با سلام و درود به همه عزیزان . سوال مهم و فوری داشتم خدمت اساتید عزیز بنده در یک لیست یک سری اسامی دارم که ا ین اسامی در یک تیبل درج شده اند که خود تیبل از چند ستون تشکیل شده که برخی از ستون ها دارای فرمول و توابع می باشند .. بنده تا اینجا مشکلی ندارم مشکل من از اینجا شوع می شود که بنده یک فرمی ایجاد کرده ام که از طریق دکمه جستجو فعال می شود در این فرم چند منظور به کار رفته مانند حذف سطر ، ویرایش سطر و غیره . سوال اینجاست که وقتی از طریق فرم یک سطر را ویرایش می کنم تمام توابع و فرمول های آن سطر حذف می شود . خواهشاً اگر کد نویسی مشکلی دارد اصلاح بفرمائید ممنون میشم. با تشکر فراوان
ویرایش در فرم جستجو
Collapse
X
-
سلام،
ببينيد شما در ستونهاي شهريه و بدهکار1 و بدهکار2 و بدهکار کل فرمول نوشته ايد. پس بايد آنها را تا آخر جدول خود کپي کنيد و اين خانه ها خود به خود محاسبه خواهند شد.
(نهايت اينکه فرمول را طوري بنويسيد که اگر صفر باشد چيزي نشان داده نشود تا جدول زيبا تر شود)
حالا شما نبايد در userform اجازه ويرايش خانه ستونهاي ياد شده را بدهيد.
در فرم جستجو موارد ياد شده شهريه و ... در textboxهاي شماره 11 و 13 و 15 و 16 قرار مي گيرند. پس بايد به طريق زير عمل کنيد:
در حالت vba برويد آنجايي که کد کليدهاي ويرايش و ثبت نوشته شده، سپس هر جايي که textbox1 مساوي چيزي قرار داده شده آن خط را حذف کنيد و همين کار را هم براي textbox هاي 13 و 15 و 16 انجام دهيد، البته يک قسمت از کدها ظاهرا" مربوط به رنگ خانه هاست و مي توانيد آنها را پاک نکنيد. (البته من دقيق فايل را نگاه نکردم) همان مقدار نگاه کردم که بتوانم يک راهنمايي بکنم. موفق باشيد.[SIGPIC][/SIGPIC] -
همان کاري که گفتم بايد انجام دهيد.
توجه کنيد:
مثلا" مشخصات فردي را از طريق فرم فراخوان مي کنيد.
در خانه شهريه نتيجه فرمول ستون شهريه آن فرد نشان داده مي شود.
خوب حالا مثلا" آدرس وي را تصحيح مي کنيد و دگمه ويرايش را مي زنيد.
با اينکه شهريه را دست نزده ايد ولي باز هم فرمول آن پاک مي شود. چرا؟
چون کد دگمه ويرايش در فرم به گونه اي نوشته شده که به اکسل مي گويد هرچي در فرم مشاهده مي شود را برو در جدول بچسبان.
يعني در ابتدا فرم نتيجه فرمول شهريه را به شما نشان مي دهد، ولي با فشردن دگمه ويرايش همان نتيجه را مي رود و در سر جاي فرمول مي چسباند!
نمي دام تونستم مطلب را برسانم يا نه!؟
اگر کدهايي که گفتم را پاک کنيد درست مي شود. (فقط کدها در دو دگمه اي که گفتم)[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
کامنت