بست دادن دستور if

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

بست دادن دستور if

با سلام
    من از فرمول if استفاده کردم حالا میخوام اونو به سطر یا ستون های دیگر بست بدم چکار کنم
    وقتی با موس درگ میکنم هیچ تغییر ایجاد نمیشه یا اگه ایجاد بشه فقط منابع رو تغییر میده
    =IF(B1="EN",[1.xlsx]Sheet1!$A$2)
    وقتی بست میدم به جای اینکه 2 تغییر کنه اون b1 تغییر میکنه
    چکار کنم که فقط 2 تغییر کنه
    [CENTER]
    [/CENTER]
  • Nima

• 2011/07/22
    • 385

دوست عزیز این مربوط میشه به بحث ادرس دهی مطلق یا نسبی در اکسل که اگه یه سرچ کوچیکی انجام بدبن موارد و مثالهای مشابه رو میتونین بینید.
    [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
    No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
    [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

ممنون از پاسختون اما اگه ممکنه ادرسی یا روششو دارین بگین
      چون فرصت زیادی ندارم و مشکل اساسی در این موضوع پیدا کردم
      [CENTER]
      [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط absorkhi
        با سلام
        من از فرمول if استفاده کردم حالا میخوام اونو به سطر یا ستون های دیگر بست بدم چکار کنم
        وقتی با موس درگ میکنم هیچ تغییر ایجاد نمیشه یا اگه ایجاد بشه فقط منابع رو تغییر میده

=IF(B1="EN",[1.xlsx]Sheet1!$A$2)

وقتی بست میدم به جای اینکه 2 تغییر کنه اون b1 تغییر میکنه
        چکار کنم که فقط 2 تغییر کنه
        با سلام ، دوست عزیز در حالت کلی اگر قصد دارید در هنگام دراگ کردن فرمول ، یک سلول ثابت بماند باید به صورت مطلق ( مثلاً 1$B$ ) و اگر قصد دارید یک سلول تغییر کند ، به صورت نسبی ( مثلاً A2 ) آدرس دهی کنید . اگر باز هم مشکلتان حل نشد ، یک فایل فرضی ارسال نمایید .
        با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
        Last edited by حسام بحرانی; 2014/03/03, 03:10.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..