توضیح کد انتقال اطلاعات به شیت هم نام

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امیر رضا

• 2014/02/14
    • 38

توضیح کد انتقال اطلاعات به شیت هم نام

سلام دوستان عزیز شب همگی بخیر

ببینید من یک شیت دارم که تعداد زیادی رکورد در اون هست چون نتونستم اونو آپ کنم مجبورم توضیح بدم

ستون B = تاریخ ستون C = مبلغ تراکنش ستون D = تعداد تراکنش و ستون آخر E = کد خودرو

اینجا یه اتفاقی میفته و اونم اینه که ستون E دارای رکورد های تکراری هست یعنی شماره خودروهای مشابه زیادی بدون فیلتر و نامرتب وجود داره

من میخواستم بر اساس کد هر خودرویی که توی ستون E هست اطلاعات فیلتر بشه و یک شیت جدید با همان کد خودرو ایجاد بشه و اطلاعات فیلتر شده اونجا قرار بگیره یا کپی بشه و نهایتا زیر ستونهای C - D هم جمع هر ستون آورده بشه

خب استاد شمس واقعا منو خجالت زده کردند و دو هزار خط کد منو به چند سطر تقلیل دادن یعنی یه چیز کاملا جدا از کد من (اینجاست که فرق جوجه اکسل با استاد مشخص میشه)

خب از اونجایی که دیگه نمی خوام مجددا زحمتی گردن ایشون بیفته خواستم از محتوای منظورم مطلع شده باشید و سورسی که ایشون برای من زدند رو کامنت گزاری کنید تا بفهمم دقیقا چه کاری انجام شده واقعا محبت میکنید از نتیجه همکاریتون منو مطلع کنید همینجا مجددا از همه شما دوستان گلم و از استاد شمس العلما واقعا قدردانی میکنم

کد:
    Dim c As Range
    For Each c In Sheet1.Range("A3:A13000")
        Dim ws, m
        For Each ws In Worksheets

m = 0
            If ws.Name = c.Offset(0, 4).Value Then
            m = 1
            Exit For
            End If
        Next

If (m <> 0) Then

Else

If c.Offset(0, 4) <> "" Then

Sheets.Add After:=Sheets(Sheets.Count)
                    Application.ActiveSheet.Name = c.Offset(0, 4).Value
                    Dim n
                    n = 0
                    Dim cb As Range

Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(0, 0).Value = "رديف"
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(0, 1).Value = "تاريخ توليد-تاريخ"
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(0, 2).Value = "مبلغ تراكنش"
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(0, 3).Value = "تعداد تراكنش"
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(0, 4).Value = "اتوبوس "
                    For Each cb In Sheet1.Range("A3:A13000")

If cb.Offset(0, 4).Value = c.Offset(0, 4).Value And cb.Offset(0, 4) <> "" Then
                        n = n + 1
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n, 0).Value = n
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n, 1).Value = cb.Offset(0, 1).Text
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n, 2).Value = cb.Offset(0, 2).Text
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n, 3).Value = cb.Offset(0, 3).Text
                          Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n, 4).Value = cb.Offset(0, 4).Text
                        End If
                    Next cb
                    Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n + 1, 3) = "=SUM(R[-" & n & "]C:R[-1]C)"
                    Sheets(c.Offset(0, 4).Value).Range("a2").Offset(n + 1, 2) = "=SUM(R[-" & n & "]C:R[-1]C)"

End If
        End If

Next c
    مخصوصا این قسمت :

کد:
     m = 0
            If ws.Name = c.Offset(0, 4).Value Then
            m = 1
            Exit For

اگه خط به خط توضیح بدید تا سر در بیارم خیلی ممنون میشم شبتون شیک
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

در این کد ابتدا بررسی میشه شیتی هم نام با کد خودرو نباشه اگر بود m=1 و اگر نبود m=0 ،

در صورتی که m=0 بود به رنج حاوی کد خودرو ارجاع داده و بر اساس هر کد یک شیت تولید شده
    کد HTML:
    Sheets.Add After:=Sheets(Sheets.Count)
                    Application.ActiveSheet.Name = c.Offset(0, 4).Value
    بعد از تولید شیت هیدر ها ( سر ستون ها) به هر شیت اضافه میشه

بقیش هم اطلاعات رو بر اساس کد به شیت اضافه میکنه البته من نمیدونم اطلاعات شما دقیقا چی بود که مجموعش رو حساب کرده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..