جمع نزدن سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • razemana

• 2012/07/06
    • 78

جمع نزدن سلول ها

با سلام،یه سوالی داشتم شاید برای برخی از دوستان هم اتفاق افتاده باشه ، بعضی وقتا مثلا وقتی که یک شیتو از یه فایل اکسل move میکنم به یه فایل اکسل دیگه اونوقت داده هارو که وارد سلول ها میکنم بعد با موس اعدادو انتخاب میکنم مجموع اعدادو اکسل نشون نمیده و فرمول سام هم کار نمیکنه و مجبور میشم تک تک اعداد سلولها رو با هم جمع بزنم و کار بسیار سختیه واحتمال خطامم بالا میره،ممنون میشم راهنماییم کنین
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط razemana
    با سلام،یه سوالی داشتم شاید برای برخی از دوستان هم اتفاق افتاده باشه ، بعضی وقتا مثلا وقتی که یک شیتو از یه فایل اکسل move میکنم به یه فایل اکسل دیگه اونوقت داده هارو که وارد سلول ها میکنم بعد با موس اعدادو انتخاب میکنم مجموع اعدادو اکسل نشون نمیده و فرمول سام هم کار نمیکنه و مجبور میشم تک تک اعداد سلولها رو با هم جمع بزنم و کار بسیار سختیه واحتمال خطامم بالا میره،ممنون میشم راهنماییم کنین
    احتمالا داده های شما تبدیل به تکست شده برای رفع مشکل باید convert number کنید

Click image for larger version

Name:	03-07-2014 06-46-30 ب-ظ.jpg
Views:	1
Size:	16.9 کیلو بایت
ID:	122484
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• razemana

• 2012/07/06
      • 78

نه تکست هم نیست هر کاری میکنم رو جنرال میزارم و نامبر جواب نمیده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط razemana
        نه تکست هم نیست هر کاری میکنم رو جنرال میزارم و نامبر جواب نمیده
        با سلام ، دوست عزیز لطفاً فایلتون رو ( در صورت امکان ) ، ارسال کنید تا بررسی بشه .
        با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..