با درود مجدد
خب تو این قسمت ما یه نیمچه کد معرفی میکنیم که تمام فرمول های بکار رفته توی یه شیت اکتیو رو برامون میاره
کد بالا را در یک ماژول کپی کنین به این صورت که Alt+F11 و سپس insert/module رو بزنین و عینانا کد رو کپی کنین . حال هر شیتی رو که میخواین فرمول هاشو داشته باشین در حالت اکتیو قرار داده و Alt+F8 رو بزنین یا از تب developer گزینه Macro رو انتخاب و از پنجره ظاهر شده نام ListFormulas رو کایک و اکی کنید با این کار یه شیت جدید ایجاد میشه و در ستون اول اون ادرس فرمول در ستون دوم خود فرمول و در ستون سوم نتیجه فرمول میاد .
حالا یه تکلیف مخصوصا اونایی که با VBA کار کردن . کد بالا رو طوری تغییر بدین که یهشیت مثلا به نام Formula Print قبل دارین همیشه این شیت اول خالی بشه و بعد اون شیت اکتیو که این کد رو از اونجا run میکنیم تمام فرمولاش بیاد . یعنی هی الکی شیت تولید نشه.
شب همتون خوش خیلی دوستون دارم شبتون به قول بچه ها شیک و مجلسی . به قول خودم رنگی رنگی
تنبل بازی در نیارینا . یه تمرین قبلا دادم که انجام نشده ،تو یکی از داستانا که میخواستیم ردیف رو برام تو define manage name یا همون نامگذاری محدوده پویاش بکنیم یادتون اومد یا نههههههه اونم انجام بدین. اونایی که زیاد با ویبی کار نکردن عذرشون تو این قصه موجهه اما از بقیتون انتظار دارم .........
خب تو این قسمت ما یه نیمچه کد معرفی میکنیم که تمام فرمول های بکار رفته توی یه شیت اکتیو رو برامون میاره
کد:
Sub ListFormulas() Dim FormulaCells As Range Dim FormulaSheet As Worksheet Dim Row As Long Dim Cell As Range On Error Resume Next Set FormulaCells = Range(“A1”).SpecialCells(xlFormulas, 23) If FormulaCells Is Nothing Then Exit Sub Set FormulaSheet = ActiveWorkbook.Worksheets.Add Row = 1 For Each Cell In FormulaCells With FormulaSheet Cells(Row, 1) = Cell.Address(False, False) Cells(Row, 2) = “ “ & Cell.Formula Cells(Row, 3) = Cell.Value Row = Row + 1 End With Next Cell End Sub
حالا یه تکلیف مخصوصا اونایی که با VBA کار کردن . کد بالا رو طوری تغییر بدین که یهشیت مثلا به نام Formula Print قبل دارین همیشه این شیت اول خالی بشه و بعد اون شیت اکتیو که این کد رو از اونجا run میکنیم تمام فرمولاش بیاد . یعنی هی الکی شیت تولید نشه.
شب همتون خوش خیلی دوستون دارم شبتون به قول بچه ها شیک و مجلسی . به قول خودم رنگی رنگی
تنبل بازی در نیارینا . یه تمرین قبلا دادم که انجام نشده ،تو یکی از داستانا که میخواستیم ردیف رو برام تو define manage name یا همون نامگذاری محدوده پویاش بکنیم یادتون اومد یا نههههههه اونم انجام بدین. اونایی که زیاد با ویبی کار نکردن عذرشون تو این قصه موجهه اما از بقیتون انتظار دارم .........
کامنت