گپ کده انجمن اکسل ایران
Collapse
X
-
کامنت
-
۷ توصیه جادویی برای موفقیت
هر چه در زندگی بیشتر شاد باشی، درهای موفقیت بیشتری به رویت باز می شود و موهبت های بیشتری نصیبت می شود.
دلت می خواهد ۲۴ ساعت زندگی ات توام با موفقیت باشد؟ حتماً جوابت مثبت است. با تمرکز بر موارد زیر می توانی طعم موفقیت را در زندگی بچشی:
۱- حواست به نتیجه نهایی باشد، والسلام
اجازه نده افکار منفی و ناجور تو را از هدف اصلی دور کند. هر اتفاقی که برایت می افتد به خاطر نگرش گذشته خودت است. نگران این نباش که چطور باید به چیزی که دلت می خواهد برسی. در اصل یکی از عمده ترین موانع زندگی ات این است که در روند رسیدن به اهدافت وسواس به خرج دهی. کافی است حواست را بر پایان کار متمرکز کنی.
۲- اصلاً نگران نباش
هر چه در زندگی بیشتر شاد باشی، درهای موفقیت بیشتری به رویت باز می شود و موهبت های بیشتری نصیبت می شود. فقط خودت مسئول زندگی ات هستی. وقتی فرکانس ذهن خود را بر شادی و امید تنظیم کنی، نیرومندترین انرژی در کائنات هم قادر نیست آن را از تو پس بگیرد.
۳- هرگز از کلمه «سخت» استفاده نکن
روزی چند بار این واژه را از زبان دیگران می شنوی یا خودت چند بار آن را بر زبان می آوری؟ هر زمان این کلمه را ادا می کنی، ضمیر ناخودآگاهت مطابق این واژه، سختی را به شکل های مختلف در زندگی تحویل تو می دهد. چه باید کرد؟ فوراً کلمه «آسان و بی دردسر» را جایگزین آن بکن.
۴- حواست به گفتارت باشد
مهم نیست به چه زبانی حرف می زنی. تو با کلام خود، نیت درونی، رویاها، احساسات، هویت و خصوصیات خود را آشکار می کنی. تو با گفتارت با دیگران ارتباط برقرار می کنی و آنها را از نحوه نگرش خودت اگاه می کنی و اتفاق های زندگی ات را رقم می زنی. کلام تو حکم شمشیری دولبه و جادویی دارد. در عین حال که قادر است به زیباترین رویاهایت جامه عمل بپوشاند، قادر است همه چیز زندگی ات را نیز تباه کند. قدرت جادویی تو بستگی به کلام تو دارد. پس قبل از به زبان آوردن هر حرفی اول به آن فکر کن.
۵- ذهنت را عالی بذرافشانی کن
ذهن تو حکم زمینی حاصلخیز دارد که مرتب دانه هایی در آن کشت می شود. این دانه ها در واقع همان نگرش، نظرها، افکار و ایده های تو هستند. هر چه در ذهنت بکاری، همان را درو می کنی.
۶- ترس را رها کن
ترس یعنی عدم اعتماد به خود. زمانی که به خودت اطمینان نداری، چطور می توانی به دنیا اعتماد کنی؟ وقتی خیال می کنی در این دنیا هیچ کس، حتی خدا هم هوای تو را ندارد، در تو این حس به وجود می آید که خودت باید همه چیز را کنترل کنی. در این صورت دچار دلهره و ترس می شوی چون نمی توانی به تنهایی همه چیز را در زندگی ات کنترل کنی. هر چه بیشتر خودت را دوست بداری و به خودت اعتماد داشته باشی، زندگی بیشتر با تو کنار می آید و از تو پشتیبانی می کند.
۷- عشق را انتخاب کن
تو هر لحظه حق انتخاب داری. اکنون عشق را انتخاب می کنی یا نفرت را؟ عشق الهی همیشه می درخشد. حتی از لابلای ابرهای تیره و تار زندگی گاهی افکار منفی خودت باعث می شود مجرای واقعی عشق بسته شود. در چنین مواقعی سعی کن عشق الهی را پیدا کنی تا از تابش آن به آرامش برسی.
[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
هیچ گاه به اندازه زمانی که به خاطر آرمانی عالی شکست خورده اید به پیروزی نزدیک نبوده اید.
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
به ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻧﺎﻡ ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺑﻌﺪﯼ ﻣﺼﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﻭ ﻣﺮﺳﯽ ﭼﯿﺴﺖ؟
-1 ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ
-2 ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ
-3 ﺁﻗﺎ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺩﯼ
-4 ﻣﭽﮑﺮﻡ
-5 ﺩﻣﺖ ﻗﯿﮋ
-6 ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺯﺣﻤﺖ ﺩﺍﺩﯾﻢ
-7 ﺑﺎﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﻗﻪ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻮ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ
ﻫﻤﺶ ﺗﻮ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﺍﯾﻦ[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
به دلتنگی هایم دست نزن
می شکند بغضم یک وقت !!
آنگاه غرق می شوی
در سیلاب اشکهایی
که بهانه ی روان شدنش هستی !! ..
