انتقال محتویات جدول به شیت جدید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.b

• 2014/01/12
    • 798

انتقال محتویات جدول به شیت جدید

با سلام
    من ی فایل اکسل درست کردم تحت شبکه و به 48 فایل لینک شده و هم زمان تغییرات اونها در فایل اصلی آپدیت میشه
    حالا ی موضوعی پیش اومده چطور میتونم محتویات یک جدول رو تو یک شیت جدید انتقال بدم یعنی وقتی اطلاعات یک جدول رو پر کردم باز زدن دکمه جدید عین اون جدول تو شیت جدید درست بشه و اطلاعات جدول اولی پاک بشه تا دوباره اطلاعات حدید وارد کنم. ممکنه تا 1000 تا اینجوری اطلاعات وارد بشه
    هرچی از کدهای vb استفاده کردم ی جاش ارور میده در ضمن مهم نیست همه جداول ایحاد شده در چند شیت باشد در یک شیت هم بود خوبه من به جمع ستون نیاز دارم
    ممنون میشم کمک کنید.Book1.xlsx
    [CENTER]
    [/CENTER]
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

سلام
    می تونم بپرسم توی فایل نمونه تون دقیقا کدوم شیت باید درست بشه؟ و از اون مهم تر وابستگی شیت ها به چه صورته؟
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

وابسته به شیت 1 هست و شیت دوم جمع تمام سلول های شیت های ایجاد شده رو حساب میکنه
      [CENTER]
      [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

سلام،
        قاعدتا" نبايد کاري داشته باشد! مي توانيد اقدام به ضبط يک ماکرو کنيد بعد روي نام شيت اصلي راست کليک کرده و آن را به عنوان يک شيت جديد انتهاي شيتها کپي کرده و سپس سلولهاي حاوي اطلاعات شيت اصلي را پاک کنيد و ماکرو را خاتمه دهيد. بعد يک دگمه در شيت اصلي تعبيه کرده و آن را به ماکرو اختصاص دهيد.
        نمي دانم، شايد هم من سوالتان را درست متوجه نشده ام!
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..