طراحی نرم افزار اتوماسیون اداری در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mostafa16
    • 2013/02/13
    • 1

طراحی نرم افزار اتوماسیون اداری در اکسل

دوستان من هیچی از ویژوال بیسیک نمیدونم اگه مقدوره خیلی خیلی مبتدی توضیح بدید ممنون میشم.
    سوال 1: میشه موقع واردشدن به اکسل یک فرم باز بشه اول نام کاربری و پسورد بخواد (برای پنج تا کاربر میخوام تعریف بشه) بعد بشه تو اکسل یکجا اسم کاربرها و ساعت ورود و خروجشون ثبت بشه.
    سوال2: میشه یک شیت حالت فرم داشته باشه یعنی به محضی که اکسل باز شد بصورت نرم افزارها اتومات این صفحه بیاد بالا
    سوال3: بعد میشه یک فرم ثبت نامه های وارده و صادره بسازیم با موضوعات زیر:
    شماره نامه، تاریخ، موضوع، نوع طبقه بندی، صاحب نامه، شماره مدرک، پیوست
    سوال4: میشه مثلا تو فایل ورد که تایپ میکنم همزمان تو اکسل هم موضوع نامه تاریخ و شماره نامه اتومات ثبت شود؟
    میخوام یکمی حالت نرم افزارهای اتوماسیون اداری بشه نمیدونم
    چکار کنم.
    Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2014/03/08, 23:56.
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

سلام
    ببیند دوست من سوال 1و 2 و 3 شما به دفعات در تالار ویژوال بیسیک مطرح شده میتونید ازش استفاده کنید
    در خصوص سوال 4 باید ار هایپر لینک استفاده کنید .
    پیشنهاد میکنم کار رو شروع کنید و فایل رو تا جایی که میتونید پیش ببرید و سوالات رو روی فایل مطرح کنید.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

دوست عزیز من فایل شمارو اجمالی بررسی کردم

طراحی قشنگی داره اما ساختار ضعیف هست

این نکته رو به شما و بقیه متذکر میشم به عنوان یک توصیه ، اگر میخواید چه در اکسل یا هر زبان دیگه ای اپلیکیشنی طراحی کنید از آخر به اول حرکت کنید

معمول این هست که دوستان ابتدا جداول رو طراحی می کنن بعد فرم ها بعد گزارشات اما بهتره ابتدا گزارشات رو طراحی کنید یک برگ کاغذ بردارید ببینید چه اطلاعاتی نیاز دارید بر اساس گزارشات جداول و فرم هارو طراحی کنید

فایل شما ساختار دیتابیس نداره یعنی نرمالیزه نشده امکان ثبت اطلاعات با فرم و همچنین گزارش داره اما کار رو پیچیده کردی به هر حال بنده و سایر دوستان سع میکنیم نمونه هایی مطابق با نیازت قرار بدیم برای ایده گرفتن.
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

در فایل زیر روش باز شدن فرم با اجرای فایل روش رو میتونی ببینی
        فایل های پیوست شده
        Last edited by ~M*E*H*D*I~; 2014/03/09, 11:57.
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
          • 141
          • 55.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
          دوست عزیز من فایل شمارو اجمالی بررسی کردم

طراحی قشنگی داره اما ساختار ضعیف هست

این نکته رو به شما و بقیه متذکر میشم به عنوان یک توصیه ، اگر میخواید چه در اکسل یا هر زبان دیگه ای اپلیکیشنی طراحی کنید از آخر به اول حرکت کنید

معمول این هست که دوستان ابتدا جداول رو طراحی می کنن بعد فرم ها بعد گزارشات اما بهتره ابتدا گزارشات رو طراحی کنید یک برگ کاغذ بردارید ببینید چه اطلاعاتی نیاز دارید بر اساس گزارشات جداول و فرم هارو طراحی کنید

فایل شما ساختار دیتابیس نداره یعنی نرمالیزه نشده امکان ثبت اطلاعات با فرم و همچنین گزارش داره اما کار رو پیچیده کردی به هر حال بنده و سایر دوستان سع میکنیم نمونه هایی مطابق با نیازت قرار بدیم برای ایده گرفتن.
          با سلام
          در صورت صلاحديد فايل دوستمون رو قرار بدين تا بتونيم نظر بديم

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

نوشته اصلی توسط alieddy0
            با سلام
            در صورت صلاحديد فايل دوستمون رو قرار بدين تا بتونيم نظر بديم

ایشون فایل رو برای من ایمیل کردن گرچه اطلاعاتی که داره نمیشه گفت محرمانست بالاخره ما هم خدمت رفتیم و میدونیم این مسائل رو ولی خب خواست خودشون بوده
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
              • 141
              • 55.00

نوشته اصلی توسط ~m*e*h*d*i~

ایشون فایل رو برای من ایمیل کردن گرچه اطلاعاتی که داره نمیشه گفت محرمانست بالاخره ما هم خدمت رفتیم و میدونیم این مسائل رو ولی خب خواست خودشون بوده
              خب پس چرا بصورت عمومي بحث ميكنيد :-d شوخي ميكنم.موفق باشيد

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

نوشته اصلی توسط alieddy0
                خب پس چرا بصورت عمومي بحث ميكنيد :-d شوخي ميكنم.موفق باشيد
                اینکه فایل ایشون را انجام بدیم امکان پذیر نیست جواب سوال ها هم ربطی به فایل نداره بدون فایل هم میشه جواب داد لطفا به صورت فایل نمونه پاسخ بدید تا با نحوه کار آشنا بشن و ایده بگیرند
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• mokaram
                  مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                  • 1805
                  • 74.00

دوست عزیز فایل پیوست مربوط به سوال یک شما میشه امیدوارم به کارتون بیاد
                  بعد از اجرای فایل بر روی عکس بالای صفحه سمت چپ ( عکس کلید ) کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور که در شیت یک نوشته را وارد کنید
                  فایل های پیوست شده
                  [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                  [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..