ثبت بر روی تکست باکس از روی شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

ثبت بر روی تکست باکس از روی شیت

سلام به دوستان
    در فایل پیوست می خوام بعد از اینکه کاربر یوزر و پسورد رو وارد می کنه ( به ترتیب از ستون a و ستون b ) بر روی دو تکست باکس دیگه به ترتیب ردیف های ستون c و d ثبت بشه البته به این صورت که تا مثلا ردیف 100 هر ستون هم امکان این موضوع باشه.
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

با درود فراوان
    من متوجه نشدم که بعد وارد کردن یوزر و پسورد در ستون اول و دوم چه کاری با چه شرایطی انجام بشه لطفا بیشتر توضیح بدین
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

یعنی وقتی کاربر مثلا اسم سازمانش رو می نویسه و توی تکست بعدی از من به عنوان طراح ، ادمین یا .... یک کد می گیره ، بعد با زدن دکمه توی دو تا تکست باکس بعدی دو تا کد ظاهر میشه که من قبلا توی شیت 1 قرار دادم. مثلا به ترتیب D , c , B ,A اسم سازمان ، کد ادمین ، یوزر و پسورد ، من دیتابیسی با همین 4 ستون در شیت یک درست کردم حالا کافیه کاربر اسم سازمان و کد ادمین رو بزنه تا تو اون دوتا تکست یاکس ، یوزر و پسش رو بگیره من مشکلم اینجاست که می خوام وقتی کاربر اطلاعات خودش رو زد برنامه بتونه دقیقا سلول های بعدی همون ردیف رو بخونه و اون مهمتر در تست باکس یوزر فرم ثبت کنه امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
        • 141
        • 55.00

با سلام
        بنده فكر ميكنم مشكل شما مربوط به Vlookup در محيط VBA و قراردادن در تكست باكسه كه بصورت جداگانه بارها در سايت مطرح شده اند.شما ميتونيد با ايجاد For-Next در محدوده مورد نظرتون و در صورت برقراري شرط تساوي سلول با تكست باكس اولتون با استفاده از offset مقادير ديگر را در تكست باكس هاي مربوطه قرار بدين.در صورتي كه موفق نشدين بفرماييد

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
          • 523
          • 51.00

با سلام
          ممنون از توجه شما، من با توابع vlookup و offset کارنکردم ممنون میشم روی فایل پیوست بالا یک نمونه مرغوم فرمائید

[/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
            • 141
            • 55.00

بنده قسمتي از كدتونو غير فعال كردم كه بعدا با توجه به سليقه خودتون اصلاح بفرماييد
            فایل های پیوست شده

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
              • 523
              • 51.00

با سلام و تشکر فراوان مشکل من حل شد.

[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..