رسم نمودار سهم در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ed2008

• 2014/02/28
    • 88

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    با استفاده از فرمول Date انجام شده
    کد PHP:

=DATE(LEFT(C2;4);MID(C2;5;2);RIGHT(C2;2)) 
    سلام اقا مهدی دست شما درد نکند بابت راهنمایی ولی واقعا شرمنده من نتونستم پیدا کنم که شما چطوری از این فرمول استفاده کرده اید و آن را به تمام سلولهای اکسل اعمال کرده اید در قسمت format cells من هیچ جا پیدا نکردم که فرمول بهش بدم ببخشید من اینقدر تو Excel ضعیف هستم و شما را انداختم تو زحمت خواهشا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    Last edited by ed2008; 2014/04/19, 14:16.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

نوشته اصلی توسط ed2008
      سلام اقا مهدی دست شما درد نکند بابت راهنمایی ولی واقعا شرمنده من نتونستم پیدا کنم که شما چطوری از این فرمول استفاده کرده اید و آن را به تمام سلولهای اکسل اعمال کرده اید در قسمت format cells من هیچ جا پیدا نکردم که فرمول بهش بدم ببخشید من اینقدر تو Excel ضعیف هستم و شما را انداختم تو زحمت خواهشا راهنمایی فرمایید
      با تشکر

شما اصلا به فرمت سل کاری نداشته باش ، تو فایلی که خدمت شما ارسال کردم یک ستون کنار ستون تاریخ شما باز کردم و فرمول رو درونش نوشتم برای تعمیم یک فرمول در ستون کافیه گوشه سل که نشانگر تبدیل به + میشه بگیرید و تا مکان دلخواه فرمول رو بکشید
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
        • 88

نوشته اصلی توسط ~m*e*h*d*i~

شما اصلا به فرمت سل کاری نداشته باش ، تو فایلی که خدمت شما ارسال کردم یک ستون کنار ستون تاریخ شما باز کردم و فرمول رو درونش نوشتم برای تعمیم یک فرمول در ستون کافیه گوشه سل که نشانگر تبدیل به + میشه بگیرید و تا مکان دلخواه فرمول رو بکشید
        سلام
        ممنون تازه موضوع را گرفتم مرسی
        ختم تایپک

کامنت

چند لحظه..