هزار و یک شب اکسل - شب دوم - پروتکت کردن چند ردیف در شیت بدون استفاده از تب View

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

هزار و یک شب اکسل - شب دوم - پروتکت کردن چند ردیف در شیت بدون استفاده از تب View

با درود قصه امشبمون درباره یه شیتی هست که میخوایم یه سری ردیف رو توش پروتکت کنیم بدون استفاده از تب view امیدوارم جالب باشه اگر قبلا نشنیدین. تکنیک کار با استفاده از Arry formula هستش بدین صورت که مثلا ردیف های 5 تا 8 را انتخاب و فرمول برداری زیر را بنویسن
    کد:
    =""
    Ctrl+shift+enter یادتون نره
    یه چیز دیگه هم بگم خیالم راحت بشه

فرض کنین میخوایم چک کنیم که توی اکتیو سلمون فرمول برداری نوشته شده یا نه

دستور

کد:
    MsgBox ExecuteExcel4Macro("GET.CELL(49)")
    با جواب true یا false میتونه کمکمون کنه
    شب همتون خوش تا قصه فردا شب
    قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید
    فایل های پیوست شده
    Last edited by حسام بحرانی; 2014/04/18, 13:47. دلیل: بازسازی
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

آقا با این فایلت ما خواب از سرمون پرید!
    الان ردیفات چطور پروتکت شدن؟ من که میتونم هرچی دلم می خواد توش بنویسم یا تغییرش بدم و یا حتی حذفشون کنم!
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

با درود
      چرا خودم نمیتونم. توش میشه نوشت اما اینتر کنی ارور میده وباید Esc رو بزنی. تا اونجایی که من امتحان کردم ردیف ها رو هم اگر همه اون ردیف ا رو با هم انتخاب نکنی پاک نشدن. حالا ما رنگشو ابی کردیماااااااااااا .فقط یه چیزی یادم رفت باید پشت سر هم باشن.
      Last edited by امين اسماعيلي; 2014/04/08, 05:53.

کامنت

• komeilex
        مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
        • 233
        • 61.00

درست میگی ولی اگه ctrl+shift+enter بزنی که جواب میده و تغییر میکنه. در کل ممنون.
        [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

نوشته اصلی توسط komeilex
          درست میگی ولی اگه ctrl+shift+enter بزنی که جواب میده و تغییر میکنه. در کل ممنون.
          زمانی که کل محدوده انتخاب بشه و به صورت آرایه ای در بیاد دیگه نمیشه مقداری وارد کرد مگر اینکه کل محدوده پاک بشه و یا اینکه کل محدوده رو انتخاب کنیم یک مقداری وارد کنیم و آرایه ایش کنیم
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
            • 842
            • 100

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
            زمانی که کل محدوده انتخاب بشه و به صورت آرایه ای در بیاد دیگه نمیشه مقداری وارد کرد مگر اینکه کل محدوده پاک بشه و یا اینکه کل محدوده رو انتخاب کنیم یک مقداری وارد کنیم و آرایه ایش کنیم
            قسمت اول حرفت قبول اما برای قسمت دوم،لازم نیست کل محدوده رو انتخاب کنیم و مقدار وارد کنیم،تو هر سلول از اون محدوده قرار بگیریم و مقدار وارد کنیم اگه بصورت آرایه ای بزنیم کل محدوده رو شامل میشه،واسه همین خیلی جالب نیست اینجوری
            [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

نوشته اصلی توسط Behnam
              قسمت اول حرفت قبول اما برای قسمت دوم،لازم نیست کل محدوده رو انتخاب کنیم و مقدار وارد کنیم،تو هر سلول از اون محدوده قرار بگیریم و مقدار وارد کنیم اگه بصورت آرایه ای بزنیم کل محدوده رو شامل میشه،واسه همین خیلی جالب نیست اینجوری
              آره به این روش میشه وارد کرد ، میشه کلید شیفت رو بست مثلا
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                • 1198
                • 84.00

آقا با درود مجدد
                اینا حقه بودا نه راه اصلی ، خوب از امشب قصه هامو بهتر میکنم. در ضمن همه که ریزه کاریارو مثل شما نمیدونن . دوستون دارم نا امشب با یه قصه دیگه البته سعی میشه دیگه این موارد توش نیاد

کامنت

چند لحظه..