تبدیل مقادیر متنی به مقادیر عددی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m.goreishi

• 2014/03/21
    • 11

تبدیل مقادیر متنی به مقادیر عددی

با سلام. سوالی داشتم
    برای مثال من یک ستون دارم از a1 تا a100 و مقادیر داخل این ستون ها AA و AB و BB می باشد که با احتمال برابر در این سلول ها تکرار شده اند. حال می خواهم در ستون بعدی مقادیر ارزش های برابر این مقادیر به عدد قرار گیرند. برای مثال در هر ستون a که مقدار AA قرار گرفته باشد در ستون مقابلش در B*مقدار آن (برای مثال) ۱۰ قرار بگیرد و اگر مقدار سلول ستون a برابر AB باشد برای مثال عدد ۷ قرار بگیرد و ...
    قبلن از راهنمایی تون سپاسگزارم.
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام دوست عزیز. به جامعه اکسل ایران خیلی خوش اومدین.
    کار شما با یه فرمول خیلی ساده if راه میفته برای مثال شما تو سل b1 فرمول زیر رو بنویسین و درگ کنین:
    کد PHP:
    IF(A1="aa",10,IF(A1="ab",7,15)) 
    وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

کامنت

• m.goreishi

• 2014/03/21
      • 11

ممنون از پاسخ*تون. کارم راه افتاد البته با کمی روغن سوزی.

کامنت

• neda sh
        • 2014/04/30
        • 1

با سلام.من به تازگی کار با یکسری داده را شروع کردم که اکثر ستون های آن متن است و الان می خواهم با اکسل نمودار هایی از این اطلاعات را رسم کنم.برای مثال از دو ستون که یکی از آنها حاوی اطلاعات استان ها و ستون دیگر محصولات می باشد و می خواهم نمودار میله ای مربوط به اینها را رسم کنم.اما اکسل متن قبول نمی کند و مثل اینکه باید به عدد تبدیل شوند اما چگونه؟؟؟؟؟؟؟واینکه در هر ستون فیلد های تکراری وجود دارد و می خواهم به فیلد های تکراری مقادیر یکسان تعلق بگیرد... ممنون میشم کمکم کنید.

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
          • 2034
          • 85.00

سلام
          منظورتون از اینکه متن باید به عدد تبدیل بشه چی هست؟
          داخل سل متن و عدد قاطی هست که می خواید جدا کنید؟؟؟؟؟؟
          متن هاتون کد هستن و قابل تبدیل به عدد؟؟؟؟؟
          نمونه داده هاتون بذارید لطفا

کامنت

• mohsensalehe

• 2014/10/13
            • 6

کامنت

• Yanehsar

• 2011/11/14
              • 14

سلام . شرمنده که سوالمو اینجا مطرح می کنم خواهشمند است بجهت فوریت موضوع تسریع در جواب فرمائید :
              ـ آیا امکان ایجاد ردیف خودکار بر اساس 2 و یا 3 شرط ممکن می باشد یعنی اگر سلول دوم و یا سوم و یا هر دو بانضمام سلول اول محتوا داشتند شماره ردیف خودکار صورت بگیرد ضمن اینکه فرضاً اگر عدد بود اینکار صورت نگیرد .
              ـ جهت شمارش یک ستون که داده ها بصورت متنی می باشند با چه فرمولی شمارش صورت می گیرد و حال اگر بخواهیم با اعمال یک فیلتر خاص در ستونی حاوی داده های غیر عددی که فیلتر بر مبنای داده خاصی صورت گرفته لیکن شمارش نیز تغییر یافته بر همین مبنا نمایش داده شود باید چکار کرد ؟
              با تشکر

کامنت

• mokaram
                مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                • 1804
                • 74.00

دوست عزیز به جهت تسریع در گرفتن پاسخ لطفا موارد زیر را رعایت کنید
                حتی الامکان سوال با نمونه فایل ارائه شود
                مرحله به مرحله بپرسید تا دوستان هم بتونن کمکتون کنن

کامنت

• Yanehsar

• 2011/11/14
                  • 14

با سلام . پیرو فرمایشات شما نمونه فایل و البته با یک سوال پیوست شد تا پس از اخذ جواب ، سوال بعدی مطرح گردد .
                  همانطوریکه در فایل پیوست ملاحظه می نمائید ایجاد شماره ردیف بصورت خودکار مجبوراً بر اساس ستون e تعریف شده است در حالیکه چیزی که مد نظر بنده است اینکه در صورت تکمیل بودن ستون های b و c و d که در مجموع نام کامل مرکز بدست می آید شماره ردیف بصورت خودکار درج گردد ضمن اینکه در این فایل چون بر مبنای ستون e که خود دارای فرمول است ایجاد ردیف خودکار تعریف شده است ردیف های 6 و 7 که ستون ها بدون اطلاعات می باشند متاسفانه ردیف درج شده است خواهشمند است در این خصوص راهنمایی فرمائید . همچنین شرط اینکه در ستونهای مذکور داده ها بصورت عددی باشد یا نباشد نیز در نظر گرفته شود . با تشکر
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
                    • 149

سلام چیزی که به نظر من اومد واسه شماره ردیف خودکار این فرموله امیدوارم منظورتون همین باشه :
                    =if(e3="";"";row()-row($A$3))
                    خانه اکسل -

کامنت

• Yanehsar

• 2011/11/14
                      • 14

نه دوست عزیز این فرمول جواب نداد . ببینید ما در بحث ایجاد ردیف خودکار باید بر مبنای یک ستون ، ایجاد ردیف خودکار داشته باشیم اگر فقط یک ستون باشد فرمولش را توی فایل پیوست نوشتم یعنی =if(e4<>"";subtotal(103;$e$4:e4);"") که در اینجا بمحض ورود اطلاعات در e4 ردیف بصورت خودکار ایجاد می شود الی آخر اما مشکل کار اینجاست که خود سلول e4 دارای فرمول است و در عملکرد اصلی فرمول اشکال ایجاد می کند ( فایل را خوب بررسی کنید ) که سوال اینجاست در چنین حالتی باید چکار کرد و یا از چه فرمولی استفاده کرد ضمن اینکه ایجاد ردیف خودکار من بمحض تکمیل دو یا سه ستون صورت بگیرد . فکر کنم مفصل توضیح دادم . خواهشمند است ابتدا فایل را از زوایای مختلف بررسی نمایید و بعد جواب دهید .

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
                        • 149

سلام دوست خوبم ببخشید دیروز نشد جواب بدم
                        مشکل شما به نظر من اینجاست که تو ستون "نام کامل مرکز " از فرمول مناسبی استفاده نکردید از فرمول concatenate استفاده کنید و مقادیر کنار هم قرار بدید اونوقت میبینید که همون فرمول خودتونم واسه شماره ردیف جواب میده
                        خانه اکسل -

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                          • 2034
                          • 85.00

سلام
                          فرمول رو به شکل زیر تغییر بدید:
                          کد:
                          =IF(and(B4<>"",C4<>"",D4<>""),SUBTOTAL(103,$E$4:E4),"")

کامنت

چند لحظه..