کامنت
-
کامنت
-
به نقل از ارسـطو اگر از مردم بپـرســیـــم عالی ترین خوبی های قابل دستریس چیست ؟ خواهند گفت : شادی
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
تقدیم به همه ی دوستان گلم
خانه ام آتش گرفته ست ، آتشی جانسوز
هر طرف می سوزد این آتش
پرده ها و فرشها را ، تارشان با پود
من به هر سو می دوم گریان
در لهیب آتش پر دود
وز میان خنده هایم تلخ
و خروش گریه ام ناشاد
از دورن خسته ی سوزان
می کنم فریاد ، ای فریاد ! ی فریاد
خانه ام آتش گرفته ست ، آتشی بی رحم
همچنان می سوزد این آتش
نقشهایی را که من بستم به خون دل
بر سر و چشم در و دیوار
در شب رسوای بی ساحل
وای بر من ، سوزد و سوزد
غنچه هایی را که پروردم به دشواری
در دهان گود گلدانها
روزهای سخت بیماری
از فراز بامهاشان ، شاد
دشمنانم موذیانه خنده های فتحشان بر لب
بر من آتش به جان ناظر
در پناه این مشبک شب
من به هر سو می دوم
گریان ازین بیداد
می کنم فریاد ، ای فریاد ! ای فریاد
وای بر من، همچنان می*سوزد این آتش
آنچه دارم یادگار و دفتر و دیوان
و آنچه دارد منظر و ایوان
من به دستان پر از تاول
این طرف را می کنم خاموش
وز لهیب آن روم از هوش
ز آندگر سو شعله برخیزد، به گردش دود
تا سحرگاهان، که می داند که بود من شود نابود
خفته اند این مهربان همسایگانم شاد در بستر
صبح از من مانده بر جا مشت خاکستر
وای، آیا هیچ سر بر می*کنند از خواب
مهربان همسایگانم از پی امداد ؟
سوزدم این آتش بیدادگر بنیاد
می*کنم فریاد ، ای فریاد ! ای فریاد[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]کامنت
-
بابا دمتون گرم من کلي پيش دوستانم تبليغ سايتتون رو کرده ام، خواهشا" خيلي پرت و پلا اينجا ننويسيد...آبروم مي رود!
گفتم يک سايت متين علمي با وقار و مديرانش همه برو بچه هاي امام رضا و .... خلاصه هر چي از دهنم در اومده گفتم!
بقيه پست ها خوب است، ولي بعضي مطالب همين يک پست را اگر دوستانم ببينند بهم مي گن: بابا اين سايتت که معرفي کردي هم که مثل فيس بوک و فيس پوک و فيس خوک و ... است که!
.......... خوب ........... حالا عيب ندارد، زياد بهتان بر نخورد، به هر حال انتقاد پذير هم بايد باشيد ديگر! نه؟
من هم اگر دوستانم چيزي بهم گفتند همين مطلب را که الآن دارم مي نويسم را نشان مي دهم و مي گويم: به خدا من همدست اينها نبوده ام! اين هم مدرکش! ببينيد انتقاد کرده ام!
زياد ولنگ و واز پيش برويم چند وقت بعد اسم سايت را بايد بکنيم: اکشليران![SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت
-
بابا دمتون گرم من کلي پيش دوستانم تبليغ سايتتون رو کرده ام، خواهشا" خيلي پرت و پلا اينجا ننويسيد...آبروم مي رود!
گفتم يک سايت متين علمي با وقار و مديرانش همه برو بچه هاي امام رضا و .... خلاصه هر چي از دهنم در اومده گفتم!
بقيه پست ها خوب است، ولي بعضي مطالب همين يک پست را اگر دوستانم ببينند بهم مي گن: بابا اين سايتت که معرفي کردي هم که مثل فيس بوک و فيس پوک و فيس خوک و ... است که!
.......... خوب ........... حالا عيب ندارد، زياد بهتان بر نخورد، به هر حال انتقاد پذير هم بايد باشيد ديگر! نه؟
من هم اگر دوستانم چيزي بهم گفتند همين مطلب را که الآن دارم مي نويسم را نشان مي دهم و مي گويم: به خدا من همدست اينها نبوده ام! اين هم مدرکش! ببينيد انتقاد کرده ام!
زياد ولنگ و واز پيش برويم چند وقت بعد اسم سايت را بايد بکنيم: اکشليران!
ممنون علی جان انتقاد شما متین هست
بچه هایی که فروم قبلی بودن یادشون هست چه محیطی داشت میشه گفت یک کویر خشک و لم یزرع اعضای انجمن هم کاملا از هم بیگانه ، حفظ اون محیط خشک و کاملا رسمی باعث شده بود تعداد افراد انلاین به زور به 20 نفر در روز برسه ، ارتباطات ضعیف بین اعضا هم باعث شده بود انجمن هیچ پیشرفتی به خودش نبینه و هر روز یک گام عقب تر از دیروز ، تو انجمن جدید من از ابتدا یعنی تقریبا همین روزهای سال قبل به جناب علی محمدی گفتم ادامه روند قبلی ممکن نیست نمیشه انتظار داشت با همون روند پیشرفتی حاصل بشه ،ایجاد تالار حاشیه اکسل و زنگ تفریح پیشنهاد شخص خودم بود،وجود این فضا باعث شکستن اون حالت خشک میشه اینجا هم محیط دانشگاه یا پادگان نیست اعضا اگر وقتی صرف میکنن اینجا علاوه بر یادگیری باید زنگ تفریح هم داشته باشند ، وجود یک تایپیک حالا با عنوان گپ کده یا گفتگوی آزاد یا هر اسمی افراط نیست این تایپیک و کلا فضای زنگ تفریح تا زمانی که بنده در این انجمن فعالیت و مسئولیت داشته باشم خواهد بود مگر اینکه اکثریت اعضا بخوان این فضا حذف بشه و بنده تابع اکثریت هستم
اما خطاب به استفاده کنندگان از این تایپیک بحث در هر موردی در این تایپیک و فقط همینجا آزاده فقط در سه مورد به هیچ وجه وارد نشید 1- مذهب 2- سیاست 3- موارد سخیف و لهو[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت