من همچنان منتظرم
کمک و راهنمایی برای ثبت اطلاعات فردی در اکسل
Collapse
X
-
سلام...من با استفاده از راهنمایی دوستان سل هایی که نمی بایست تکراری باشند رو انجام دادم فقط یک مورد کم داره و اون مورد تکراری رو نشون نمیده ....البته جناب وطن پرست لطف کردن یک فایل دادن که یکی از ستونهاش به این شکل بود اما من نتوانستم این کار رو انجام بدم....
می مونه موارد بعدی...دوستان کمک کنند که من دیگه هیچی...فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام دوست عزيز،
شما چقدر به اکسل وارد هستيد؟
جسارت بنده را ببخشيد، ولي به نظر من اگر يکي يکي و مرحله به مرحله سوالات را مطرح مي کرديد بهتر به نتيجه مي رسيديد!
تا آنجا که من ديده ام دوستان به سوالاتي مانند سوال شما کمتر جواب مي دهند!
چون به فرض مثال مورد اول که فرموده ايد: "خانه های تاریخ بوسیله تقویمی که ایجاد می کنیم پر شوند" خودش يک پروژه حساب مي شود! و موارد ديگر هم همين طور!
به هر حال اين را هم مد نظر داشته باشيد که: بعضي اوقات استفاده از فرمولها و ترفند هاي مختلف به جاي ساده کردن کار، برعکس آن را پيچيده مي کند![SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام دوست عزيز،
شما چقدر به اکسل وارد هستيد؟
جسارت بنده را ببخشيد، ولي به نظر من اگر يکي يکي و مرحله به مرحله سوالات را مطرح مي کرديد بهتر به نتيجه مي رسيديد!
تا آنجا که من ديده ام دوستان به سوالاتي مانند سوال شما کمتر جواب مي دهند!
چون به فرض مثال مورد اول که فرموده ايد: "خانه های تاریخ بوسیله تقویمی که ایجاد می کنیم پر شوند" خودش يک پروژه حساب مي شود! و موارد ديگر هم همين طور!
به هر حال اين را هم مد نظر داشته باشيد که: بعضي اوقات استفاده از فرمولها و ترفند هاي مختلف به جاي ساده کردن کار، برعکس آن را پيچيده مي کند!کامنت
-
اينها که نوشته ايد دو تا فرمول است که هر دو اشتباه هست، من يک فايل ضميمه مي کنم که دو روش در آن نوشته ام، روش اول با فرمول اول شما کار شده (فقط فرمول را درست کرده ام)فایل های پیوست شده[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت
-
آقا من این فایل رو تغییر دادم فقط ردیفش رو اساتید زحمتش رو بکشن...ممنون میشمفایل های پیوست شدهکامنت
-
جامـــعه اکســــل ایرانــیـــان[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام ...از این تقویم چطور در یک سلول استفاده کنم مثلا می خوام تاریخ تولد شخص رو وارد کنم.....و اینکه من یک مطلبی می خواستم که توی یک پروژه بنام دفتر اندیکاتور که توی همین سایت است...فقط می خواستم فرمول ها رو جایگزین کنم که نمی تونم میشه راهنمایی کنید...فایل های پیوست شدهکامنت
-
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
استاد من خوندم اما یک موضوع رو متوجه نشدم اینکه نوشته برای اجرا فلان خط رو تایپ کنید...
کجا باید تایپ کنم مثلا من می خوام یک سطرم تاریخ بشه باید کجا تایپ کنم
توی دفتر اندیکاتور من می خوام از فرمول هاش توی پروژه خودم استفاده کنم یعنی به جای شماره نام توی پروژه خودم شماره عضویت رو بزنه البته زمانی که اسم شخص وارد شد....چطور فرمولهاش رو به پروژه خودم انتقال بدم؟ممنونLast edited by ACE; 2014/04/08, 14:45.کامنت
کامنت