در فایل پیوست می خوام بعد از اینکه کاربر یوزر و پسورد رو وارد می کنه ( به ترتیب از ستون a و ستون b ) بر روی دو تکست باکس دیگه به ترتیب ردیف های ستون c و d ثبت بشه البته به این صورت که تا مثلا ردیف 100 هر ستون هم امکان این موضوع باشه.
ثبت بر روی تکست باکس از روی شیت
Collapse
X
-
ثبت بر روی تکست باکس از روی شیت
سلام به دوستان
در فایل پیوست می خوام بعد از اینکه کاربر یوزر و پسورد رو وارد می کنه ( به ترتیب از ستون a و ستون b ) بر روی دو تکست باکس دیگه به ترتیب ردیف های ستون c و d ثبت بشه البته به این صورت که تا مثلا ردیف 100 هر ستون هم امکان این موضوع باشه.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER] -
با درود فراوان
من متوجه نشدم که بعد وارد کردن یوزر و پسورد در ستون اول و دوم چه کاری با چه شرایطی انجام بشه لطفا بیشتر توضیح بدین---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
shamsololama@yahoo.com
09177733411 -
یعنی وقتی کاربر مثلا اسم سازمانش رو می نویسه و توی تکست بعدی از من به عنوان طراح ، ادمین یا .... یک کد می گیره ، بعد با زدن دکمه توی دو تا تکست باکس بعدی دو تا کد ظاهر میشه که من قبلا توی شیت 1 قرار دادم. مثلا به ترتیب D , c , B ,A اسم سازمان ، کد ادمین ، یوزر و پسورد ، من دیتابیسی با همین 4 ستون در شیت یک درست کردم حالا کافیه کاربر اسم سازمان و کد ادمین رو بزنه تا تو اون دوتا تکست یاکس ، یوزر و پسش رو بگیره من مشکلم اینجاست که می خوام وقتی کاربر اطلاعات خودش رو زد برنامه بتونه دقیقا سلول های بعدی همون ردیف رو بخونه و اون مهمتر در تست باکس یوزر فرم ثبت کنه امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
بنده فكر ميكنم مشكل شما مربوط به Vlookup در محيط VBA و قراردادن در تكست باكسه كه بصورت جداگانه بارها در سايت مطرح شده اند.شما ميتونيد با ايجاد For-Next در محدوده مورد نظرتون و در صورت برقراري شرط تساوي سلول با تكست باكس اولتون با استفاده از offset مقادير ديگر را در تكست باكس هاي مربوطه قرار بدين.در صورتي كه موفق نشدين بفرماييدکامنت
-
با سلام
ممنون از توجه شما، من با توابع vlookup و offset کارنکردم ممنون میشم روی فایل پیوست بالا یک نمونه مرغوم فرمائید[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
بنده قسمتي از كدتونو غير فعال كردم كه بعدا با توجه به سليقه خودتون اصلاح بفرماييدفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام و تشکر فراوان مشکل من حل شد.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]کامنت

کامنت