تعمیم دادن فرمول به سلول هایی که به صورت فیلتر شده هستند.! با مشکل روبرو میشود .

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sabertb

• 2014/04/09
    • 347
    • 45.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    چرا از vlookup استفاده نمیکنید

در ضمن آپلود فقط در انجمن ، در غیر اینصورت پست حاوی لینک خارجی حذف خواهد شد

نمیشه اگر بشه من که راحت ترم آپلود نمیشه کرد هیچی رو
    Vlookup نمیشه چون من اسامی مشابه دارم من از قصد جوری لیستارو تهیه کردم که بشه این ترتیبارو ازش استفاده کرد نمی دونستم فیلتر کنم نمیشه فرمول هارو درست تخصیص داد
    :min10::min18::min13::min22:

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

نوشته اصلی توسط misammisam
      نميدونم چرا آپلود سايت خطا ميده من چند تا فايل گذاشتم مشكلي نبود الان اينطوري شد .
      با مدیر فنی صحبت کردم بررسی کنه مشکل حل نشد در لینک زیر اعلام کنید

موارد فنی سایت
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

نوشته اصلی توسط sabertb
        Vlookup نمیشه چون من اسامی مشابه دارم من از قصد جوری لیستارو تهیه کردم که بشه این ترتیبارو ازش استفاده کرد نمی دونستم فیلتر کنم نمیشه فرمول هارو درست تخصیص داد
        تو اين ليست آخرتم اسامي اصلا تكراري نداره ، ولي اگه ترتيب پروژه ها مثل همه ميگم براشون شماره رديف بزار بعد با رديف از vlookup استفاده بكن !!!!!!!?????
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
          • 347
          • 45.00

نوشته اصلی توسط misammisam
          تو اين ليست آخرتم اسامي اصلا تكراري نداره ، ولي اگه ترتيب پروژه ها مثل همه ميگم براشون شماره رديف بزار بعد با رديف از vlookup استفاده بكن !!!!!!!?????
          نه پروژه با پروژه فرق می کنه از همه لحاظ
          من باری پروژه ها فایل های مخصوص درست کردم اطلاعات مربوت به ساخ رو از یه نرم افزار دیگه Import میکنم تو Excel راهی از نظر تغییر نداره فقط میشه همون که خروجی میده رو برای بقیه هم از اون ترتیب پیروی کنم. من فکر نمی کردم فرمول = قرار دادن فیلتر ها این جور بشه

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

نوشته اصلی توسط sabertb

زمانی که از فیلتر استفاده میکنی برای تعمیم فرمول باید سل مرجع همردیف با سل مقصد باشه ، اگر یک مشخصه متمایز دیگه داشته باشی میشه این کار رو کرد و از توابع جستجو استفاده کرد بهترین روش هم همین روش هست
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
              • 347
              • 45.00

زمانی که از فیلتر استفاده میکنی برای تعمیم فرمول باید سل مرجع همردیف با سل مقصد باشه ، اگر یک مشخصه متمایز دیگه داشته باشی میشه این کار رو کرد و از توابع جستجو استفاده کرد بهترین روش هم همین روش هست
              متاسفانه هم ردیف نیست ترتیبشون و اسامی تکراری داره که تو موارد دیگه متفاوت است که تولیست دوم اونا نیست! مثل هم هست نمیشه هم ردیف باشه یکیش شامل ریز قطعاته یکی فقط نشون میده قطعه نهایی چند درصد اش ساخته شده .
              اتفاقا هم خیلی قشنگ با یه فیلتر میشه کپی فرم دومی ولی فرمول تعمیم نمیشه با ماکرو نمیشه ؟

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

بله کاملا" درست است، مي توانيد در شيت دو کنار موارد مورد نظر شماره گذاري کنيد: 1 تا 42
                بعد در شيت يک يک ستون ديگر سمت چپ اضافه کنيد، به اين ترتيب ستون اول اطلاعاتتان در ستون c قرار مي گيرد.
                در خانه A3 فرمول زير را بنويسيد:
                کد PHP:
                =IF(C3<>0;ROW();""
                و در خانه B3 فرمول:
                کد PHP:
                =IF(C3<>0;RANK(ROW();$A$3:$A$696;1);""
                و هر دو را تا پايين درگ کنيد
                حال در ستون B بايد همان 1 تا 42 را داشته باشيد.
                حالا VLOOKUP که جناب ميثم عزيز زحمتش را برايتان کشيده است را نسبت به اين شماره هاي 1 تا 42 (که البته تکراري نيست) اعمال کنيد.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                  • 2011/10/19
                  • 4377
                  • 70.00

