استفاده ازابزار NAME MANAGER

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pinak

• 2014/02/26
    • 16

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    Ctrl+ f12 چه کاری برات انجام میده؟
    خير سرش هيچ كاري:/

نوشته اصلی توسط komeilex
    شاید با fn کار کنه. شما از این ترکیب استفاده کن ببین جواب می گیری؟
    کد PHP:
    Ctrl+Fn+F3 
    اين سيستم كليد fn نداره...رو سيستم خودم مشكلي ندارم...سيستم محل كارم اين مشكل رو داره.
    [CENTER]:looky:
    [SIZE=5][FONT=comic sans ms][B][COLOR=#008080]1[/COLOR][COLOR=#40e0d0]4[/COLOR][COLOR=#00ffff]4[/COLOR][COLOR=#afeeee]0[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

نوشته اصلی توسط pinak
      خير سرش هيچ كاري:/

اين سيستم كليد fn نداره...رو سيستم خودم مشكلي ندارم...سيستم محل كارم اين مشكل رو داره.
      من فکر میکنم ایراد از ویندوز باشه یا خرابی صفحه کلید چون با F12 بایستی پنجره open فعال بشه ، اگر نوع ویندوز شما 7 هست یک شورتکات از اکسل رو دسکتاپ ایجاد کنید روش راست کلیک کنید و از properties تب compatibility در قسمت compatibility mod ویندوز 7 رو انتخاب کنید شاید حل بشه
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• pinak

• 2014/02/26
        • 16

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
        من فکر میکنم ایراد از ویندوز باشه یا خرابی صفحه کلید چون با F12 بایستی پنجره open فعال بشه ، اگر نوع ویندوز شما 7 هست یک شورتکات از اکسل رو دسکتاپ ایجاد کنید روش راست کلیک کنید و از properties تب compatibility در قسمت compatibility mod ویندوز 7 رو انتخاب کنید شاید حل بشه
        با عرض پوزش ويندوزشم xpهست..ولي رو حالت compatibilityهم جواب نميده...به احتمال زياد بايد همون تنظيمات ويندوز باشه
        [CENTER]:looky:
        [SIZE=5][FONT=comic sans ms][B][COLOR=#008080]1[/COLOR][COLOR=#40e0d0]4[/COLOR][COLOR=#00ffff]4[/COLOR][COLOR=#afeeee]0[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..