سلام من دیتابیسم در شیت 1 هست و موجودیت ها شامل تاریخ - مبلغ - تراکنش - کد خودرو رو شامل میشه که من کد خودروهای بدون تکرار رو در ستون g ریختم
میخوام در یک حلقه for اولا :
1- به ازای هر خودرو که در ستون g وجود دارد شیت جدیدی ایجاد بشه و نام شیت رو هم برابر همان کدخودرو قرار بدهم
2- اطلاعات مربوط به همان خودرو از شیت 1 خوانده بشه و در شیت خودش ریخته بشه
3- در شیت جدیدی که ایجاد میشه مجموع ستونهای b و c در پایان ستون خودش (انتهاترین سلولی که خالی است) آورده بشه
من کدمو زدم اطلاعات لازم رو در لیست باکس میریزم و از لیست باکس به شیت جدید باید انتقال داده بشه ولی چند تا مشکل :
برای اضافه کردن شیت و تغیر نام اون به نام مقدار جدید گیر دارم
فشار زیادی روی cpu لود میشه (بخاطر رکورد زیاد و حلقه های تو در تو و ریختن دیتا در لیست باکس)
مرحله 3 هم که اشاره کردم رو هم بخاطر همین درگیر شدن سی پیو نمیخوام دوباره یه حلقه دیگه بنویسم
پس هر جا لازم بود با سناریویی که گفته شد کد های اضافی رو حذف یا ویرایش کنید اگر بشه از شی لیست باکس هم صرف نظر کرد بنظرم عالی میشه
فایل رو ضمیمه میکنم البته بخاط حجم خیلی زیادش کلی از دیتاهای اضافی رو پاک کردم
sheets.xlsm
در پایان از همه تشکر میکنم
میخوام در یک حلقه for اولا :
1- به ازای هر خودرو که در ستون g وجود دارد شیت جدیدی ایجاد بشه و نام شیت رو هم برابر همان کدخودرو قرار بدهم
2- اطلاعات مربوط به همان خودرو از شیت 1 خوانده بشه و در شیت خودش ریخته بشه
3- در شیت جدیدی که ایجاد میشه مجموع ستونهای b و c در پایان ستون خودش (انتهاترین سلولی که خالی است) آورده بشه
من کدمو زدم اطلاعات لازم رو در لیست باکس میریزم و از لیست باکس به شیت جدید باید انتقال داده بشه ولی چند تا مشکل :
برای اضافه کردن شیت و تغیر نام اون به نام مقدار جدید گیر دارم
فشار زیادی روی cpu لود میشه (بخاطر رکورد زیاد و حلقه های تو در تو و ریختن دیتا در لیست باکس)
مرحله 3 هم که اشاره کردم رو هم بخاطر همین درگیر شدن سی پیو نمیخوام دوباره یه حلقه دیگه بنویسم
پس هر جا لازم بود با سناریویی که گفته شد کد های اضافی رو حذف یا ویرایش کنید اگر بشه از شی لیست باکس هم صرف نظر کرد بنظرم عالی میشه
فایل رو ضمیمه میکنم البته بخاط حجم خیلی زیادش کلی از دیتاهای اضافی رو پاک کردم
sheets.xlsm
در پایان از همه تشکر میکنم
کامنت