مشکل در یک فرمول ساده ..!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • AmirAkbar

• 2014/02/06
    • 118

مشکل در یک فرمول ساده ..!

با سلام ..
    با توجه به فایل پیوست ، چرا هر فرمول فقط سلولی رو تایید میکنه که ستونش با اون فرمول یکی هست ؟؟؟!!!... یعنی الان اینجا هر x که دیلیت بشه فقط فرمول همون ستون false میشه..!
    و اصولا اگه بخوایم همه سلولهارو در بر بگیره و چک کنه فرمولش چطوریه؟ البته بجز استفاده از آرایه..
    ممنون ...
    فایل های پیوست شده
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    میشه بگین دقیقا چیکار میخواین انجام بدین . بنده نفهمیدم دقیق منظورتون چیه
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
      • 118

ممنون از توجهتون..
      همونطور که گفتم میخوام بدونم چرا نمیشه با یه همچین فرمولی چند سلول رو برای جستجوی یک مقدار بکار برد ؟ چرا فقط ستون متناظر خودشو چک می کنه؟ قبلا اگر اشتباه نکنم دوستان تو نمونه کاراشون که الان نمیدونم کجا بود بنظرم یه همچین کاری کرده بودند... (بازه ای از سلولها رو مساوی یه مقدار قرار بدیم و اگر یکی از سلولها مساوی اون مقدار بود جواب true باشه.. البته بدون آرایه)...

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود
        اگر با فرمول میخواین چک کنین مثلا یه همچی چیزی که گفتی اینجوری هم میشه نوشتش
        کد:
        =IF(COUNTIF(B1:G1,"x")>0,"true","false")
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
          • 118

خیلی ممنونم امین خان ...
          ولی من در واقع منظورم فهمیدن این مسئله س که چرا اون فرمول اون رفتار رو داره؟؟؟!!!
          چون 99 درصد یادمه دوستان از این فرمول برای چک کردن چند سلول استفاده کرده بودند...

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1521
            • 71.67

نوشته اصلی توسط AmirAkbar
            خیلی ممنونم امین خان ...
            ولی من در واقع منظورم فهمیدن این مسئله س که چرا اون فرمول اون رفتار رو داره؟؟؟!!!
            چون 99 درصد یادمه دوستان از این فرمول برای چک کردن چند سلول استفاده کرده بودند...
            جالب بود، من تا الآن فرمول نويسي اينجوري نديده بودم، البته اگر براي چک کردن چند سلول بخواهيم فرمولي به کار ببريم همين فرمولي که آقاي اسماعيلي زحمت کشيده اند به درد مي خورد..... ولي ....
            در مورد فرمول اولي که دو تا علامت "مساوي" در آن به کار رفته شايد چيزي که بتوان گفت اين باشد که: فرمول مربوطه اينچنين عمل مي کند (يعني فقط به سطر متناظر خودش واکنش نشان مي دهد) چرا هم ندارد!!!
            البته من اطلاع جامعي در اين خصوص ندارم ولي شايد اصولا" چيزي که نوشته شده (فرمول با دو مساوي) صحيح نباشد، ولي اکسل در پاسخ به اين فرمول اشتباه واکنشي اينچنيني دارد! و .... خوب از اين واکنش هم مي توان به نحوي استفاده کرد.
            البته عرض کردم من اطلاع جامعي ندارم و شايد اصولا" اين يک روش شناخته شده است ولي من تا کنون با آن برخورد نداشته ام!
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..