من 50000 تا شماره تلفن دارم كه كل ان در يه ستون هست و زنگ زده شده ها هم در يك ستون ديگه ميخام به اون هاي كه زنگ نزدم تو يه ستون ديگه جدا سازي كنم
ممنون ميشم اگر جواب بدين
من 50000 تا شماره تلفن دارم كه كل ان در يه ستون هست و زنگ زده شده ها هم در يك ستون ديگه ميخام به اون هاي كه زنگ نزدم تو يه ستون ديگه جدا سازي كنم
ممنون ميشم اگر جواب بدين
شماره های رنگ شده نشون دهنده تماس هایی هست که گرفته شده؟
1-کافیه با استفاده از فرمول Vlookup تلفن هایی که زده شده در ستون کل ، جستجو کنید هر کدام از شماره ها که تماس گرفته نشده باشه با خطای NA# مواجه میشه ، با فیلتر کردن این خطا شما شماره هایی که تماس گرفته نشده در اختیار دارید
2- با استفاده از Conditional فرمتینگ شماره هایی که در دو ستون یکسان هستند(یعنی تماس گرفته شده) رنگ کنید بعد با فیلتر سلول های غیر رنگی شماره های مورد نظر رو خواهید داشت
سلام
طراحی یه جدول اکسل نیاز دارم برای فروش اقساطی
مثلا من 100 میلیون تومان سرمایه اولیه دارم
میخام به صد نفر جنس اقساطی بفروشم هر نفر 1 ملیلون تومان
مدت اقساط 12 ماه باشه و قابل تغییر
سود اقساط 18 % باشه قابل تغییر
ماه اول اصل سرمایه بر میگرده با سود ان
بعد از برگشت اصل و سود ماه اول مقدار سرمایه بدست امده برای تعاد نفر دیگر کالا به فروش میرسه مثل روال ماه قبل
من سود هر ماه را میخام و اینکه مقدار سود ماهیانه و تعداد نفراتی که از مزایا اقساطی میتوانند استفاده کنند
لطفا اگر سِئوالی در این مورد هست بپرسید و هزینه ان را اعلام کنید
متشکرم
سلام
طراحی یه جدول اکسل نیاز دارم برای فروش اقساطی
مثلا من 100 میلیون تومان سرمایه اولیه دارم
میخام به صد نفر جنس اقساطی بفروشم هر نفر 1 ملیلون تومان
مدت اقساط 12 ماه باشه و قابل تغییر
سود اقساط 18 % باشه قابل تغییر
ماه اول اصل سرمایه بر میگرده با سود ان
بعد از برگشت اصل و سود ماه اول مقدار سرمایه بدست امده برای تعاد نفر دیگر کالا به فروش میرسه مثل روال ماه قبل
من سود هر ماه را میخام و اینکه مقدار سود ماهیانه و تعداد نفراتی که از مزایا اقساطی میتوانند استفاده کنند
لطفا اگر سِئوالی در این مورد هست با وات اپ 09123775555 بپرسید و هزینه ان را اعلام کنید
متشکرم
با سلام
اگه پروژه دارید یه قسمت تو سایت وجود داره که دوستان کارهای پروژه ای رو انجام میدن
کامنت