سوالاتی در مورد شیت ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

سوالاتی در مورد شیت ها

با سلام
    من توی یوزرفرم دستور ساخت شیت رو به یک کلید دادم .
    1- آیا در هنگام شماره گذاری دستوری وجود داره که مثلا تعداد شیت ها رو بخونه و موقع شماره گذاری یک شماره اضافه کنه؟
    2- آیا دستوری وجود داره که زمانی که کاربر اسم شیت رو تکراری وارد پیغامی بده که اسم شیت تکراری ؟
    ممنون از توجه شما.
    در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان

• s.cheraghi

• 2011/02/27
    • 311

زمانی که شما دستور ایجاد شیت رو نوشتین، شماره گذاری اون شیت به صورت اتوماتیک انجام میشه و برابر با بزرگترین شماره شیت به اضافه یک هست.
    زمانی هم که شما نام شیت را تکراری وارد میکنین به شما خطا داده میشه که باید قبل از ایجاد چنین خطایی، تمهیدات لازم رو دیده باشین.
    در یادگیری سیر نشوید :idea:

برای ارتباط بیشتر به سایت ExcelPedia سربزنید.
    برگزاری دوره های آموزش اکسل در تهران
    آموزش توابع اکسل

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

با سلام و ممنون از توجه شما ،
      در مورد سوال اول درسته ولی منظور من اینه که اگر شیتها با 1 - 2 - 3 و... شماره گذاری شده باشند می تونه مثلا بزنه 4 ؟
      در مورد سوال دوم مشکل من اینه که نمی دونم از چه طریقی (چه کدی) اسم شیتها قابل جستجو باشه ؟ که در اون صورت قطعا تمهیدات قابل انجام خواهد بود.
      ممون میشم اگر کمک بفرمائید.
      در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان

کامنت

• s.cheraghi

• 2011/02/27
        • 311

اگر میخواین نام شیت ها از یک قائده خاصی پیروی کنه، خودتون باید در هنگام ایجاد شیت نامش رو تعیین کنید (با استفاده از همون قائده خودتون). ولی اگه نامی برای شیت تعیین نکنین، به صورت پیشفرض از نام Sheet* استفاده میشه که * بزرگترین عددی است که تا حالا شیت های شما نامگذاری شدند.
        شما با استفاده از حلقه
        کد PHP:
        for each ... 
        و با استفاده از خصوصیت name برای هر شیت این جستجو رو انجام بدین.

آموزش توابع اکسل

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
          • 523
          • 51.00

نوشته اصلی توسط s.cheraghi
          اگر میخواین نام شیت ها از یک قائده خاصی پیروی کنه، خودتون باید در هنگام ایجاد شیت نامش رو تعیین کنید (با استفاده از همون قائده خودتون). ولی اگه نامی برای شیت تعیین نکنین، به صورت پیشفرض از نام Sheet* استفاده میشه که * بزرگترین عددی است که تا حالا شیت های شما نامگذاری شدند.
          شما با استفاده از حلقه
          کد PHP:
          for each ... 
          و با استفاده از خصوصیت name برای هر شیت این جستجو رو انجام بدین.
          ممنون از توجه شما،
          ببینین من توی یوزرفرم یه تکس باکس دارم که با یه دستور به طور خودکار در هر بار تعویض تاریخ یه شماره به شماره قبلی اضافه می کنه و یه کامن باتن که با توجه به عددی که در تکست باکس نوشته شده ، یه شیت به همون نام اضافه می کنه.

*** اگر تاریخی که نوشته می شه تاریخی باشه که قبلا ثبت شده اون تکست باکس همون عدد رو میاره ( یعنی من خودم همین رو براش تعریف کردم ) مشکل اینه که اگر کامن باتن زده بشه، نام شیت تکراریه و قطعا ارور میده و اینجاست که من نمی تونم اون جستجو رو انجام بدم که مثلا اگر این عدد توی شیتها هست شیتی اضافه نکنه؟ ( امیدوارم توضیحاتم کامل باشه)
          ممنون از توجه شما،

کامنت

• s.cheraghi

• 2011/02/27
            • 311

متأسفانه توضیحاتتون روشن نبود
            فایلتون رو بذارین و توی اون توضیح بدین

آموزش توابع اکسل

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
              • 523
              • 51.00

نوشته اصلی توسط s.cheraghi
              متأسفانه توضیحاتتون روشن نبود
              فایلتون رو بذارین و توی اون توضیح بدین
              با سلام لطفا فایل پیوست رو ملاحظه فرمائید.
              با زدن تاریخ یک شماره اضافه میشه و با زدن دکمه یک شیت . اگر تاریخ تکراری بزنیم شماره همون تاریخ در تکست باکس میاد.
              می خوام وقتی این حالت بود با زدن دکمه بگرده اگر اسم شیت وجود داشت شیتی نسازه و فقط اطلاعات رو ثبت کنه.
              ممنون از توجه شما.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• s.cheraghi

• 2011/02/27
                • 311

این فایل رو نگاه کنین
                زمانی که عدد موجود در تکست باکس یک نام یک شیت موجود باشد، شما می توانید بدون ایجاد شیت جدید اطلاعات رو وارد کنید. اما اگر شیتی با نام موجود در تکست باکس1 وجود نداشته باشد، این شیت ساخته خواهد شد
                ولی چون ذکر نکرده بودین که دقیقا چه کاری باید بعد از ایجاد شیت انجام بشه، انجام مابقی کارها به عهده خودتون هست.
                فایل های پیوست شده

آموزش توابع اکسل

کامنت

چند لحظه..