نوشته اصلی توسط sabertb
                  متاسفانه هم ردیف نیست ترتیبشون و اسامی تکراری داره که تو موارد دیگه متفاوت است که تولیست دوم اونا نیست! مثل هم هست نمیشه هم ردیف باشه یکیش شامل ریز قطعاته یکی فقط نشون میده قطعه نهایی چند درصد اش ساخته شده .
                  اتفاقا هم خیلی قشنگ با یه فیلتر میشه کپی فرم دومی ولی فرمول تعمیم نمیشه با ماکرو نمیشه ؟
                  یک کد مثلا شماره ردیف بهش اضافه کن یا اینکه اگر در بخشی متمایز هستند از اون استفاده کن ، ماکرو میشه استفاده کرد ولی مختص همین فایل با یک تغییر کوچک غیرقابل استفاده میشه ، من همچنان پیشنهاد استفاده از فرمول های رفرنس هست
                  [CENTER]
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
                    • 347
                    • 45.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                    بله کاملا" درست است، مي توانيد در شيت دو کنار موارد مورد نظر شماره گذاري کنيد: 1 تا 42
                    بعد در شيت يک يک ستون ديگر سمت چپ اضافه کنيد، به اين ترتيب ستون اول اطلاعاتتان در ستون c قرار مي گيرد.
                    در خانه A3 فرمول زير را بنويسيد:
                    کد PHP:
                    =IF(C3<>0;ROW();""
                    و در خانه B3 فرمول:
                    کد PHP:
                    =IF(C3<>0;RANK(ROW();$A$3:$A$696;1);""
                    و هر دو را تا پايين درگ کنيد
                    حال در ستون B بايد همان 1 تا 42 را داشته باشيد.
                    حالا VLOOKUP که جناب ميثم عزيز زحمتش را برايتان کشيده است را نسبت به اين شماره هاي 1 تا 42 (که البته تکراري نيست) اعمال کنيد.

Excel من 2010 هست با این کد ها سازگار نیست اگه میشه فایل بزارید تا درست بشه کد های شما استفاده کردم ; این رو به , تغییر دادم باز جواب نداد

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
                      • 347
                      • 45.00

یک کد مثلا شماره ردیف بهش اضافه کن یا اینکه اگر در بخشی متمایز هستند از اون استفاده کن ، ماکرو میشه استفاده کرد ولی مختص همین فایل با یک تغییر کوچک غیرقابل استفاده میشه ، من همچنان پیشنهاد استفاده از فرمول های رفرنس هست
                      حالا شماره ردیف هم اضافه کردم ولی این جور ابزار ها و شبکه مرکزی جواب نمیده مثله Sumif میشه که و شبکه با Error جواب میده بعد باید یه بار فایل های مرجعو بازو بسه کنیم بلکه رقمش بیاد

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                        • 2011/10/19
                        • 4377
                        • 70.00

نوشته اصلی توسط sabertb
                        حالا شماره ردیف هم اضافه کردم ولی این جور ابزار ها و شبکه مرکزی جواب نمیده مثله Sumif میشه که و شبکه با Error جواب میده بعد باید یه بار فایل های مرجعو بازو بسه کنیم بلکه رقمش بیاد
                        متوجه منظورت نشدم یعنی چی error میده
                        [CENTER]
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        [/CENTER]

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
                          • 347
                          • 45.00

نوشته اصلی توسط ~m*e*h*d*i~
                          متوجه منظورت نشدم یعنی چی error میده
                          #ref

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
                            • 347
                            • 45.00

یعنی این سازنده برنامه تا حالا به این مورد بر نخورده بودند

هیچ راهی نداره مشکل من اصلا فکر نمی کردم به این مشکل بر بخورم
                            یه فیلتر میکنیم همه چی میزونه ترتیبا و .. فرمول هارو چرا تعمیم می ده به فیلتر نشده ها ! مثلا وقتی فیلتر میکردم و یه عدد رو به ترتیب از 1 و 2 و.... می خواستم تعمیم بدم به فیلتر شده ها خیلی ساده میشد ولی برای فرمول چرا نمیشه خدا میدونه

کامنت

چند لحظه..