02/08
              • 36
              • 44.00

با تشکر از لطف شما

فایلی که من روش کار میکنم و فرمولم مشکل پیدا کرده رو خدمتتون ارسال میکنم

قسمتی که خاکستری رنگ شده رو ملاحظه بفرمایید.

من فرمول به حروف نوشتن نمرات دروس رو عین فرمول معدل و جمع نمرات و انظباط وارد کردم ولی الان فرمول نمرات دروس کاملا تغییر کرده و آدرس فایل اددین که به اکسل اضافه کردم شده جزء فرمول

بررسی کنید ببینید اولا چرا اینجوری شده و بعدش آیا نیاز فرمولا رو دوباره تغییر بدم یا به همین صورت باشه و اون کاری که فرمودین رو انجام بدم درست میشه؟؟؟

اگه نیااز به تغییر داره که بشینم تغییرش بدم اگه همینجوری خودش درست میشه لطف کنین راهنماییم کنین

چون من که فایلتون رو وارد محیط ویژوال کردم نشد.

ممنونم
              فایل های پیوست شده
              Last edited by msmaiili; 2014/02/23, 18:42. دلیل: پیوست فایل

[/CENTER]
              [/CENTER]

[/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

تیک addin رو از لیست available addins بردار و از مسیری که نصب کردی پاکش کن
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                  • 1198
                  • 84.00

با درود
                  اگر از همون ابتدا ماژول ها رو درگ میکردین و به صورت addin اظافه نمیشدن دیگه مشکلی پیش نمیومد. حالا هم کاری نداره یه با اون add in رو پاک کنین یعنی همون کاری که آقای وطن پرست گفتن و بعد دوباره اظافه کنین
                  در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..