جستجو در اکسس با آیتم های مختلف
Collapse
X
-
جستجو در اکسس با آیتم های مختلف
سلام من یه مسئله دارم میشه برام حلش کنید . من 3 تا معلم دارم که اینا در تاریخهای مشخص در محلهای مشخصی کلاس دارن . حالا من می خوام با وارد کردن اسم معلم تاریخ و محل کلاس . با وارد کردن تاریخ اسم معلم و محل کلاسش و با وارد کردن محل کلاس اسم معلم و تاریخ رو بهم نشون بده اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم با سپاس بی کران
برچسب ها: هیچکدام -
-
-
کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
سلام نمی دونم این بدرد بخور هست یا نه سپاس فراوانفایل های پیوست شدهکامنت
-
فایل پیوست را ببینید.
برای جست و جو کافیه تنها بخشی از نام مربی یا محل تدریس یا تاریخ را وارد کنید و اینتر بزنید.فایل های پیوست شدهکامنت
-
با تشکر از شما استاد گرامی میشه لطفا اصلاح بفرمایید که با ورود تاریخ نام و محل نمایش داده بشه - سپاس بی کران
فکر کنم کار نمی کنه برای من با توجه به اینکه فرمودین تاریخ شش رقمی وارد بشه - درود
Last edited by navid2260531; 2014/03/12, 14:09.کامنت
-
[/COLOR]کد:strSearch = "[Searchable] Like " & "'" & "*" & Me.txtSearch & "*" & "'" DoCmd.SetFilter "", strSearch, [COLOR=#FF0000]"AI" ممنون بابت فايل خوبتون. ميشه اين دو خط رو توضيح بدين؟ مخصوصا قسمت رنگي شدهکامنت
-
1- داده های ما در جدولی به نام tblData ذخیره میشن.
2- کوئری qrySearch شامل تمامی فیلدهای جدول tblData و یک فیلد محاسباتی بنام Searchable میباشد که حاصل ادغام فیلدهای اصلی جدول tblData است.
3- Search_subform فرمی است که Data Source آن کوئری فوق الذکر است.
4- AI نام شی ساب فرم موجود در فرم frmList است که Source Object آن روی فرم Search_subform تنظیم شده است.
5- txtSearch نام textbox جست و جو در فرم frmList است.
6- کد زیر :
یک فیلتر به شرح strSearch به شئ AI اعمال می کند.کد:DoCmd.SetFilter "", strSearch, "AI"
7- strSearch یک رشته کد sql بوده و به معنای «فیلد Searchable شامل متن موجود در txtSearch باشد» است.
در واقع بجای جست و جو بر روی تک تک فیلدهای جدول tblData، روی فیلد Searchable که حاصل ادغام همه فیلدهاست جست و جو میکنیم.کامنت

کامنت