منم به نوبه خودم این عید سعید باستانی را خدمت همه عزیزان و سروران گرامی تبریک و شاد باش میگم امیدوارم در سال جدید موفقیت و سلامتی روز افزون زندگیتون را احاطه کنم
سال نو مبارک
با سلام و عرض تبریک به همه عزیزان .
امیدوارم سال 1395 سال سلامتی ،شادکامی و پر از کار و تلاش و پول باشه برای همه دوستان.
[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
با عرض سلام تبریک سال جدید و شاد باش خدمت همه اساتید گرامی که به حق امام خوبی ها و کرامت فرمودند هرکس یک کلمه به من یاد دهد مرا بنده خود کرده.
من نیز که عددی نیستم عرض میکنم من ، بنده شما اساتید هستم و تا عمر دارم سپاسگزار شما هستم. امیدوارم بتونم یک زمان به عده ای مانند خودم این دانش رو انتقال بدم و باعث بهبود فضای تولید کشورم باشم.
منم به نوبه ی خودم عید رو به همه عزیزان تبریک میگم.امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشین.
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
فرا رسیدن نوروز باستانی را خدمت همه عزیزان و بزرگواران خودم تبریک و شاد باش عرض میکنم امیدوارم سال جدید ، سالی پر از موفقیت و شادی و سلامتی در کنار عزیزانتون باشه.
با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک عرض می کنم ان شالله سالی پر از شادی ، رزق، برکت، تندرستی و سلامتی برای همگی باشه، از تمام دوستانی که در رفع مشکلات دیگران زحمت می کشند بی نهایت ممنونم ان شالله ثواب کار این عزیزان با ضریب 10 ، در کارنامه اعمالشون محاسبه بشه
[CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
سرعت همیشه دلیل خوبی برای موفقیت نیست[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]
سلام به همه دوستان،
سال گذشته نيز با تمام فراز و نشيبهايش به اتمام رسيد،
پس از گذشت ايام هنگامي که به عقب نگاه مي کنيم مي بينيم سختي ها رنگ باخته و چيزي که در خاطرمان مانده لحظات شاد و همچنين احساس رضايتي است که در اثر تحمل لحظات سخت برايمان حاصل گشته است.
هر چه رفت از عمر ياد آن به نيکي مي کنند
چهره امروز از آئينه فردا خوش است
کامنت