منظورتون از فایل چه فایلی هست
اگه فایل اکسل یا ورد یا .. باشه با هایپر لینک میتونید اینکار رو بکنید
[CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
[COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
ببينيد من از زبانه Developer يک کامنت باتن انتخاب کردم و ميخوام با کليک کردن روي اين کامنت باتن عکسي که خودم انتخاب کردم باز بشه ولي ميره تو قسمت ماکرو.
ببينيد من از زبانه Developer يک کامنت باتن انتخاب کردم و ميخوام با کليک کردن روي اين کامنت باتن عکسي که خودم انتخاب کردم باز بشه ولي ميره تو قسمت ماکرو.
خوب برای اینکه با command button هین کار رو انجام بدید احتیاج به کد نویسی دارید
ولی از طریق هایپرلینک میتونید از طریق کلیک روی یک سل عکستون رو باز کنید.
[CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
[COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
توجه کنيد که با کليک دگمه desing mode در محيط vba دگمه commandbutton شما در صفحه اصلي از حالت ويرايش خارج شده و با کليک مجدد در حالت ويرايش قرار مي گيرد. بنابراين بعد از ايجاد commandbutton تا وقتي دگمه ياد شده را نزده ايد با کليک commandbutton هيچ عملي صورت نخواهد گرفت و با دبل کليک commandbutton نيز فقط به محيط vba وارد خواهيد شد.
البته بحث کد نويسي داخل commandbutton بحث ديگري است که دوستان راهنمايي نموده اند. من فقط از اين نظر که گفتيد "ميره تو قسمت ماکرو" اين توضيح را دادم.
کامنت